- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mercancım geçmiş olsun hoşgeldin aramıza canım kızın hayırlı olsun darısı başımıza inşallahŞenizKIZLARRRRRRRRRRRR BEN GELDIM....:teytey:
Biraz once ciktim hastaneden.Nerdden bslasam anlatmaya...umarim oncelikle herkes iyidir a.s. .Sezeryan oldum.Bazi sorunlar olustu.cuma gunu tam 12 de dogdu kizim.Tam cuma saati yani. 3kilo 800 gr dogdu.Aama onu henuz cikarmadilar.aksam ustu cikacak...Yazacak cok sey var ama suan aklim onda......Size tek soyleyecegim hala normal dogum sansi olupta sezeryan dusunen arkadaslara tavsiyem kesinlikle normal dogumdan vazgecmeyin derim...
Ayperin den haber aldiginiiz soylediginiz yazilari gordum ama ben soyle bi gezindim ayperine rastlaymadim baska bir yerde mi yazmis acaba?
Ben simdilik buralardayim hepinize dualariniz icin tesekkurler daha konusamdigimiz neler oldu bi bilseniz.....Sormka istediginiz merak ettiginiz herseyi yazin ...hepinizi cok cok opuyorummmmmmmmmm Şeniz Şeniz
buarada nazeden haber yok ya iyidr inş güzel haberlerle gelir
herkese selamlar kızlar.....
hiç giremiyorum bu aralar k.k ya....
sanırım mercan ve ayperin doğurmuş ne mutlu onlara....darısı bizlerin başına inşallah....
kayınvalidem geldiği için pek giremiyorum artık doğuma kadar ve doğumdan sonra 1 ay daha burda...
ama ara sıra girip sizleri takip ediyorum yinede.....
hepinizi çookkk öpüyorum güzel haberlerle görüşmek dileğiyle....