şekercim Sen Genel Anestezimi Olcan Canim Ne Zamandi Doğum
murgizcim özledik seni ya bebişten giremiyosun çok fazla canım bende bebeğim doğarken uyanık olmak onun doğduğunu görmek çok isterm ama okadar cesaretli değilim canımcanlı canlı kesilme duygusu fena korkutuyo beni uyanık olsam bile korkudan bayılırım heraldesırnaşık şey o yüzden genel olcam galiba ondanda korkuyorum gerçi ama bi şekilde çıkıcak bu bebek dimi :roflol:
ebrucuğum ya içim cız etti valla anlamadım sizin bu evlilik işini mantık evliliğimiydi yani:uhm:
hiç bir şekilde yanında olmuyor, ikinizin parçası olan bebeğinin bile mutluluğunu tek başına yaşadın hep, ayrıda yattığınızı söylemiştin biara rahatınız için.:uhm: siz hiçmi flört filan etmediniz böylemiydi buadam hep belli etmedimi kendini sorumsuzluğunu. ya bi erik istemişsin onuda almamış valla sinir oldum ya geçip karşısına yeseydin kütür kütürjeyyar
maddi açıdanda çekiniyorsun. niye bukadar mesafelisiniz ya görücü usulümü oldu sizin iş:uhm: Allah ıslah etsin nediyeyim inş düzelir bebiş olunca anlar belki artık evli ve baba olduğunu
Yasemincim ben ağdadan baya bi korktuğum için yaptırmadım uzun zamandır..Erken doğuma neden olabiliyormuş..O yüzden kendim jiletle 2-3 günde bir alıyorum her tarafımı daha pratik oluyor hem hazırlıksız yakalanmamış olurum diye düşünüyorum..Benim saçlarımda uzadı, uçları kırılmış biraz ama hamilelik döneminin sadece başında boyatmıştım saçlarımı bir daha hiç dokundurmadım..Ne kadar uzadıklarını beyazlarımdan anlayabiliyorum :roflol: doğumdan sonra biraz kestirip boyatıcam ama beklicem biraz daha..Çünkü ilk defa bu kadar uzadılar ve kıyamıyorum ama bebişin bakımı zor olursa biraz kısalır heralde çünkü şimdi kurutmak çok vakit alıyor..
kızlar ben gidiciyim heralde........
gece boyunca tuvaletteydim ağrım vardı ama rahatsız edicek durumda değil uyudum yani tuvaletten geri kalan kısımlarda. şimdide çoğaldı aynen denildiği gibi adet sancısı gibi belimde ve kasıklarımda ağrıvar biraz yoğun arasıra şiddetleniyor ama tam anlamış değilim şu dakka hesabını filan. 5 dakkada bir şiddetleniyor bazen ama bukadarcık sancıylamı doğuruyorlar düşüncesi var ondan anlayamıyorum. heralde daha şiddetlenicek...
bide hala sümüksü bişeyler geliyor az az ve iç çamaşırım ıslanıyor devamlı önceki akıntılarımdan birazdaha çok. rahimmi açılıyor ne ondanmı acaba:uhm: dr gidicez bi bakalım belki çatlama vardır suyum sızıyor olabilir susus klamasın oğluş. çıkarken haber veririm şimdilik burdayım.... naklen yayında doğum yapıcam size:roflol: sorayımda hastanede kablosuz int varsa götüreyim leptopumu anında bilgi veririm size ha doğuruyorum doğurdum şukadar açıldı diye:roflol: neyse kızlar giderken yazarım yine öptüm herkezia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?