Eylülcüm benim oğluşta 36. haftaya kadar çok hareketliydi şimdi tabi büyüdükçe yeri daralıyo eskisi gibi olmasada yinede arada bir zorluyo..
Ya bu arada doktorum bana çatı muayenesi yapmadı, doğuma geldiğinde zaten bakılacak, şu an bakmanın bir anlamı yok dedi..Şimdiye kadar hiç NST'ye falan da girmedim..NST'nin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan bi tek benim galiba :uhm:
maaşlah canım inş sonuna kadar herşey yolunda olurkızlar merhaba az önce drdan geldim.herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve tekrar çatı muayenemi yaptı.şimdi az bi kanamam var.dr normal dedi.eğer artarsa gel dedi.şimdilik istiraatteyim.nst de gene sancılarım çıktı.bakalım dr 10 dün sonrasına gün verdi.ama beklemeyebilirde dedi.bakalım hayırlsı
Nasılsınız kızlar...Dün gece kol ağrısı olmadan uyumuşum ohh be dedim dinlendiğimi hissettim oğluşumda daha bir hareketlendi artık bazen öyle bir tekmeler atıyorki canım acıyor eşimde diyor anası gidi tekmeci olacak bu oğlantekme konusunda iyiyimdirde sırnaşık şey
Dün sağlık ocağına aylık kontrol için gittim bebeğimin kalp atışlarını dinlediler nst gibi bir uygulama yaptılar çok şükür herşey yolunda perşembe günüde kontrolümüz var bakalım doğumu netleştiricez çatı muayenesi olucam ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı bakalım...Oğluşumuda özledim zaten çok oldu görmeyeli
Yakında doğumu olacak arkadaşlar var onlar artık bize destek olacaklar
kızlar merhaba az önce drdan geldim.herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve tekrar çatı muayenemi yaptı.şimdi az bi kanamam var.dr normal dedi.eğer artarsa gel dedi.şimdilik istiraatteyim.nst de gene sancılarım çıktı.bakalım dr 10 dün sonrasına gün verdi.ama beklemeyebilirde dedi.bakalım hayırlsı
saadetcim inş haber veririz ama sende kızkardeşine söylersin girip haber verir bize canım
iznin güzel geçsin dinlen iyice inş güzel haberlerini bize ulaştırabilirsinbuarada nst ye bende girmedim hatta geçen dra gittiğimde sordum da dayanamadım niye girmiyom diye drumda dediki ben rütin olarak yaptırmıyorum dedi sancı durumunda bakıyorum dedi
Eylülcüm benim oğluşta 36. haftaya kadar çok hareketliydi şimdi tabi büyüdükçe yeri daralıyo eskisi gibi olmasada yinede arada bir zorluyo..
Ya bu arada doktorum bana çatı muayenesi yapmadı, doğuma geldiğinde zaten bakılacak, şu an bakmanın bir anlamı yok dedi..Şimdiye kadar hiç NST'ye falan da girmedim..NST'nin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan bi tek benim galiba :uhm:
valla saadetcim bir eldiven oluyo ve dr o eldivenli el ile üste baskı yapıyo,sağa sola ve aşağıya baskı yapıyo açıklığı öle ölçüyo bebeğin baş ve kol kısmı sığabilir mi die.ki dr çok tatlı bi bayan ama işte o an ister istemez kasıyosun kendini.özellikle alta baskı yapılınca benim yüz ekşidi ama bozuntuya vermedim.ama zor yaaa.o çatala yatmak insanın psikolojisini bozuyo
valla saadetcim bir eldiven oluyo ve dr o eldivenli el ile üste baskı yapıyo,sağa sola ve aşağıya baskı yapıyo açıklığı öle ölçüyo bebeğin baş ve kol kısmı sığabilir mi die.ki dr çok tatlı bi bayan ama işte o an ister istemez kasıyosun kendini.özellikle alta baskı yapılınca benim yüz ekşidi ama bozuntuya vermedim.ama zor yaaa.o çatala yatmak insanın psikolojisini bozuyo
oyyy betülcüm geçmiş olsun kardeşim..kanama çatı muayenesinden dolayı mı oldu?bizim doktorun muayenehanesinde çatal yoktu :dance: ama başka türlü yapar mı bilmiyorum.çok korkunç bir şey yaaa:çok üzgünüm: ben ne yaparım bilmiyorum..diyorum ya çok korkak utangaç biriyim bennntatlicadiarzu
evet ridacım iyi oluyor sıkıntıya benim dolapta yer kalmadı valla günlerin meşgül geçiyosa yapma ama yorma kendini biliyon ben çoktan yaptım canım şimdi olsa belki yapmazdım gerçi oturararak yaptım hepsini
bak iki çeşit kek(bitanesi brovni) 1 kurabiye 2 ölçü mayalı puğaça 1 havuçlu krem şantili bi pasta bide sigaa böreği yaptım
herhalde benim tüm misafirimi kaldırırır bunlar ridacım hangisini diyosan tarif verim ama yorulacaksan yapma bak bide milföyler varya canım onlardan alıp içine peynir koyup üçgen şeklinde kapatıp fırına atabilir artık hizmet edecek kişi kolay ve güzel oluyo
kızlar bu arada bu gün benim iş yerindeki son günüm büyük ihtimalle sizinle yazışacağım gününde sonu. benneyaptımki xxxxxxxxxxxxxx benim mail adresim rica etsem sizlerden bu adresime doğum yapanları banada mail atarmısınız. kendim bakamam ama kardeşime baktırırım o da bana bilgi verir. bu sayede bende sizden habersiz kalmamış olurum.eğer ben doğum yaparsam sizde mail adreslerinizi verin oraya mail attırayım. ancak böyle bir çözüm bulabildim kendimce... :teytey:
ridacım yaa bende çok korkuyorum bu çatı muayenesinden benimde doktorum henüz birşey söylemedi. yaa valla ben doğuma kadar doktora gitmesem mi diye düşünüyorum :roflol:
evet 1 cm açıklık varmış zaten bebeğin başını hissetti hemen yani bebek aşağıda dedi.ama dedim karnım nie yukarda?çünkü tombiş bi bebek olcak dedi büyük ihtimal 3 kilonun üstünde dedi.ooof bakalım dinleniyom umarım gecer gizem.bizim kız çok meraklı çıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?