2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi teyzesi ne yapsın valla benimkide şu ana kadar hiç bir rahatsızlık vermedi ne mide bulantısı ne yediğimi çıkarma ne uykusuzluk herkes sen nasıl hamilesin diyor :) eşim bile ne mide varmış sende diye dalga geçiyor ekşi tatlı tuzlu bir arada götürüyom valla :)) inşallah doğuncada böyle akıllı olurda üzmes annesini afacan :) sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini..ankaranın neresindesin canım yakınmıyızki

Çok üzgünüm çoook en küçük benim bebişimmi kızlaarrr?en son benmi doğurcam hayırlısıyla.ama ama ben sezeryan olucam ya biraz daha erken doğum yapabilirim.şakkıdı

iyi teyzesi ne yapsın valla benimkide şu ana kadar hiç bir rahatsızlık vermedi ne mide bulantısı ne yediğimi çıkarma ne uykusuzluk herkes sen nasıl hamilesin diyor :) eşim bile ne mide varmış sende diye dalga geçiyor ekşi tatlı tuzlu bir arada götürüyom valla :)) inşallah doğuncada böyle akıllı olurda üzmes annesini afacan :) sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini..ankaranın neresindesin canım yakınmıyızki
maşallah nazar değmesin ben daha öğrenmedim canım ama çok merak ediyorum herşeyini ben batıkentteyim sen neresindeydin

Çok üzgünüm çoook en küçük benim bebişimmi kızlaarrr?en son benmi doğurcam hayırlısıyla.ama ama ben sezeryan olucam ya biraz daha erken doğum yapabilirim.şakkıdı
merhaba yasemin seninle pek sohbet edemedik dimi sen nasılsın mayısın sonunamı geliyor doğum niye sezeryan olacaksın kendi isteğinmi?

inşallah murgizcim böyle devam eder senin gerçek adın gizemmiydi bu arada bende acayip unutkanlık dalgınlık başladı ya sizde de varmı

evet canım,,,ya tülay bende unutkanlık yok alzeihmer olna kadarda omlaz herhalde,,ama bu hafızayla erken olabilirim bak:1shok:

ya kızlar bende sezeryan istiyorum ama etrafımda fikrimi değiştirmemi isteyen kişiler var ben normal doğum yapamam yaaa allahım napcam

benim hamilelik belirtileride bi değişik milletin başı döner midesi bulanır benim
de gözlerim sulanır sürekli ağlama hissi hayattan bıkkınlık işyerimden sıkıldım sinirleniyorum hemen bir dk bir dk yı tutmuyor çocuk mahvoldu içerde

ya kızlar bende sezeryan istiyorum ama etrafımda fikrimi değiştirmemi isteyen kişiler var ben normal doğum yapamam yaaa allahım napcam

valla aynen şekerim,,ama şimdi erken kendimizi strese sokmaya,,son aylarda bu konuya yoğunlaşalım ,,ama kararım benimde sezeryandan yana tabiki:teselli:

merhaba yasemin seninle pek sohbet edemedik dimi sen nasılsın mayısın sonunamı geliyor doğum niye sezeryan olacaksın kendi isteğinmi?[/Q
26 mayıs görünüyor doğum benim ilk doğumumda sezeryandı ama kendi isteğimle değildi doğum esnasında oluşan olumsuzluklardan acil sezeryan yaptılar daha sonrada dış gebelik ameliyatı geçirdim yani bu bebişimin doğumu 3.sezeryanım olacak benim tatlicadiarzu

kızlar normal doğum daha iyi değilmi ben istedim ama olmadı sezeryanda iyileşmen zor oluyo, karnın kesik ,bebeğini eğilip kucağına alamıyosun,sütün geç gelio,dikiş felan zor bir durum imkanınız varsa korkmayın ALLAH doğumu o şekilde emretmiş ALLAH ın izniyle doğurursunuz inşallah. bu arada bende aski de çalışıyorum ankaralılaaarrrr

ALLAHIN ıznıyle bende mayıs 9 da anne oluyorum.baya beklemıstım fındık kurdumu sonunda kavustuk bırbırımıze....kendımı cok sanslı hıssedıyorum bu yuzden ALLAHIMA ne kadar sukretsem az bana bu guzellıgı yasattıgı ıcın..darısı butuuuuuuun ısteyenlerea.s.

X