- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Yazıları okudum ama maşallah herkes yine pc başında.. Ayrı ayrı mesaj atmak ne mümkün...Genel olarak konu kayınvalide ve uyku sanırım :)) E bende kayınvalide konusunda bir cümle kurmadan gecemicem..
Kızlar bence sorun kayınvalide ve kayınbabanın gelinini kabullenip kabullenmemesinden geçiyor...Sevildiğinizi gelin olarak kabul gördüğünüzü bilmek birçok konuyu es geçmenizi sağlıyor...Aksı durumda istenmemek gelin olarak layık görülmemekten geçiyor birçok sorun...
Şimdi size bir soru sorucam: Yatak odanızda gecenin bir yarısı başınıza dikilip oğlumun omzunda niye yatıyorsun oğlumun omzu ağrıyacak ne zaman gelsem omzunda yatıyorsun diyen bir kayınvalide kapı kilitlemene izin vermeyen bir kayınvalideyle ne kadar iyi ilişki kurabilirsiniz :)) Oğlu ve gelini tarafından uyarılara kulak asmayan büyükken büyüklüğünü göstermeyen insanlara karşı yaşca küçük olmana rağmen nasıl anlayış gösterebilirsiniz :))) bu sadece küçük bir örnekkk akla fikre sığmayan olaylar....
Buna rağmen alttan alan taraf oldum hep...ama son yaşadığım olaydan sonra kayınvalide konusunu tamamen kapatmış durumdayım...Eşime sözüm şu oldu...Ben bu güne kadar sana olan saygımı ispatladığıma inanıyorum ama bundan sonrası için saygıyı benden değil annenden beklemek zorundasın..ki ben sessiz kaldıkca onların karşısında onursuz grursuz bir insan konumuna düşmeye devam edicem...Dedikten sonra artık kendisi de bana birşey söylemiyor...Sözüm şu ki karşılık verecek değilim ama artık anne baba demiyeceğim muhatap olmayıp kendi hayatıma bakacağım...8 yaşında oğlum var ikinci bebeğim yolda halen beni gelin olarak kabul etmiyorlarsa kendileri bilirler işte o kadar :))))
Öpüyorum hepinizi...Bugün kontrolu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah....yazmayı unutmayın...
nutkum tutuldu azım açık kala kaldım korku filmi izlemiş gibi.nekadar saçma bişey yaptığı bukadarıda pessss yatak odasınada karışılınırmı insanın ya bu devirde hala varmı böyle şeyler 50 yıl öncesinin anlatılan konuları bunlar. ben hastanelik olurdum heralde ay hiç düşünemiyorum eşimin omuzunda yatarken gözlerimi açtığımda kayınvalidemi görüp bana bu lafları dicenikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı en iyisini yapmışsın uzak durmakla öyle insana yakın durmak pek sağlıklı değil zaten Allah yardımcın olsun canım ya