Edacım ve Murgizcim,
Ben devlet hastanelerinden ümidi kesmiş vaziyetteyim artık ne gerekiyorsa gidip SSK anlaşmalı özel bir hastanede yaptıracağım..Üstüne para ödemeye de razıyım..Benim aklımda doktora soracağım bir kaç şey vardı kadın onu bile sormama müsade etmedi..Biraz önce hastanenin şikayet sayfasına ve AKP iletişim merkezine de yazdım şikayetimi ..Biz sesimizi çıkarmadığımız sürece bu doktorlar bize böyle davranmaya devam edecek demek ki.. Şahsen Beypazarı küçük bir ilçe ama oradaki hastane bile İSO belgesi almış, bu kadar sefil olmadan ve insan gibi tek tek odaya girerek doktorla özel görüşüyorsun, neyse sorunun söylüyorsun.. Sanırım ben Bayındır Hastanesi'ne gideceğim..Hem bize yakın hemde tanıdıklarımız falan var, bizi yönlendirirler artık..Altı üstü bir test özele gitmeye gerek yok diyordum ama eşime de mahçup oldum..O beni uyarmıştı devlet hastanesine gitmeyelim diye orada ilgilenmezler demişti..Neyse bu arada bebiş 66 milim olmuş ve 13 haftalıkmış..
Bu arada Eda'cım hadi gözün aydın oğluşun oluyor demek :) Süt kardeşim bana Mayıs ayında genelde kadınlar erkek doğurur diyordu bakarsın hepimizin oğlu olur :))) Benim de içimden bi his erkek olacak diyor ama ben genelde hislerimde yanılırım :)))