Murgizcim, halen gelmemiş evet...Bende endişelenmeye başladım açıkcası..Tahlil sonuçları için gitmiş olsaydı bu saate kadar yine yazardı..Ters bir durum yoktur inşallah...Bu arada maşallah rüyana da :)) hep görürmüsün böylesi rüyalar..Sen bizim için tek tek rüyaya yat :)) cnm benim...
gizemcim naber canım nasıl gidiyor burda olduğuna göre iyi galiba amaaaaaaaaaaan iyi ol az kaldı zamanın doğurda sıra bize gelsin bir gün daha bitirdik inşallah yazmıyan arkadaşlarımız iyidir çooooooooooook alıştım hepinizeŞenizevet nazecim inş ayreinde kızıyla ebruda oğlula çok iyidşirler de önemli olan o
ee nazecim sen napıyon sancıların azaldımı pazaretsimi kontrolün
ismini ne koycan kızının
gizemcim naber canım nasıl gidiyor burda olduğuna göre iyi galiba amaaaaaaaaaaan iyi ol az kaldı zamanın doğurda sıra bize gelsin bir gün daha bitirdik inşallah yazmıyan arkadaşlarımız iyidir çooooooooooook alıştım hepinizeŞeniz
canım çoooooooook sevindim iyi olmana bişey sorucam benden iki hafta öndesin bebiş sanki az tepiyo eskiye nazaran normalmi seninde azaldımı tepmeleri 35 ci haftamızı dolduruyoruz Şenizsağol canım yaa iyiyim çok şükür 10 gün kaldı:1shok:inş zamanınında gelsinde miniğim ben iyiyim çok şükür gerçi sertleşmeler ve ağrılarım iki gümdür daha yoğun ama artık sınıra girdim 37. haftama yani:teytey:
annemde salı burda:dance:kontrolümde salı günü bakalım dr ne diycek:uhm:
sağol canım yaa iyiyim çok şükür 10 gün kaldı:1shok:inş zamanınında gelsinde miniğim ben iyiyim çok şükür gerçi sertleşmeler ve ağrılarım iki gümdür daha yoğun ama artık sınıra girdim 37. haftama yani:teytey:
annemde salı burda:dance:kontrolümde salı günü bakalım dr ne diycek:uhm:
canım çoooooooook sevindim iyi olmana bişey sorucam benden iki hafta öndesin bebiş sanki az tepiyo eskiye nazaran normalmi seninde azaldımı tepmeleri 35 ci haftamızı dolduruyoruz Şeniz
gizemcim evet 10 gün sonra bebişin kollarında olacak. senden yaklaşık bir hafta sonra da benim bebiş gelicek bir terslik olmazsa.hepimiz şuan sonbahardayız..yaprak dökümü başladı..bebişlerimizle yeniden can bulacağız ve evimize, yüreğimize bin katre nefes verecek bebişlerimizin sesleri..şükürler olsun Rabbimize bize bu günleri yaşatsın inş.
salı günü inş.güzel haberlerle gelirsin canım..:1hug:
bebişin gayet iyi kiloda cnm dert etmeGünaydın arkadaşlar,yerimseniben a.s.
Ben geldim :1hug: Çok şükür iyiyim hala doğurmadım :1rolleyes: ..Sadece son zamanlarda yaşadıklarım beni çok üzdü hala biraz üzgünüm ve son iki gün biraz yoğun geçti..İnsan her zaman güçlü olamıyor malesef..
Yazdıklarınızın bir kısmını okudum ve bir çok konuda yalnız olmadığımı anladım..Bunlara üzülmekte hiçbir şeyi çözmüyor malesef..Sadece her zaman ki gibi yaşadıktan sonra unutmaya çalışmak ve karşı taraftan bizi anlamasını beklememek en güzeli sanırım..
Dün yine ayrıntılı ultrasona girdim oğluş 2800 olmuş, çok şükür sağlıklı ama tombik bi bebek olmayacak..Annem bana " belki hareketsiz kaldığın için kan dolaşımın yavaş olduğundan kilo almamış olabilir" dedi..Aslında düşününce biraz mantıklı geldi ama neyse bu saatten sonra yapabileceğim pek bir şey yok..Doğduktan sonra toparlar inşallah..
Bu arada İstanbuldaki görümcem bana bir kağıt göndermiş,
Enbiya süresi 30. ayet doğum esnasında okunmalıymış..Birde Ashabı Kehf'in ismi okunmalıymış..
Müminun süresi 97 ve 98. ayetlerde bir kağıda yazılıp bebeğin doğduktan sonra bebeğe takılmalıymış..Böylece bebek korunuyormuş..
Benim biraz sancım var..Geçince tekrar yazarım..Hepinizi tek tek kucaklıyorum.:1hug:.Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder İnşallah a.s.
merhaba kızlar benimde oğluşum 5mayıs2008pazartesi günü gelecek inşallah. doktor sezeryan yapabileceğimi söyledi ben baştan beri normal doğuma hazırlamıştım kendimi kaç gündür moralim bozuk inşallah oğluşum sağlıklı gelir dünyaya eğer 5 mayısa kadar beklerse babasıyla aynı gün olacak doğum tarihleri çok heyecanlıyım 2 hafta nasıl geçicek bakalım. Bu arada aranızda sezeryan doğum ile ilgili önerebileceğiniz bilgiler varmı nelere dikkat etmem gerektiği hakkında şimdiden teşekkür ederim .
betülcüm evet dertlerimiz paylaştık aramızdaki bağda gelişti güçlendi hakkatten eşin çok şanslı hamile halinle çok özverili davranıyosun eşini bile teselli ediyosunmerhaba kızlar bende giremedim bi kaçgündür.kzıım annesini korkutuyo aradbir.sancılarım var ve kasılmalarım.yatıyorum evde.yazılarınızı okudum.herbirinize tek tek teşekkür ederim.dedim ya burda artık kardeş gibi olduk birb irimizin dertleri kendi canımızı yakıyo
bu arada sona yaklaştıkça gittikçe sorunlar artıyo.sancılar kasılmalar derken zaman tükeniyo.artık son günlerin tadını çıkaralım.çünkü herkes aynı şeyi söylüyo.doğurduktan sonra bebeğinin içinde olmasını özlüyorsun diolar.sanırım öle olacak.ben şimdiden kzıımın tekmeleri olmadan geceleri nası uyuyacğımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?