Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeklerini ben mi hazırlıcam.yoksa teyzeye tarif mi edecem?bi program hazırlayıp vermeli.neyse zamanı gelince düşünürüm...
saadetcim hem senin hem oğluşun adına inan çok üzüldüm..bir anne için evladın ne demek olduğunu hepimiz 6 ay önce öğrendik..kendi canımızın hiç bir kıymeti yokmuş meğer evladımızın yanında..çünkü; herşeyde öncelik evlatlarımız...
en ufak bir şeye karar verirken bile evladımızın bundan nasıl etkileneceğini düşünerek hareket ediyoruz..o aç kalmasın, o üşümesin, o rahatsız olmasın vs.vs...herşeyin en değerlisini layık gördüğümüz, üzerine titrediğimiz, gözümüzden sakındığımız evlatlarımızı önce Allah'a emanet edip çıkıyoruz evden.. benim annem baktığı için gözüm arkada kalmıyor..ama yasemin gibi senin gibi çalışan arkadaşlarımın iyi insanlarla karşılaşmasını diliyorum yüce Allahtan..hiç kolay değil..hem de görünenden daha zor..bizim kıyamadıklarımıza eller kıyarsa; nasıl dizginleyebiliriz ki duygularımızı..yerinde olsam farklı bir muamele göstermezdim arkadaşım..İnşallah bakıcınız İNSAN gibi insan olur...merhametli,tevazu sahibi, vicdanlı...Allah'a emanet olsun yavrular..
merhaba bende 2008 mayıs annesiyim yanınıza alır mısınız beni?))