Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elif (mercan) canım testinin sonucu ne zaman belli olcak?
Merhaba Kızlar nasılsınız?
Elifcim çok duygusal zamanlar geçiriyorsun umarım bir an önce bu sıkıntılı günlerin geçer. yazdıklarını okudukca hüzünlendim ağladım. ağladıkcada rahatladım.
dün görümcem sağ olsun yine sinir krizi geçirdim kayınvalideme patladım.
olayı baştan anlatmaya başlarsam çoook uzun sürer ki gerçekten çok yorulduğumu fark ettim artık.
eşimin ailesine sakinleşince dedim oğlunuzla konuşun sigortamı yatırsın. bunu nasıl yapar hiç umrumda değil sen (kayınvalidem) çocuğuna bakarken tıkır tıkır sigortan işlemiş bende bu hakka sahibim. ben sizin kahrınızı bi çocuğa bakıyorsunuz diye çekmek zorunda değilim. ben evimde oturup çocuğuma bakmak istiyorum dedim. sonradan eşimlede konuştum tek maaşla nasıl geçiniriz fln gibi laflar etti banane dedim.
sonrasında kayınvalidemle beni yüzleştirdi bi sürü laf söylendi her söylediğim ters anlaşılınca daha da sinirlendim her söylediğime ters tepki aldım tartışma anında bile alttan alarak bazı şeylere anlatmaya çalışıyorum ama yok olmuyor. sinir krizi geçirdim biraz sakinleşincede boşanmak istediğimi söyledim. hepsi şaşırdı. istemiyorum artık seni nekadar çok sevsemde bukadar dışardan karışan olduğu sürece bu evlilik yürümez maf ettiniz beni bitti artık dedim. şimdi ise gönlümü nasıl alacaklarını şaşırmış durumdalar...
ben ise bugün sakin kafayla düşünüp bunlara boyun eymiyeceğimi, onların seviyesine düşmiyeceğime karar verdim. çalışacağım hemde sonuna kadar. evladıma iyi bir gelecek sağlamak için çalışacağım. onlara gebe kalmamak için çalışacağım. hatta çalışmakla kalmicam kendimi geliştireceğim. çok daha iyi yerlere varacağım. onlara bu gözdağını vermem yeterli olmuştur diye düşünüyorum. görümcemle de hesaplaşacağım. artık gerçekten alttan almaya yoruldum. dayanacak gücüm kalmadı. ben insanlarla bukadar uğraşmaya alışkın değilim. benim ailemde kimse kimseye karışmaz herkez herkezin özeline saygı gösterir herkez kendi hoşuna gitmeyenide anlatmakta özgürdür ve anlayışla karşılanır. dün de söyledim böyle bir aile olduğunu bilseydim ASLA eşimle evlenmezdim, nekadar iyi bir insan olsada...
gösbebeğim merhaba
rida merhaba
yasemin merhaba
gökçen merhaba
saadet merhaba
mercan dilara merhaba
canan merhaba bizi uzaktan dinlediğni biliyorum
ebru merhaba
adını saymayı unuttuğum varsa affıola.nasılsınız kızlar iy imisiniz. bebişleriniz de iyidir inşallah
mercan cım canım benim ya. duygusal olman normal.yapımızda var herşeyin tersini düşünmek. sana öğüt verecek değilim.benim senden kalır yanım yoktur. fazlam vardıreksiğim yoktur. ama iyi düşün iyi ol derim yinede. söz tabiki... inşallah temiz çıkar sonuçların. eşinde biraz daha yumuşak olsa sana karşı keşke... benimde içimde sıkıntı var ama düşünmemeye çalışıyorum. kuzum da iyi maşallah. ön alt sol dişi patlamış. elimi ısırınca acıtıyor böcek...15-20 güne yarısını görürüz sanırım... başka bi havadisyok.. sizden haberler
ridacım sen nasılsın muhammed nasıl. gökçen kuzey nasıl? kızlarr pek yazan olmuyor sanırım çoğunluk depresyonda...
merhaba bende 2008 mayıs annesiyim yanınıza alır mısınız beni?))
Kizlar yazdiklariniza henuz bakamadim,o kadar yogunum ki anlatamam.Gecen hafta mercana dogum gunu yapamadik ..Bu hafta hem okulda,hemd evede parti var..BI yandan evi temizle bi yandan parti hazirligi cocuklar ,basimi kaldiramiyorum...Az bi vaktim varken sizle dertlesmek istedim...
Ridacim yazdiklarina her gun binlerce kez tesekkur ediyorum...
Esimle durumlar ayni gibi,1,5 ayi gecti yataklari ayirali..Ptesi gunu ultrasona girmem gerekiyordu,smear testi sonuclariyla paralel bunu da istedi dr...Sabah kalktim ilk sok esim yuzugunu cikarmis...Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Sonra dr gittik,yolda calan muziktende etkilendim sanirim arka koltukta gozlerimden yaslar suzulmeye basladi.Bi yandan kayraya bakiyorum .Hic bi seyden habersiz bana bakip guluyo...Benimse sicim gibi yaslar gozumden suzuluyo..Esim aynadan bakinca gordu tabi...Ebrucum sana da tesekkur ediyorum ...ilk soylediginde ise yaramaz demistim,cunku esim aglayan insan dan nefret eder daha aksilesir....Ama bu sefer sanirim ona da doundu once bi alay etti daha sogrusu alaya vurdu...Ama bekleme odasinda konusunca dokundu sanirim...Insan aklina getirmek istemese de hep kotu ihtimaller ususuyo kafasina...Esime de soyledim dusun ne kadar zorlujkla kayrayi dogurdum,neredeyse olumlerden dondum .Ama bugun bana bisey olsa,getirsen x birini bu annen desen.tum sevgisini ona verecek,anne diyecek ve sen hayatina hic girmemis,hayatinda hic iz birakmadan cikip gitmis olacaksin...Simdi bana attigi gulucukleri anne sandigi baskasina atacak..Peki mercan dedim sonra henuz 3 yasinda belki onceleri aglar,sonralari sadec sorar sonraacaba boyle biri varmiydi der.ama zamanla o d aunutur herhalde....Bekleme odasinin tiklim tiklim olmasina aldiris etmeden belki 1 saat boyunca agladim...Eve geldigimde annemi aradim ..o da konu degissin istedi guya ama baltayi tasa vurdu...Kardesimin banlasinda yan yana calistigi arkadasi henuz 24 yasinda 4 yasinda kiiz varmis..kiz girtlak kanseriymis.Benikm esime soylediklarimi o da kardesime tek tek soylemis....Annem sonra farketti toparlamay calisti..sen gencsin bisey cikmaz dedi..ama 32 yasindayim o kizsa daha 24...Kime daha cok uzulsem bilemdim
Esim o gunden sonra biraz daha yumusak amaa benim icmdeki kirginlik tamir olmuyor bir turlu....
Bu arad saadetcim senin durumuna da cok uzldum.Gozlerim dolmadan bitiremedim yazini..Zaten bu ara gozlerim dolmadan bisey yapamaz oldum....Allah yardim etmis erken farketmissin,buna bari sukur...
Kizlar size nalatacagim bir hikaye daha var...ama once bi yazdiklariniza bakmak istiyorum ...simdilik biraz ara...
geldim elifcim.kızın hastalığı belimi büktü biliyorsun kahrolsun amipler
teşekkür ederizzzz. daha tam göremedik ama. elimi ısırıyor sıpa.. iğne gibibatıyor. bide acıtıyorkisorma.
saadetbende kuzumun resmini fıratınki gibi takip çizelgesine yapmak istiyorum. aderese giriyorum ama bi fotosunu koyamadım