slm.kızlar! h.sonu yazdıklarınızı okudum ancak:) ayperin kavuşmuş prensesine.. çok sevindim, darısı bizlerin başına:içelim:
h.sonu hava çooook güseldi dışarı attık kendimizi:) ama fazla yürüyüş yapamadım
hep arabayla.. kaç gündür de acayip hantallaştığımı hissediyorum.. sizlerde öyle sanırım okudum da yazdıklarınızı..
sabahları yataktayken daha ellerimin davul gibi olduğunu hissediyorum ama gün içinde geçiyo sanki sonra akşama gene.. birde ayaklarım ağırlaştı sanki, şişiyor mu ne? bugün kendimi dışarı attım bayaaaa bi yürüdüm. ama eve geldiğimde ayaklarımı davul gibi hissediyordum. ve şu son günlerde artık hergün yürümeyi düşünüyorum..
bir de karnım sanki çok çok daha büyüdü:uhm: patlayacak gibi miyim neyim: birde ben hala indi falan diyorsunuz ya, benim minnoşun indiğini sanmıyorum. ya hala göbeğimin üzerinde bir yerlerde accayip hareketler yapıyo :dance: ya, şu an 70 çekiyom :roflol: umarım daha fazla şişmeden tamamlarım bu işi.. yarın dr. kontrolümüz var. tüm bunları sorayım bakayım dr. uma. birde şu inme, dönme mevzusunu.. nst ye sokuyo beni 2 haftadır. yarın yine gircem bakalım, sancı çıkarsa da vajinal muayene yapıyolar, dün biraz batmalar vardı alttan ama çok şükür bu haftalara kadar sorunsuz geldim.. e artık olursa da normal görüyorum yani.. kızlar şurda 15 günüm falan kaldı:teytey: çoooook heyecanlıyız eşimle! 23 nisana yetişecek mi bakalım bizimki diyoduk: ama olmayacak sanırım.. hayırlısıyla, zamanı neyse o zaman gelsin inş...
havalar çok fena olmaya başladı kızlar! Allahtan bizim sonlar artık:dance: yazın hamişlik hiç çekilmezmiş walla..
dışarda insanlar hep Allah kurtarsın diyor sağolsunlar.. bugün alışverişte bir bayan ne kadar kaldığını sordu, 15 gün falan dedim. iyi iyi Allah kurtarsın inş. Akıllı kadınmışsın bu sıcaklarda çekilmezdi dedisırnaşık şey hakkatten de doğru..
ev temizliğini falan bitirenler de var aramızda.. oohh:) benim de temiz çok şükür geçen hafta yapıldı. bu hafta sonu da eşimin ablası ve gelin gelecek, camlara falan girişecekler. ben evdeki herşeyi yıkadım, sadece tül perdeler kaldı. camları silerlerken atarım onları da mak. düşündüm de vay be dedim. minnoşumuz gelecek diye evi baştan aşşa sterilize ettim:) ama güsel bişiy tabii.. herşeyini de yıkadım ütüledim..
hastane çantasında benim tk.lar eksik biraz pijama sabahlık ütülencek, birde son dk. konacak şeyler var o kadar.. bugün bayaaa büyükçe de bi çanta aldım kızlar:teytey: şöyle çapraaz da takılabilen.. hani hayırlısıyla minnoşumuz doğunca arabasıyla dışarı çıkarken kola asılan büyükçe bi çantayla pek rahat olunmayacağını düşündüm de.. arabayımı zaptedeyim, ufaklığı mı? çantayı mı? baya fonksiyonlu yani.. sevindim tam istediğim gibi bi çanta bulabildiğime:teytey:
kızlar isim arayışı içinde olanlarınız vardı sanırım.. ben başar ve umur isimlerinden hoşlanıyorum. ve nedense kimsede koymuyor pek:uhm: zevk meselesi tabii.. ama en azından herkez gibi efe, ege, emir falan değil..
a birde kur'an'da geçiyor mu bilmiyorum tabii.. beğenirseniz araştırın..
yarın için çoook heyecanlıyım.! bakalım ne kadar olmuş bizim minnoş..
murgizciğim senle hala aynı mıyız? sezeryan kesin mi senin?
hepinize sevgiler..