eda eda...............3 ağustos
murgiz.................5 ağustos
avebru................10 ağustos
be be be.............10 ağustos
tülay..................10 ağustos
arkadaşlar merhaba hepiniz rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ben nasip olursa haziran annesi olucam şu an 7+0 hamileyim bazı testler yapılıyodu bu testlere e zaman başlanıyor yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaç haftalıkken ve hangi testleri yaptırdınız
ebrucum..yarın için bol şans..hayırlı haberlerini bekliyorum..ama sonucu hemen vermiyorlar..ultrasona girceksin ve kan vericeksin bana 4 tüp dediler çok korkmuştum :) ama 1 tüpcük aldılar :) sağolsunlar...valla benimde iştahım ii ama hala 49 kiloda diretiyorum..görenler sen hamilemisin diyorben kilo almak istiyorum..göbüşüm çıksın istiyorum ama olmuyor kendine cici bak
edacım inşallah hayırlısı olur ayrıca neden korkuyorsun korkulacak bişey yok içini rahat tut inşallah gösterir seninki
ya bana anlatırmısın bi zekai tahirde randevuyu kaç gün önce almam gerekir telefonla alabilirmiyim?muayene için sabah kaçta gidiyorsun
biraz çok oldum galiba bide bugun gideceğin özel dr zekai tahirin dr umu
kızlar müjdemi isterim :teytey: benim oğluşum oluyooo prensim oluyo :sm_cool: gösterdi teyzeleri yaramas zıp zıp zıplıyodu içimde :dance: çok tatlıydı ayy ağladım çok duygulandım..inşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz :içelim: gelişimi çok iyiymiş iri bir bebek olacak dedi doktor sırnaşık şey babasıda göbekli oğluda öyle olacak heralde jeyyar çok mutluyum çok :asigim:
EVET KIZLAR ARAMIZDAN İLK BÜYÜK MÜJDEYİ EDA ARKADAŞIMIZ VERDİ..
EDA' NIN OĞLU OLUCAKMIIIIIŞŞŞŞŞ........
edacım sanada günaydın ,,bak bize iyi davran artık erkek anası oluyon potansiyel kız annelerine iyi devranman ,memnun etmen lazım,bilemiyorum artık iyi bi gelin adayı bulmak kolay değil şimdiden araştırmak lazım gelebilir,,:)))))edacım bişiy soracam ikili testin sonucunu aldınmı ,,kaç günde çıkıyo,,sonucu ne ,,,bende yaptırdım da benimkini özel olarak ankaraya göndersinler şistedik o yüzden ne zaman çıkar bilmiyoz dediler de bakayım senin çıkmışmı dedim
günaydın canım yerimseniben ayy çok şanslı olcek benim yaramas bissürü kız arkadaşı olcak beşikmi kertsek napsak sırnaşık şey artık hangisini beğenirse ama kaynana olmakta zor anacımklava: eli sopalı olcam heralde sırnaşık şey şaka bi tarafa canım ben ikili testi yaptırdıktan 1 hafta sonra aldım sonucu..çokta bişi dedikleri yok yani..ayın 14 de 3 lü tarama var çabuk geçiyor zaman..inşallah hayırlı haberler verirsin sende canım a.s.
günaydın kayracım nasılsın ,,eda evet öğrendi ,,sıra bizde ben gerçi bi sorun olmazsa 4 hafta sonra gitmeyi düşüüyorum drum öyle dedi,,öncedende gidebilirim ama istemiyom gitmek çünkü çok sıkıldım her hafta dra gitmektn,,bebek iyi olsunda ben geç öğreneyim..gerçi bu düşüncem ileriki haftalarda değişir ama şimdi böyle düşünüyom:1closedeyes:
ne güzel eda ALLAH bağışlasın.ya kızlar benim 4 gündür başım ağrıyor hormon değişkliğinden olabiliyrmiş sizde de oluyomu?
ne güzel eda ALLAH bağışlasın.ya kızlar benim 4 gündür başım ağrıyor hormon değişkliğinden olabiliyrmiş sizde de oluyomu?
yerimsenibenYasemin' cim hem hormonlar, hem de iklim değişikliği bu dönemlerde böyle ufak rahatsızlıkları tetikliyebiliyormuş. Ama sen yine de bi tansiyonunu ölçtür derim..
:1no2:Benim de hala ve bu gidişle korkarım 9. ayın sonuna kadar tek derdim bulantılarım.. Mutfaktan ve mutfakla ilgili herşeyden nefret ediyorum..klava:
günaydın canım yerimseniben ayy çok şanslı olcek benim yaramas bissürü kız arkadaşı olcak beşikmi kertsek napsak sırnaşık şey artık hangisini beğenirse ama kaynana olmakta zor anacımklava: eli sopalı olcam heralde sırnaşık şey şaka bi tarafa canım ben ikili testi yaptırdıktan 1 hafta sonra aldım sonucu..çokta bişi dedikleri yok yani..ayın 14 de 3 lü tarama var çabuk geçiyor zaman..inşallah hayırlı haberler verirsin sende canım a.s.