kızlar bitkisel şeyleri rezeneyi filan dr umuza sormadan yapmayalım. yan etkisi filan olur sonradan başımız ağrımasın bebişlerimiz de rahatsız olmasın sonra dimi ama
be be be ciğim tavsiyelerin için teşekkürederim. hurmayı deneyelim bakalım alayım biara zaten valizede koyucam bebeğin ağzına vermek için emzirmeden önce zemzemde aldık birilerinden dudaklarına sürmek için. ama öbür dediklerini nasıl bilicezki 3 gün öncesinden yicez heralde sezeryan için olur süpriz bekleyenlere olmaz heralde. bide sancı gelmeden açmasın mazallah...
mercan dilara cığım burada sana bi soru sorucam hiç kilondan bahsetmedin sen kaç kilo almıştın ve kaç kilo verdin doğumdan sonra. teselli ver bize biraz son haftama girdim ben 23 kilo almış bulunuyorum şuan:bbo:
herkese iyi akşamlar,
beni bir korku sardı kızlar..sadece korkuyorum..yarın kontrolüm var..işten arkadaşlar aradı. çatı muayenesini yaptırmam yönünde ısrar ettiler..ne olur ne olmaz diyorlar..normal doğum yapamazsan seni sezaryene alırlar çektiğin acılar yanına kar kalır vs vs.....
çok korkuyorum, gerçi ALLAH bilir herşeyin en iyisini..ama insan bilmediğinden korkuyor..daha önce böyle şeyler yaşamadığımız için çok garip geliyor...başaramamaktan da korkuyorum yaaa arkadaşlar birşeyler söyleyin..10 gün için doğuracağız ama..psikolojik olarak hiç hazır olmadığımı ağırdan anlamaya başladım..
Kizlar bitkisel seyler konuusnda bende ayni fikirdeyim .Zararsiz gibi gorunen bazi seyler cok ters tepki veriyor.Mesela ben sinameki konuusnda supheliyim .Bana dr um yesil cay konusunda soylemisti .Cok faydali gibi gorununen yesil cay metabolizmayi hizlandirdigi icn hamilelik doneminde cok sakincali....yine bence arastiirn derim.
Gizemcim sabah bir heyecanla girdim senden belki haber vardir diye ama hala ses seda yok.Umarim hersey yolundadir.Bizler doguma vey kontrollere gittigimizde senin heyecanli bekleyislerini hatirliyorum .Suan saniyorum sadce ben degil herkes senden gelecek hayirli haberleri bekliyoruz..Şeniz
Bu arada ebrucum ridacim sizlri goremedim.Umarim iyiisnizdir.Ebru senin sabah erkenden uyanmana alismistim...nerdesin???
kızlar yeni geldim eve
dra gittik herşey yolunda 30 nisan diye karar verdik yani yarın bizde gittik kuaföre saçımı falan ördürdüm (iğrenç oldu bu arada)sonra drun sekreteri aradı dediki 1 mayısa alındı diye ameliyatın bende şaşırdım bozuldum yani kızlar şoktayım kendimi alıştırmıştım yarına ama hayırlısı oldun
buarada laptopun fişi bozuldu galiba şarjı biterse szinle irtibatım kesilebilir kızlar haberiniz olsun
yani uzattım 1 mayıs saat 8 de ameliyatım olacak allhın izniyle
gizemcim canım hadi hayırlısı bitanem dualarımız seninle hayırlısıyla kavuş oğluşuna Şenizkızlar yeni geldim eve
dra gittik herşey yolunda 30 nisan diye karar verdik yani yarın bizde gittik kuaföre saçımı falan ördürdüm (iğrenç oldu bu arada)sonra drun sekreteri aradı dediki 1 mayısa alındı diye ameliyatın bende şaşırdım bozuldum yani kızlar şoktayım kendimi alıştırmıştım yarına ama hayırlısı oldun
buarada laptopun fişi bozuldu galiba şarjı biterse szinle irtibatım kesilebilir kızlar haberiniz olsun
yani uzattım 1 mayıs saat 8 de ameliyatım olacak allhın izniyle
mercancım senin kız nasıl annesini üzüyormu tek tek doğuruyoruz birgün sıra banada gelicek ayyyyy hayırlısı ŞenizGizemcim cok sevindim .Hayirlisi olsun.Allah bir avazda kurtarsin
ebrucum canım inşallah sende hayırlısıyla kurtulursun canım doğurunca kuş gibi olucaz gibi geliyo bana güzel dileklerine katılıyorum oğlumdan çok çektim ben üç sene uyumadı çoooooooook yaramazdı inşallah bu uslu olurŞenizHappycim sen hala yürüyomusun ayol ..Ben popomu kaldıramıyom artık..Resmen bütünleştim koltuklarla..
Rezene çayını doğumdan sonra günde 3 bardak olarak tüketirsen bebeğin gazına faydalı olduğunu bende okudum..Açıkçası gaz için bir dolu yöntem kullanıyor insanlar..İnşallah bizim bebişler hem iştahlı hem uslu hemde gaz problemi olmayan bebişler olur..
Happycim sen hala yürüyomusun ayol ..Ben popomu kaldıramıyom artık..Resmen bütünleştim koltuklarla..
Rezene çayını doğumdan sonra günde 3 bardak olarak tüketirsen bebeğin gazına faydalı olduğunu bende okudum..Açıkçası gaz için bir dolu yöntem kullanıyor insanlar..İnşallah bizim bebişler hem iştahlı hem uslu hemde gaz problemi olmayan bebişler olur..
ebrucuğum yürümüyorum ya bayadır.. hantallaştım kaldım walla evde.. bi yandan da sıkıntı, vakit, daralttı beni artık beklemek ya...
ne uzun bi bekleme süreciymiş yahu!! etrafımızdaki insanları bi hamile, bi de doğurmuş diye duyuyorduk.. başa gelince.. meğer öyle değilmiş bu işler.. off.. ne sabır denemesiymiş bu yaa.. aman çok söylendim hayırlısı..
bi yandan da ev dandini. tüm örtüleri falan yıkamıştım çırılçıplak hertaraf.. ben evde öööyle kös kös.. cumaya inş. eşimin ablasını camlar için çağırmayı düşünüyorum. o arada tülleri perdeleri falan yıkarım. pazar da gelinler temizliğe gelecek.. artık örtüleri falan o zaman sererim ve artık evimiz de hazır olsun istiyorum. haftaya çünkü doğum olasılığım yüksek hayırlısıyla.. bu sıkıcı, sessiiiiizz günler bitecek inşallah!!
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?