2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum..yarın için bol şans..hayırlı haberlerini bekliyorum..ama sonucu hemen vermiyorlar..ultrasona girceksin ve kan vericeksin bana 4 tüp dediler çok korkmuştum :) ama 1 tüpcük aldılar :) sağolsunlar...valla benimde iştahım ii ama hala 49 kiloda diretiyorum..görenler sen hamilemisin diyor :KK43: ben kilo almak istiyorum..göbüşüm çıksın istiyorum :KK43: ama olmuyor :KK43: kendine cici bak

:eek:Murgiz' cim dün akşam "hoşçakal" diyemeden çıkmak zorunda kaldığım için kusura bakma. Kardeşim ve eşi geçerken uğramışlardı da; geldiklerinde apar-topar kapattım o yüzden.
Evet bugün bizden hiçkimse uğramamış buraya, neyse yarın inşallah yeniden doluşuruz..:1hug: :teselli: naniknanik :teytey:
İYİ GECELER..a.s.

AY CANIM RİCA EDERİM ne kusuru kayracım herkesler gelmiş ayol ne güzel:1hug:

kizlar bende mayis annesiyim suanda 14 haftalik hamileyim ve mayisin 7de dogum olacakmis ilk ultrasonla bulusmak heyecanliydi icimde canli bebegi gormek beni ve esimi mutlu etmisti ilk 3 ay midem bulandi ama simdi rahatim bebegim suanda 10cm 25gr anne olacagimi bilmek beni cok heyecanlandiriyor
butun mayis annelerini tebrik ediyorum canlarim :emir_bebek:

fundacım hoşgeldin ,,bende seni tebrik ederim canım inş hepimiz sağlıkla doğururuz yavrularımızı :teselli:

Herkese günaydın :)))

Fundacım aramıza hoş geldin :)) Mayıs başında anne olacaklardansın sende..Bende sonlarına doğru olacağım 20 mayıs gibi inşallah..

Bu arada kızlar yarın 2 li teste gideceğim..Bakalım bir sorun çıkmadan hallederiz İnşallah..

Bu arada benim aşermelerim halen devam ediyor ve iştahım korkunç açıldı .. Resmen bildiğiniz mısıra aşermeye başladım iyi mi?? Patlamışı, haşlanmışı, buharlanmışı..Kokusunu nerde duysam koşa koşa gidiyorum..Beni bir mısır deposuna kapatsalar hiç itiraz etmicem..Kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen..Bide bi yerlerden mısır ekmeği bulabilsem :KK43:( Keşke Karadenizli olsaymışım :)

ebrucum inş iyi çıkar sonuçlarımız bende daha almadım soncumu,,ebrucum inş böyle devam eder iştahın mısırıda ye canım bi zararı yok en azından,,:smiley-cool:

günaydın kızlar cuma günü hastanedeydim ultrasona girdim bebişi gördüm
anaaam pek tatlıydı baş parmağını kaldırmış ağzına doğru götürüyordu.
ama ikili taramayı yapmadılar artık ikili tarama yapılmıyormuş bir ay sonra 3 lü
yapılacakmış pişman oldum oraya gittiğime heryer yapıyor.ankaralılar etliğe gitmeyin böyle bir dr görmedim ben daha nasıl bir anlayış nasıl bir zihniyet anlamadım.zekai tahirde özel dr buldum artık ona devam etcem

mrb tülaycım tüh ya senin şansızlık olmuş boşver yeni drundan inş memnun olursun.tülaycım şimdi sen iklilyi yaptırmayacanmı ..bak edanın dru iyiymiş ona git yaptır bence

kızlar slm..çok heyecanlıyım..akşam bebişimin cinsiyeti belli olcak dua edinde teyzeleri göstersin :)) hemen akşam olsa fotosunuda çekicekler :)) salona çerçeveleyip asıcam :))) off hemen geçse zaman :KK43: tülaycım bu arada etlikte ben bayılmıştım kan verirken ve kimse ilgilenmemişti o hastaneden soğudum ve büyük doğuma gittim zekai tahire yani..özel dr um yok ihtiyaç duymadım gayet güzel ilgileniyorlar ve 1 saatte işim bitiyor..bugün bebeğimin genel kontrolü olcak onun için özele gidiyorum bu arada cinsiyetinide söyliyecekler çünkü zekai tahirde 20. haftada öğrenebiliyorsun o kadar bekleyemem..bebeğin gelişimi organları yani herşeyini inceleyecekler hadi hayırlısı..aksilik olcak diye çok korkuyorum :KK43: dua edin ne olur......

ay canım allah gönlüne göre versin canım bende cumartesi dr daydım cinsiyeti dedim baktı kordon bacak arasında dedi tam göremedim tam görmeden söylemerm tahmin de bulunmam dedi du bakalım inş seninki gösrterir,,bak akşam haber ver olurmu ,hiç merak etme inş aksilik çıkmaz ,,buarada edacım ikli testin sonucunu aldınmı ,kaç günde çıkıyomuş,,,bide eda varya benim göbek fena çıktı bayağı büyük ,,en geniş pantolonlarım olmuyo düğmeleri açık zar zor oluyo giyoyom da hamilelik pantolonuda aldım ama hoş değil bende hep ya takım giyerim yada elbise okulda sadece bi takımım zor oluyo digerleri mümkün değil ,,elbisede giymek istemiyom karnım çok belli oluyo diye ne giyeceğimi şaşırdım valla,,ben 4 kilo falan aldım şimdiden ne olcak bu halimmm:bbo:

kızlar slm..çok heyecanlıyım..akşam bebişimin cinsiyeti belli olcak dua edinde teyzeleri göstersin :)) hemen akşam olsa fotosunuda çekicekler :)) salona çerçeveleyip asıcam :))) off hemen geçse zaman :KK43: tülaycım bu arada etlikte ben bayılmıştım kan verirken ve kimse ilgilenmemişti o hastaneden soğudum ve büyük doğuma gittim zekai tahire yani..özel dr um yok ihtiyaç duymadım gayet güzel ilgileniyorlar ve 1 saatte işim bitiyor..bugün bebeğimin genel kontrolü olcak onun için özele gidiyorum bu arada cinsiyetinide söyliyecekler çünkü zekai tahirde 20. haftada öğrenebiliyorsun o kadar bekleyemem..bebeğin gelişimi organları yani herşeyini inceleyecekler hadi hayırlısı..aksilik olcak diye çok korkuyorum :KK43: dua edin ne olur......
edacım inşallah hayırlısı olur ayrıca neden korkuyorsun korkulacak bişey yok içini rahat tut inşallah gösterir seninki
ya bana anlatırmısın bi zekai tahirde randevuyu kaç gün önce almam gerekir telefonla alabilirmiyim?muayene için sabah kaçta gidiyorsun
biraz çok oldum galiba bide bugun gideceğin özel dr zekai tahirin dr umu

mrb tülaycım tüh ya senin şansızlık olmuş boşver yeni drundan inş memnun olursun.tülaycım şimdi sen iklilyi yaptırmayacanmı ..bak edanın dru iyiymiş ona git yaptır bence
merhaba murgiz canım çok sıkkın yaaaa bu ne şanssızlık yaaa bu ikinci kez
gidişim ikisinde de yaptıramadım ilk gittiğim başka bir yerdi orda da gebelik muayenesi yok diye yapmamışlardı artık 1 ay sonra sonra 3 lü tarama yaptırırım
çünkü cuma günkü ultrasona göre 14.haftanın içindeyim

kizlar bende mayis annesiyim suanda 14 haftalik hamileyim ve mayisin 7de dogum olacakmis ilk ultrasonla bulusmak heyecanliydi icimde canli bebegi gormek beni ve esimi mutlu etmisti ilk 3 ay midem bulandi ama simdi rahatim bebegim suanda 10cm 25gr anne olacagimi bilmek beni cok heyecanlandiriyor
butun mayis annelerini tebrik ediyorum canlarim :emir_bebek:

:içelim:Ben de seni tebrik ediyorum Funda' cım; hem bebişin ve hem de aramızda olduğun için.. Anneliğe giden süreçte keyifli arkadaşlıklarla birarada olmayı umuyorum..
Mayıs annelerinin arasına HOŞGELDİİİİNNNN...a.s.

arkadaşlar merhaba hepiniz rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ben nasip olursa haziran annesi olucam şu an 7+0 hamileyim bazı testler yapılıyodu bu testlere e zaman başlanıyor yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaç haftalıkken ve hangi testleri yaptırdınız

gidişim ikisinde de yaptıramadım ilk gittiğim başka bir yerdi orda da gebelik muayenesi yok diye yapmamışlardı artık 1 ay sonra sonra 3 lü tarama yaptırırım

Tülay, canım niye canını sıkıyorsun sen? 2' li test için geç kalmış değilsin ki; hatta tam da vaktindesin.. Takviminde bi yanlışlık yoktur umarım şu an 12+2 gözüküyorsun.. Sonra bazen ense kalınlığı normal, baş-popo mesafesinde bi uyumsuzluk gözükmüyorsa ikili testi istemeyebiliyorlar da.. Yahut bunu senin tercihine de bırakabiliyorlar..

ebrucum..yarın için bol şans..hayırlı haberlerini bekliyorum..ama sonucu hemen vermiyorlar..ultrasona girceksin ve kan vericeksin bana 4 tüp dediler çok korkmuştum :) ama 1 tüpcük aldılar :) sağolsunlar...valla benimde iştahım ii ama hala 49 kiloda diretiyorum..görenler sen hamilemisin diyor :KK43: ben kilo almak istiyorum..göbüşüm çıksın istiyorum :KK43: ama olmuyor :KK43: kendine cici bak

:dance:Hem Ebru' ya, hem de sana bol şans diliyorum Eda' cım.. Yarın büyük gün demek. İnşallah Allah gönlüne göre olanı, hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.. Ne kadar heyecanlısındır şimdi kimbilir.. Gelir-gelmez bu güzel haberi bizlerle de paylaş olur mu?
:nazar::emir_bebek:Sayfamızdaki ilk müjde kısmetse senden gelicek demek.. Darısı herkesin gönlüne göre olması dileğiyle, hepimize inşallah..:emir_bebek:

Tülay, canım niye canını sıkıyorsun sen? 2' li test için geç kalmış değilsin ki; hatta tam da vaktindesin.. Takviminde bi yanlışlık yoktur umarım şu an 12+2 gözüküyorsun.. Sonra bazen ense kalınlığı normal, baş-popo mesafesinde bi uyumsuzluk gözükmüyorsa ikili testi istemeyebiliyorlar da.. Yahut bunu senin tercihine de bırakabiliyorlar..
kayracım bu dr bi tuhaftı nebiçim dr anlamadım hayır hastanede olamasa diplomasız zenneddersin
ultrasona baktı bi sorun yok dedi kalp atışlarını gösterdi oraya kadar iyiydi ama
kimsenin 2 li tarama testini istemedi.hatta bi tane kız sordu adamda hiç 2 li
taramadan haberi yokmuş gibi davrandı yani çok şükür ultrasonda bişey çıkmadı

kayracım bu dr bi tuhaftı nebiçim dr anlamadım hayır hastanede olamasa diplomasız zenneddersin
ultrasona baktı bi sorun yok dedi kalp atışlarını gösterdi oraya kadar iyiydi ama

Anlıyorum, bazı vasıfsızlar insanı böyle çileden çıkartıyorlar işte.! Olsun canım bundan sonra ki doktoruna güvenin tam olur umarım.. Ama gerçekten de çevrende sıkı bi araştırma yapmadan adım atmamanı öneririm Tülay' cım.
Benim doktorum devlet hastanesinin de doktoru aynı zamanda; geçen sene aniden bi kanama geçirdim, doktor da o esnada muayenehanesinde değil hastanedeydi. Devlet hastanesine gitmeyip, özelde bi doktora görüneyim diye düşündüm.. İnanmazsın hiçbirşeyim yokken ordaki beyinsiz uzman diplomalı, beni ameliyat etmeye kaktı. Tahlil sonuçlarımı alıp kendi doktoruma götürdüğümde ameliyatın o zamanki değerlere göre sözkonusu bile olamayacağını öğrendim.. Sana bunu anlatmamadaki nedense gerçekten güvenebileceğin bi doktorun önemine dikkatini çekebilmek içindi canım.. Bazıları yalnızca akademik bi şekil verilmiş çerçevelettirilmiş bi kartonla yaşıyor, hepsi bu ve umarım tümü bizden uzak durur; tabii doğru seçimlerimiz sayesinde...

işyerimde 4 aylık hamile bi hemşirenin dr u var o memmun bende artık artık ona giderim
ayrıca büyük doğumun dr u inşallah bende memmun kalırım

arkadaşlar merhaba hepiniz rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ben nasip olursa haziran annesi olucam şu an 7+0 hamileyim bazı testler yapılıyodu bu testlere e zaman başlanıyor yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaç haftalıkken ve hangi testleri yaptırdınız

Bennu' cum 7 haftalık olduğuna göre doktoruna gidip bebişin kalp atışlarını dinleyebilirsin. Bu testler kalp atışları alındıktan sonra tamamen rutin kontrol babında yapılıyor. Kan ve idrar tahlillerinden oluşuyor..

tülaycım korkma boş yere stress yapma önemli olan son adet tarihine göre olan gebelik yaşıdır korkma zamanın var daha.ben son adete göre 12 hafta 6 günlükken yaptırdım ikli testi ,,hatta dr a dedim son gündü değilmi bu test için dediki hayır 14 haftaya kadar yapılabilir dedi ama geciktirme yinede ,,,

cumartesi druma gittiğimde ikili testten konuşuyoduk dediki inanırmısınız ikili testin ne olduğunu bilmeyen dr lar var,,,ben dedim herhalde abartıyo valla artık inandım.bende çok memnunum drumdan.buranın en iyisi ,,gittiğimde rahat 1-2 saat bekliyorum ama yani gerçekten işinde çok iyi

X