gizemcim oğluşunun kilosu nekadar olmuş söyledimi doktor canım merak ettimŞenizridacım herşeyin yolunda olmasına sevindim tabi çatı muayenenin olup bitmesinede:)
inş sağ sağlim kucağına alırsın canım benim
oyy nazem senin de mi az bir süren kaldı.. hadi hayırlısı..sen normal doğum istiyorsun..sana soracak çok sorumuz olacak sen hayırlısıyla bebişini kucağına al da...
valla mercancım regl sancısı gibi diyor ben razıyım o doğum sancısına zaten benim korkum doğum anııı bebişime zarar vermeyeyim de .. başka birşey istemiyorum..
nazecim iyi olmana çok sevindim tabi bebişininde senle aynı gidiyoruz ama sen daha önce doğurucan gibi belkide hepimizi doğurtturup en son doğurursun canımkendine iyi bak arkadaşım bizi habersiz bırakmaŞenizSelam kızlar ben geldim ama halen doğurmadım...Yaklaşık 2,5 aydır sancı çeken ben açılma olmasına rağmen hemde 3 cm sancılarım durmuş durumda..Kanamam vardı oda kesildi..Hastaneden biraz önce evime geldim..Nst de sancılar çıkmayınca doktor da tamamen iyisin gözüyle bakıyor tabi...Şuan için 3 cm açıklık halen var ilerleme yok sancı yok o yüzden bekleyelim dedi doktorumda...Sezeryan konusunda da benim tavrımı bildiği için artık ısrarda etmiyor...Ama korkuyorum tabi bu bekleme beni kötü bir sonuçla karşı karşıya bırakmasın...
Happy sancıları sormuşsun cnm, herkese göre değişebiliyor...Mesela dün gece bir bayan vardı ki kendisine sordum kaç cm açılmış diye bana 2 cm olduğunu söyledi ama maşallah ortalığı yıkıyordu..Ama benimki ondan önde olmasına rağmen ben daha rahattım..Herkesin dayanma limiti farklı diye düşünüyorum...inşallah seninde yüksektir...Korkacak bir ağrı şekli değil aslında regl sancısının kuvvetli olanları açılma sancısı oluyor zaten geldiğinde bilirsin...
Murgizcim canım çok iyiym bebeğimde şuan için çok iyi...Doktorum duruma bakarak nasılsa şuan için endişe edecek bir durumumuz yok en iyisi biraz daha bekleyelim bebeğimiz biraz daha büyüsün dedi..hafta olarak bugün itibariyle 35+3 deyiz..kilo hesabı olarak iyi olsada hafta hesabı olarak küçük diye düşünüyoruz..doktor bu karar seni üzüyormu deyince bende yok ne zaman hayırlısısıysa o zamana kalsın dedim ve evime geldim cnm...
Ridacım oy oy kızım beklemeye karar verdi galiba cnm..maşallah hareketleride önceki gibi bir değişiklik yok..keyfi şimdilik yerinde bakalım benim keyfimi ne zaman bozacak...
Ebrucum teşekkür cnm..bende dua ediyorum ki ilk doğumum kadar kolay olsun inşallah...Birde tuvalete çok gitmenden bahsetmişsin...şuan için bende çok fazla gidiyorum..su içmeye bağlı olması bir yana birde doğuma ne kadar yaklaşırsan o kadar çok gidersin tuvalete bebek ne kadar aşağıya baskı yaparsa ne kadar aşağıya inerse o kadar çok gidersin bu tecrübeyle sabit cnm...Hayırlısı bakalım zaten hafta olarak böyle şeyler yaşaman çok normal cnm...
Yarencim, cnm evet seninle aynı sayılırız..Sen nasılsın rahatmısın..valla seninde söylediğin gibi bu kadar yaygaradan sonra en son ben doğururmuşum :)) aman amann hiç gücüm kalmadı aslında ağzımızdan yel alsın...kilo hesabına kafayı takıp şimdiye kadar beklemeyi ümid etmiştim..çok şükür bundan sonrasını ilaçsız geciricem ama çok fazla duracağını sanmıyorum..nst de sancım çıkmadı ama şimdi yine hafif hafif geliyor...:)
ebrucum seninde kaynanan benim bile canımı sıkmaya başladıNazecim,
Tekrar geçmiş olsun canım.. Bundan sonra ilaç almayacak olman güzelmiş en azından ..
Bilmediğim birşey öğrendim bu arada ..Hem Betül'de hemde sende açılma olmasına rağmen doğumun başlamamış olması çok ilginç geldi bana..Ben hep zannederdim ki ilk açılmayla birlikte doğum başlar ve artık durdurulamaz (yada durdurulmaz)..Demek ki açılmanın ilerlemediği durumlarda oluyomuş fisfisfis Bu durum sizi rahatsız etmiyosa çok iyi gerçekten ..Peki merak ediyorum açılma olması enfeksiyon riskini artırmıyormu ..Doktorlar bu konuda bişi diyolar mı ??
Bu arada kayınvalide bana "düğüne tesettürlü bişiler giy malum orası hep hacı hoca olacak" deyip duruyo ya..Şeytan diye git bitane göbüşü açıkta bırakan transparan mini etekli bi elbise diktir..Düğünde de öyle gez, töbe töbeee..Duyanda heryerim açık geziyorum sanacak yahu.. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?