- 14 Temmuz 2023
- 3.063
- 3.172
- 53
- 23
Evet yarın 6 haftalık oluyorum. Çok acele ediyorum. Biran önce pzrts olsa.Yakin zamanlardayiz haberleri beraber veririz insallh. Ben de ptesi gitmeye niyetliyim bakalm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın 6 haftalık oluyorum. Çok acele ediyorum. Biran önce pzrts olsa.Yakin zamanlardayiz haberleri beraber veririz insallh. Ben de ptesi gitmeye niyetliyim bakalm
Yok daha gitmicem görünmez bileGitme bacım görünmüyor insanın modu düşebiliyor. Kalp atışı bile duyulur bence
Crp ne kuzuVajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmez
C vitamini takviyesi alın. Bi de belki zorlanırsınız ama çiğ sarımsaklı soğanlı salata yemeye çalışın. köfte soğan da olabilir mesela bastıran. Doğal Antibiyotik enfeksiyon artmasın daha da. Enfeksiyon ne sebeple var bu arada? Geçmiş olsun.Vajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmez
Yukarı da yazmıştım canım 5+0 benim gözüktü bugün. Senin de gözükür bence :) yumurtlama dönemimiz de aynı.Benim cuma 5+4oluyor doktor gel keseye bakalim dedi ama gorunurmu sizce kzlar yumurtlamam 14ocakti
Ayy inşallah size kalp atişina ne zman geldin dedi bana 14şubatta gel dediYukarı da yazmıştım canım 5+0 benim gözüktü bugün. Senin de gözükür bence :) yumurtlama dönemimiz de aynı.
Ben yarin beta vericem saglik ocaginda bu 3.olcak umarim 1000ustu cikar betayla ilgili doktor bsy dedimi tekrar beta ver demedi bana ama ben merak ettigim icin vericem kan yarinen son betami pazar gunu vermistim 4.gun ne cikcak merk ediyorumAy evet hemen gitmek istiyorum ama daha yeni 4.haftamdayim görünmez diyede gitmiyorum daha betam yukselmemis bende 14 şubata randevu aldım keseyi görmek icin o zamana kadar belli olur
Ne kadardı keseniz kaç mmİnşallah görürsünüz ben geçen hafta 5+6 gittim kesem çok küçüktü daha umarım hepimiz o kalp atışlarını duyarız
İnşallah yaİnşallah görürsünüz ben geçen hafta 5+6 gittim kesem çok küçüktü daha umarım hepimiz o kalp atışlarını duyarız
Canim bu arada saglik ocagina bilgi verdinizmi siz arkadasim bilgi ver dedi ilk gebelik oldugu icin detaylari blmyrmNe kadardı keseniz kaç mm
Ben gittim kalp atışını duynca gel dedi ebe gönderdi beni inşallah yarın randevuda duyarsam kalbi gideceğim oraya daCanim bu arada saglik ocagina bilgi verdinizmi siz arkadasim bilgi ver dedi ilk gebelik oldugu icin detaylari blmyrm
Anladim kuzum o zmn ben yarin yine soylerim kalp atişini duyunca haber veririmBen gittim kalp atışını duynca gel dedi ebe gönderdi beni inşallah yarın randevuda duyarsam kalbi gideceğim oraya da
Siz söyleyin tabi bizim sağlık ocağı bmyle dedi hwryr aynı mı bilmiyorum benimde ilkAnladim kuzum o zmn ben yarin yine soylerim kalp atişini duyunca haber veririm
İnşallah kalp atişini duyarsiniz sizdeSiz söyleyin tabi bizim sağlık ocağı bmyle dedi hwryr aynı mı bilmiyorum benimde ilk
Amin cnm yarın yine ultrasonu tetkikleri vs bilgileri paylaşacağım burdanİnşallah kalp atişini duyarsiniz sizde
Bende yarın ikinci betami vercem acildeki doktor birşey demedi bana kendi doktorumla daha konuşmadım canım inşallah yükselmiştir sizinkiBen yarin beta vericem saglik ocaginda bu 3.olcak umarim 1000ustu cikar betayla ilgili doktor bsy dedimi tekrar beta ver demedi bana ama ben merak ettigim icin vericem kan yarinen son betami pazar gunu vermistim 4.gun ne cikcak merk ediyorum
İnşallah canim hayirlisi cok merk ediyorum saattler gunlerde gecmiyor icim kipir kipr halaBende yarın ikinci betami vercem acildeki doktor birşey demedi bana kendi doktorumla daha konuşmadım canım inşallah yükselmiştir sizinki
Kandaki enfeksiyon gebelikte cok onemli. Gida zehirlenmesi gibi duruyor dedi o da crp yukseltmisCrp ne kuzu