• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba 4+6 da gittim doktora kesemin yanında aynı kese gibi bir tane daha var. İkiz gebelik olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim♥️🥰ayrıca benide gruba ekler misiniz 🙏
1000081631.jpg

Lioo Lioo Selammm, beni de ekler misiniz♥️♥️ hala inanamıyorum ama sanırım var bi şeyler. Bugün transferden sonra 12.günüm betam 183🥹 ilk gebeliğim yaşım 30, 14 şubatta kese görmeye gideceğim😻 tahmini doğum tarihi 11 Ekim 🎈

Kesinlikle ben de bizi hissettiklerine inanıyorum ♥️ hatta bazen babasına kızdığımda kasık ağrısı oluyor (daha doğrusu denk geliyor 😅) “bak o da sana kızdı gördün mü” diye destekçim yapıyorum küçük susam tanemi 🤣🤣
Çok iyiymiş ♥😂Ben de eşime bundan sonra yaptıklarımdan, istediklerimden ben sorumlu değilim diyorum 😌

Ne tatlısınız çok teşekkürler
İşten eve dönerken onunla konuşup sakinleşmeye çalıştım
Henüz mercimek tanesi kadar ama hissettiklerine inanıyorum ♥️
Evett bizim stresimiz falan hissediyorlar. Çünkü o bize bağlı. Mutlu olursak onlarda mutlu olurlar. 💚

Çok iyiymiş ♥😂Ben de eşime bundan sonra yaptıklarımdan, istediklerimden ben sorumlu değilim diyorum 😌
😅😅😅 bende eşimle atistigimda bak biz 2 taneyiz sen teksin diyorum. Bişeyler yemek istediğimde bizim küçük Bişeyler istiyor diyorum. Bu gün döner yemeye gittik 🥰 yarında pizza istiycem 🤣🤣🤣

Lioo Lioo Selammm, beni de ekler misiniz♥️♥️ hala inanamıyorum ama sanırım var bi şeyler. Bugün transferden sonra 12.günüm betam 183🥹 ilk gebeliğim yaşım 30, 14 şubatta kese görmeye gideceğim😻 tahmini doğum tarihi 11 Ekim 🎈
Merhaba hoş geldin canım. Tebrik ederim ❤️ son adet tarihin ne zamn onuda söylersen

😅😅😅 bende eşimle atistigimda bak biz 2 taneyiz sen teksin diyorum. Bişeyler yemek istediğimde bizim küçük Bişeyler istiyor diyorum. Bu gün döner yemeye gittik 🥰 yarında pizza istiycem 🤣🤣🤣
Oo iyiyiz valla 😍😍 kolay mı hem günlük yaşama devam ediyoruz hem de bebiş büyütüyoruz içimizde azıcık nazlanalım onlar da gönlümüzü yapsın 🥰

Arkadaşlar merhaba 4+6 da gittim doktora kesemin yanında aynı kese gibi bir tane daha var. İkiz gebelik olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim♥️🥰ayrıca benide gruba ekler misiniz 🙏
Eki Görüntüle 3540188
Hiç anlamam. Ama Dr ne dedi böyle bir ihtimal söyledi mi kalp atışını gördün mü ne zaman çağırdı bir dahakine.
Bilgileri söylersen ekleyeyim. Son adet tarihi yaş kaçıncı çocuk keseyi kaç haftada gördün. Tahmini doğum tarihi ne zamn. Bunlari yazarsan

Oo iyiyiz valla 😍😍 kolay mı hem günlük yaşama devam ediyoruz hem de bebiş büyütüyoruz içimizde azıcık nazlanalım onlar da gönlümüzü yapsın 🥰
Hahaha evet ben zaten zor birisi değilimdir çokta aşermem. Yalanciktan naz yaparım sadece 🤣🤣

Beni de ekleyin kızlar.
Sat :3 Ocak
Beta : 633
İkinci gebelik inşallah 🥰
12 şubatta kese görmeye gideceğim inşallah.

Kalp atışını duyan oldu mu aramızda? Olduysa kaç haftalıkken duydunuz 😌
Cumartesi benim sat üzerinden hesaplayınca 6 hafta oluyor keseyi göreceğiz inşallah, bi ihtimal kalp atışını da duyar mıyız diyorum ♥️

deadline deadline canım yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ve tahmini doğum tarihini yazarsan tabloya ekleyim.
Ksknnkymtt Ksknnkymtt L lucito canım kızlar kaçıncı çocuk olacak

Hiç anlamam. Ama Dr ne dedi böyle bir ihtimal söyledi mi kalp atışını gördün mü ne zaman çağırdı bir dahakine.
Bilgileri söylersen ekleyeyim. Son adet tarihi yaş kaçıncı çocuk keseyi kaç haftada gördün. Tahmini doğum tarihi ne zamn. Bunlari yazarsan
Son adet tarihim 25 Aralık. Yaşım 30. İlk çocuğum. 4 hafta 6 günde keseyi gördük. 1 Ekim doğum tarihi. Kalp atışını yarından sonra dinleyeceğiz🙏

Merhaba kızlar benımde ikinci gebeliğim. İlk kızım 9yasında sat 23aralık ona göre 6/2 ama bugun doktora gittim sadece keseyi gördüm oda vajinal ultrasondan. Kalp atısı bekliyordum. Ikı hafta sonra tekrar gidicem umarım boş değildir. Sürekli bir adet sancısı gibi sancım var :( Korkuyorum açıkcası. Doktor kese normal rahim iyi durumda dedi.

Back