• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar erken ogrenmisiniz, hayırlı olsun. Doktora gitmemek sorun olur mu acaba ben de BATa 2 gün kala öğrendim, henüz doktora gitmedim. Ne zaman gidilmeli bilmiyorum bebeğin doğru yerde olduğunu dis gebelik kimyasal gebelik kontrolünü yapmak için erken mıdır acaba, şu anda SATa göre 4+4üm
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 ben de bugün 5+4 ün henüz doktora gitmedim 5+5 e randevu bulabildim.Devlet hastanesinde randevu bulmak maalesef biraz zor o yüzden ben erken gidip erken takip yaptırıp her hafta hastaneye gitmek zorunda kalmak istemedim. Tecrübeli anneler 5-6 haftada kesenin anca görüleceğini 7.haftada ise kalp atışı duyulabileceğini söylediler. O yüzden bence kanamanız olmadığı sürece erkenden gitmek çok bir yarar sağlamaz bir kere gidip keseyi ve içinde bebeği görmek daha az zahmetli olur sanki Allah bize sabır o küçük insancıklara da güç versin inşallah 😅🥰

Kızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz

Kızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
Kasık ağrısı var ama adet ağrısı gibi Lio, inşallah ilerde herşey yolundadır

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 ben de bugün 5+4 ün henüz doktora gitmedim 5+5 e randevu bulabildim.Devlet hastanesinde randevu bulmak maalesef biraz zor o yüzden ben erken gidip erken takip yaptırıp her hafta hastaneye gitmek zorunda kalmak istemedim. Tecrübeli anneler 5-6 haftada kesenin anca görüleceğini 7.haftada ise kalp atışı duyulabileceğini söylediler. O yüzden bence kanamanız olmadığı sürece erkenden gitmek çok bir yarar sağlamaz bir kere gidip keseyi ve içinde bebeği görmek daha az zahmetli olur sanki Allah bize sabır o küçük insancıklara da güç versin inşallah 😅🥰
+1 ben de böyle düşünüyorum. Erken gidince stres oluruz gibi geliyor. Bir de vajinal bakıyorlar erken gidince ve görünmeyince

Bazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım 🥲

Kızlar size bir sorum var yardımcı olun lütfen beta değerim istenilen kadar yükselmemiş farklı hastanelerde ölçüldü ondan olabilir mi ki
Küçük de olsa keşke göründü ama karın ultrasyonunda
Canım hep aynı yere kan ver. Hassasiyetler her hastanede farklı oluyor. Tek hastaneden ilerlersen daha net sonuc almış olursun ever

Bazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım 🥲

Bende de bulantı yok 😶‍🌫️

Bende var kasık ağrısı keşke olmasa korkuyorum
İlk haftalarda normal yerleşmeye çalışıyormuş
Benim hiç olmuyor. Az once fark ettim. Daha öncekilerde oluyordu

Aynı ben
Beni de uykumdan uyandırdı, regl ağrıları da uyandırırdı bir farkı yok. Sadece bu daha kısa süreli oluyor
Bugün de ara ara bıçak saplanıyor sanki
Ben doktora da gitmedim henüz
İşim gereği çok stres altındayım bugün acaba ondan mı etkileniyor diye bile düşündüm üzüldüm 🥹

Aynı ben
Beni de uykumdan uyandırdı, regl ağrıları da uyandırırdı bir farkı yok. Sadece bu daha kısa süreli oluyor
Bugün de ara ara bıçak saplanıyor sanki
Ben doktora da gitmedim henüz
İşim gereği çok stres altındayım bugün acaba ondan mı etkileniyor diye bile düşündüm üzüldüm 🥹
Hiç üzülmeyin sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi hissediyordur 🥰 yarın kontrolde doktoruma sorup buraya mutlaka güncelleme yaparım hepimizin içi rahatlamış olur 🤍

Evett benim 2 gebeligimde genelde bulanti olmaz. Ben o yuzden bulantiyi kafaya takmıyorum.

Hiç üzülmeyin sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi hissediyordur 🥰 yarın kontrolde doktoruma sorup buraya mutlaka güncelleme yaparım hepimizin içi rahatlamış olur 🤍

Ne tatlısınız çok teşekkürler
İşten eve dönerken onunla konuşup sakinleşmeye çalıştım
Henüz mercimek tanesi kadar ama hissettiklerine inanıyorum ♥️

Ne tatlısınız çok teşekkürler
İşten eve dönerken onunla konuşup sakinleşmeye çalıştım
Henüz mercimek tanesi kadar ama hissettiklerine inanıyorum ♥️
Kesinlikle ben de bizi hissettiklerine inanıyorum ♥️ hatta bazen babasına kızdığımda kasık ağrısı oluyor (daha doğrusu denk geliyor 😅) “bak o da sana kızdı gördün mü” diye destekçim yapıyorum küçük susam tanemi 🤣🤣

Back