2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel haberlerle dönerim...Ridacım bugün nedense benimde hiç yüzüm gülmüyor...İçimde bir sıkıntı var nedir bilmiyorum...Allah hayra getirsin inşallah..Ama sen dikkat et kendine çalıştığın için hiç olmassa evine döndüğünde dinlenmeye çalış iş bitmez yaptıkca artar..son haftalarını dikkatli geçirirsen sıkıntıların bir nebze azalır inşallah...

SELAM KIZLAR BEN GELDİMMM BUGÜN OĞLUŞUMUN KIYAFETLERİNİ YIKADIM TEYZELERİ ÜTÜLEDİM OFFF ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOK FAZLA İŞ YAPAMIYORUM YORULUYORUM HEMEN:çok üzgünüm: AZ KALDI DİYİP OYALIYORUM KENDİMİ KENDİMİ ÇOK YORUGUN HİSSEDİYORUM a.s.

SELAM KIZLAR BEN GELDİMMM BUGÜN OĞLUŞUMUN KIYAFETLERİNİ YIKADIM TEYZELERİ ÜTÜLEDİM OFFF ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOK FAZLA İŞ YAPAMIYORUM YORULUYORUM HEMEN:çok üzgünüm: AZ KALDI DİYİP OYALIYORUM KENDİMİ KENDİMİ ÇOK YORUGUN HİSSEDİYORUM a.s.

canım bebişin sağlıkla giysin cicilerini inşa.s.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kızlar oku oku bitiremedim yahu sayfaları:içelim: böyle giderse bizim sayfalarımız kısalsın diye yönetimce yapıştırılırda yapıştırılır:roflol: :enbuyukkk:
akşamada buarada misafirim geliyor dışarda işlerim vardı ancak eve geldim ve daha birşey yapmadım...ev dandini.. şimdide pc.başından kalkamıyorum:roflol: o yüzden sonra yorumlara çekiştirmelere katılacağıma.s tabi yakalayabildiğimce a.s
önceliğim sağlık:)

Kontrole giden arkadaşlarımız iyi haberlerle dönerler inşallah:nazar:

Murgizciğim kontrol sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım..aman aman hep böyle olur inş:nazar:

Nazeciğim,Ridacığım bolca dinlenin,kendinizi kötü hissetseniz bile iyi şeyler düşünmeye ,birşeyleri aklınıza getirip mutlu olmaya çalışın,bebişleriniz etkileniyor sonra..stres ve üzüntüden sonra hareketleniyorlar..:sm_confused:

Sağol Murgizcim Inşallah Hepimizinkiler Ya Kizlar Bizde Liste Yapsak Kim Ne Zaman Doğuracak Bilelim Dimi Ama

Kızlar oku oku bitiremedim yahu sayfaları:içelim: böyle giderse bizim sayfalarımız kısalsın diye yönetimce yapıştırılırda yapıştırılır:roflol: :enbuyukkk:
akşamada buarada misafirim geliyor dışarda işlerim vardı ancak eve geldim ve daha birşey yapmadım...ev dandini.. şimdide pc.başından kalkamıyorum:roflol: o yüzden sonra yorumlara çekiştirmelere katılacağıma.s tabi yakalayabildiğimce a.s
önceliğim sağlık:)

Kontrole giden arkadaşlarımız iyi haberlerle dönerler inşallah:nazar:

Murgizciğim kontrol sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım..aman aman hep böyle olur inş:nazar:

canım çok sağol sen dra gidecektin gün almaya nisan annelerine öle yazmıştın ne oldu merak ettim canıma.s.

inşallah güzel haberlerle dönerim...Ridacım bugün nedense benimde hiç yüzüm gülmüyor...İçimde bir sıkıntı var nedir bilmiyorum...Allah hayra getirsin inşallah..Ama sen dikkat et kendine çalıştığın için hiç olmassa evine döndüğünde dinlenmeye çalış iş bitmez yaptıkca artar..son haftalarını dikkatli geçirirsen sıkıntıların bir nebze azalır inşallah...

nazecim inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz. yarın abimin eşiyle (rabiş'le) yeğenimin cinsiyetini öğrenicez aynı zamanda..5 yıldır evli abimler bebişleri olmuyordu.şimdi rabiş de 15 haftalık hamile...kalbimi kıpraştıran tek gelişme bu şimdilik..belki ruh halimiz değişiyor..bebişler geldiğinde yüzümüzü güldürecekler şu an öyle acı çekiyorum ki..sanki doğuracak gibiyim. evde kimse yok.rabiş ve kuzenim gelicek birazdan ama çektiğim acılar hiç çekilir gibi değil. gelseler ne yapacaklar ki.:bbo: kendimi bazen çok yalnız hissediyorum..senağlama
işten geldim.dediğin gibi dinlenicem..biraz..

kızlar sizede oluyormu hala midem çok bulanıyor ve başım dönüyor kendimi çok halsiz hissediyorum hala doğum iznide almadım nisan 9 da dediler bana göre 34 hafta ama onlara göre nisan 9 32 hafta anlamadım hiçbişey dün 2 ayağıma birden kramp girdi ebrunun dediği geldi aklıma hemen ayaklarımı gerdim ama çok acı çektimmmm yalnız olsun sabah işe o bahaneyle geç gittim gerçi patronum hala izin alamadınmı deyip duruyo ama olsun vermiyolarkiii bana kalsa sabah yataktan hiç kalkmamayı yeğlerim zaten bütün gece tuvaletteyim hepiniz Allaha emanet olun görüşmek üzere....

esraesra...........................3mayıs-Kız
leylam-15..........................3mayıs-Erkek
burcuye.............................5 mayıs- Kız
@kardelen@.....................6mayıs-Erkek
rida...................................9mayıs-Erkek
happy_spk.......................10mayıs-Erkek
güzelresim.......................10mayıs-Erkek
murgiz.............................11mayıs-Erkek
ranam1............................12mayıs-Kız
çiğdem-özal.....................13mayıs-Erkek
dilekom...........................15mayıs-Kız
tülay................................16mayıs-Erkek
hamiyet.yuce...................16mayıs-Erkek
cananmert........................16mayıs-Kız
yaseemin.........................19mayıs-Erkek
yaren...............................19mayıs-Erkek
neysen.............................20mayıs-Kız
kardelennnn......................22mayıs-Erkek
naze................................26mayıs-Kız
eylul ercin........................27mayıs-Erkek
eminey............................29mayıs-Erkek
perçem............................30mayıs-Erkek

evet kızlar eklememiş olanlar eklyebilir. ben nasıl yapacağımı bilmiyorum ama bilenler yeni başlığa alabilirsiniz.

ervus slm...
güzel günlerde giyinsin, cicişlerini:emir_bebek: yerim ben senin oğluşunu..kimbilir ne güzel kokacaklar bebek tenleri yumuşacık olucak...ben de yıkayıp ütüledim bebişimin kıyafetlerini hazırladım çantamızı...içim rahat iki haftadır bu konuda..gerçekten de az kaldı ervus dayanalım yapacak birşey yok herkes senin benim gibi...
bel ağrılarından hayatım işkenceye dönüşüyor...hayırlısı olsun bakalım

kızlar sizede oluyormu hala midem çok bulanıyor ve başım dönüyor kendimi çok halsiz hissediyorum hala doğum iznide almadım nisan 9 da dediler bana göre 34 hafta ama onlara göre nisan 9 32 hafta anlamadım hiçbişey dün 2 ayağıma birden kramp girdi ebrunun dediği geldi aklıma hemen ayaklarımı gerdim ama çok acı çektimmmm yalnız olsun sabah işe o bahaneyle geç gittim gerçi patronum hala izin alamadınmı deyip duruyo ama olsun vermiyolarkiii bana kalsa sabah yataktan hiç kalkmamayı yeğlerim zaten bütün gece tuvaletteyim hepiniz Allaha emanet olun görüşmek üzere....

neysenciğim daha önce karşılaşmadık merhaba. canım son adet tarihini net hatırlıyor musun?

Sağol Murgizcim Inşallah Hepimizinkiler Ya Kizlar Bizde Liste Yapsak Kim Ne Zaman Doğuracak Bilelim Dimi Ama

bizler yazdık, kardelen liste yapıyordu ya ervuscum... açtığı konuya bir bak istersen

kardelenciğim affına sığınarak listeyi renklendirdim. birde iki başlığın içine de attım kusura bakma

ridacım bukadar ağrın olması bence normal değil ya yarın inş dr bişiy olmadığını söyleyecek
sana rapor verebiliyomu bu dr verebiliyosa versin canım dediğine göre sizde belli bir sürede sınırlaması yokmuş raporda biraz dinlen canım bence senin ağrıların nedeni çalışmak

canım çok sağol sen dra gidecektin gün almaya nisan annelerine öle yazmıştın ne oldu merak ettim canıma.s.

Telaştan yazmadım canım,evde işlerimi toparladım ,misafirler gelene kadar birkaç dk kk ya bakayım dedim:içelim:
dün akşam dr gittim nst ye girdim,çok şükür herşey normal görünüyor,meleğim yana dönmüş,ama yine yolunda değil..bu durumda daha erken olmasına sebep olacak ama ne zaman:uhm: dün günüm belli olacaktı fakat olmadı,pazartesi gel yine dedi dr.:sm_confused: bir belirlensede rahat etsem,bu belirsizlik beni daraltıyor..kendimi ve işlerimi ayarlayamıyorum ne yazıkki...:çok üzgünüm:

Telaştan yazmadım canım,evde işlerimi toparladım ,misafirler gelene kadar birkaç dk kk ya bakayım dedim:içelim:
dün akşam dr gittim nst ye girdim,çok şükür herşey normal görünüyor,meleğim yana dönmüş,ama yine yolunda değil..bu durumda daha erken olmasına sebep olacak ama ne zaman:uhm: dün günüm belli olacaktı fakat olmadı,pazartesi gel yine dedi dr.:sm_confused: bir belirlensede rahat etsem,bu belirsizlik beni daraltıyor..kendimi ve işlerimi ayarlayamıyorum ne yazıkki...:çok üzgünüm:

iyi ayperincim çok şükür:teytey:bi baktım dönerde bu hafta zaten dönmesi için son şans
dur bakalım pazartesi ne olcak inş zamanına yakın i zamana gün verir canım hadi hayırlısı diyelim canıma.s.

kardelenciğim affına sığınarak listeyi renklendirdim. birde iki başlığın içine de attım kusura bakma

listenin buraya taşınması pek sağlıklı olmucak bence karışıklık olabilir formunda kalsa daha iyi olur orda görenler orda ekler burdakiler farklı olur takip edemeyiz. burda ara ara yönlendirme mesajları atarsak gören listeye ekler kendisini. biraz önce ekledim 3 4 kişi daha formdan. burda arda kaynayabilir çok yazılar var

merhaba hamiyet son adet tarihim 15 ağustos canım ya ben hesap yapamıyorum yada var bişiler:bbo:

neysencim otomatik hesaplayıcıya göre 33+1 gözüküyorsun muhtemel doğum tarihinde 21 mayıs gözüküyor seni 20sine eklemişiz zaten istersen düzeltelim öyle kalsın gerisini Allah Kerim...a.s

X