kızlar herkeze merhabalar ben geldim uzuuuun bi aradan sonra. dün oğluşumun mevlüdünü yaptım hazırlıkları temizlik filan derken bi koşuşturma bi telaş giremedim hiç. bi göz gezdirdim son sayfalara göz ucuyla. herkez iyidir inş. çok özlemişim yahu sizleri...
betüşümüz gelmiş hoşgelmiş....
elifciğim meraktayım bende sonuçlar nasıl rabbim dermansız dert vermesin inş....
eczanelerde alınan farklardan bahsetmişsiniz. bizde buğrayı hastalandığında dr götürdüğümüzde hastanede muaneyene indirim olmuştu 10 ytl alıyorlardı artık 20 ytl aldılar busefer. eczanedede dediğiniz gibi eczacılar kendi çıkarlarına uyarmıyorlar. fark ücretli 25 tuttu ilaçlar asıl fiyatları 20 tuttu eşim uyanıklık yaptı kendi hesapladı söyledi parayla alıcam diye. anlamış değilim bende karıştı ortalık yine.
biz yemeklere başladık artık. her öğün yiyoruz 2 gündür öğlen yada akşam öğünlerde tarhana çorbasına ekmek içi ufalayıp yedirdim. çokta güzel yedi. yarınada şehriyeli tavuk suyu çorba yapıcam. bize verilen listede. kıymalı, et sulu, sebze yemekleri yazıyor. kahvaltıda içine ceviz, peynir dahil edilen kahvaltı maması yapıcam artık. buarada kahvaltıdan 1 saat sonra 1 çay kaşığı pekmez verin yazıyor listede. daha önce tv dinlemiştim yoğurt ve peynirle karışınca etkisini yitiriyorlarmış. yani boşuna yemiş oluyormuş.
işimiz zorlaşmaya da başladı artık sürünüyoruz döne döne heryere gidiyoruz. arkamı dönemiyorum kerataya. pıncırlar büyüdü ya:))))
ya buarda benmi çahil kalmışım anlamadım bu AMİP denilen şey nasıl birahatsızlık? söyleyin banada belirtleri nedir? ilk defa duydum ben ya
( geçmiş olsun sizlere gizemciğim betilcüğüm inş geçmiştir bebişlerde sizlerde rahatlamışsınızdır.