- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
merhaba mayıs anneleri bende sizdenim aslında bir aralar burayada yazıyordum ama pek kimseler ilgilenmeyince vazgeçtim nesse kıslar size sormam gereken birşey var umarım cevap verirsiniz ben ilk doğumumu acil sezeryanla yaptım oğlumun ters duruşu sebebiyle şimdide doktorum bu doğumumu normal yapabileceğimi söylüyor ama ben sezeryan istiyorum 14 mayıs normal doğum tarihimiz 7-9 mayısta sezeryan tarihimiz şu anda sizler ne dersiniz normalmi seryanmı bana biraz yardımı olursanız sevinirim birde burda doktor sorunumuz var 2 doktor var devlet hastanesinde görevli ama muayeneleri özel erkek olan sezeryan doğumda 600-800 ytl gibi bıçak parası alıyor bayan olan ise 100-250 ytl bıçak parası alıyor ne yapmalıyım bana fikir verin...
Aramıza Hoşgeldin Sevgili Selens,
İlk doğumunun üstünden ne kadar zaman geçtiğini yazmamışsın, bu hususta bazı uzmanlar dikişlerin deforme olabileceği endişesi taşıdıklarından normal doğumu telaffuz bile etmiyorlar. Yerinde olsaydım ben yine sezaryeni tercih ederdim; olası bir ters durum ihtimalini en aza indirme babında..
Bıçak parasına gelince bu konuda Avebru arkadaşımızın yazdıklarına ben de katılıyorum canım. Hiçbir doktor devlete bağlı bi kurumda böyle tarifeli at koşturamaz. Gereken yerlere sesini duyur bence....