Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela ilaç 2,5 ytl ise sen onu paranla al diyor devlet. eğer beni karıştırırsa 10 ytl daha alırım. 15 ytl ye kadar ücretli almak mantıklı. geçen bi bayan ilaç 2,5 ytl tutuyormuş özel hast. muatene olmuş. 10ytl daha katılım payı vermiş. keşke vermeyip paramla alsaydım diyo. bu arada onu uyarmayan eczacıyı da kınadım yani. zaten insanların maddi durumları kötü. sadece onun değil hepimizin kendine göree.. insan izah eder. vicdansız kızdırdı beni. belli kadının durumu yok....kötükedihüsovalla bu kötü oldu ya.bi aspirin ile alsan epey bi para veriliyormuş galiba.özel hastaneye gidiyordum ben,fark veriliyordu zaten ama şimdi daha fazla verecez sanırım.
burada geçmiş olsun canım.
mesela ilaç 2,5 ytl ise sen onu paranla al diyor devlet. eğer beni karıştırırsa 10 ytl daha alırım. 15 ytl ye kadar ücretli almak mantıklı. geçen bi bayan ilaç 2,5 ytl tutuyormuş özel hast. muatene olmuş. 10ytl daha katılım payı vermiş. keşke vermeyip paramla alsaydım diyo. bu arada onu uyarmayan eczacıyı da kınadım yani. zaten insanların maddi durumları kötü. sadece onun değil hepimizin kendine göree.. insan izah eder. vicdansız kızdırdı beni. belli kadının durumu yok....kötükedihüso
günaydın kızlar dün mertin kontrolü vardı dr iyi antibiyotik kullanmayalım dedi baya sevindim ama gece mert yatağa bi kustu sesine uyandım heryeri batmış yavrumun nasıl korktum neden oldu acaba anlamadım umarım üşütmemişimdir (( bakıcıya söyledim bi daha kusarsa haberim olsun diye..mahmudunda hiç bitmeyene öksürüğü iyice arttı onada sinüzit olabilir dedi dr moralim bozuldu 3 çeşit ilaç verdi biri antibiyotik zaten biz eczane ve özel poliklinklere çalışıyoruz birde yeni bir yasa çıkmış özel hastanelere gidince orda bir katkı payı veriyorsun ilaç yazınca eczaneden alırken tekrar bi katkı payı ödeniyormuş saçmalık yaa...mahmudu iyi bir kulak burun boğaz dr götürmem lazım ankarada bilen varmı?
ben de sinir olmuştum beklemekten.sonra yok çocuğumda bişey deyip eve geldim.o günden beri kusmuyo.çok nadir gazını çıkartırken kusuyor.o da çok çok az.zaten ilk defa gitmiştik doktora o da burnumuzdan geldi.bi de doktor az kiloalmış falan deyince de moralim bozulmuştu.kuzey 4 aylıktı ve 7400 gr dı.o ay 800 gr almıştı ve buna az dedi yani.