2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aranızda doğum sancıları ile boğuşan birtek benim sanırım o yüzden az girebiliyorum siteye...

Öncelikle Kayra Alincim hoşgeldin yeniden...merak ettik seni...Yokluğun konu olmuştu ve arkadaşlar mesajlarına göz gezdirdiklerini söylemişlerdi..Sitedeki yokluğundan kaynaklandığını düşünmüştüm bende..Açıkcası hem senin yokluğun hemde başlığın silinmesi bende soru işareti olarak kalmıştı...Kayracım hiç canını sıkma bunlar ufak şeyler..Bence açılan başlık amacına ulaştı..Zaten ben siteyi halen çözebilmiş değilim..Yatmadığım zamanlar dışında mesajlara bakıp cevap yazmam dışında sitedeki hiçbir konuyu takip edemiyorum..Hatırlarsan takvimlerimizde bir oluyor bir olmuyordu..site yönetimi insanlara karşı biraz rahatlar sanırım..Neyse cnm iyi olmana çok sevindim...iyi bak kendine ve bebişine...

Naze' cim yeniden merhaba...
Son günlerin yaklaşmasıyla inşallah kimseden kötü bi haber almam diyerek girdim dün KK' ya; çok şükür hepiniz de iyisiniz, bebişler de yine öyle...
Doğum sancılarından sözetmişsin; sakın kendini strese sokma e mi, vücudunu da dinlenik tutmaya gayret et; bebişini zamanında kucağına alıcağını içinden sık sık tekrarla, inanıyorum ki sürpriz yapmadan gelicek meleğin..
Görüşmek üzre, sevgiler..

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve benimle mutluluğumu paylaştığınız için:)
sevcecim iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine bi daha çıkmasın ateşin insan korkuyo ya
biz 16. haftadan beri 4 boyutlu ulturasona giriyorum ama oğluşum son bir aydır bize yüzünü göstermiyo::)

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür katılamadım size bilgisayara format atıldı ya bugün sağ kasığımda büyük bir acı var anlamadım neden yürüyemiyorum bile çok canım yanıyo sizdede oluyomu kasılmalar kızlar

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve benimle mutluluğumu paylaştığınız için:)
sevcecim iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine bi daha çıkmasın ateşin insan korkuyo ya
biz 16. haftadan beri 4 boyutlu ulturasona giriyorum ama oğluşum son bir aydır bize yüzünü göstermiyo::)

gizemcim bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim canım bende hafta sonu kontrole gidicem bakalım dr ne dicek bana Şeniz

merhaba kızlar gizemcim sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım bebişler bi inatlaştımı daha dönmüyolar dönemeleri gereken yeresırnaşık şey

yarencim benimde bazen sağ bazen sol tarafımda ağrı oluyor sanki bi şey kasılıyo yırtılcak gibi baya ağrı yapıyo

bu arada bugün doğum iznime ayrıldım nihayet evdeyim.hastenede toplam 45 dkda halloldu işim tabi bunda dün akşam ultrasona girmemin baya faydası oldu yoksa 1 gün daha uzayacaktı işim.ohhh raporu aldım rahatladım......

betülcüm tekrar gelmene sevindim neden geldi kayınvalide ve kayınbaba anlaamdım karnım burnunda bide onlaramı hizmet edicen??yada sana yarımamı geldiler?zor bir durum ben açıkcası artık misafir felan kabul etmiyorum yoruluyorum ayakta fazla kalamıyorum...cuma günü oğlumun doğum günü var oğlumun halası ve onun kızı gelicekler pek bişey yapmayı düşünmüyorum açıkcası,bi pasta birde mum yeter a.s ona bile pek mutlu oluyolar

Bebeciğim hoşgeldina.s. uzun zaman oldu senden haber almayalı..iyi olduğuna sevindim..
yanındalarsa yapacak birşey yok.kayınval.kayınpe. yapılarına yaşamlarına göre gör...Kendini rahata al,yoksa cok gerilirsin..buda bebişini etkiler..o yüzden bazı şeyleri duymamaya çalış,duysan bile seni etkilemesine izin verme..
şuan sana bolca sabır diliyorum canım..

Yaseminciğim hadi gözün aydın...raporunu almana sevindim.:teytey: bolca dinlen canım..

Yarenciğim,benimde bazen kasıklarımda kısa süreli ağrı olabiliyor..geçiyor sonra canım,cok ağrı yapıyorsa dr sormanda fayda var.

Tülaycığım ,ismin sayfanın başında yeralıyor diye sen sorumlusun demek değil ki bu! yönetimsel sistemsel birşey bu..alınma canım..öyle düşünme..:içelim:

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür katılamadım size bilgisayara format atıldı ya bugün sağ kasığımda büyük bir acı var anlamadım neden yürüyemiyorum bile çok canım yanıyo sizdede oluyomu kasılmalar kızlar

sağol canıma.s.
caı m bendede oluyo ara sıra bir gün sürüyo ertesi gün geçiyo canım korkma sorun yoksırnaşık şey

merhaba kızlar gizemcim sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım bebişler bi inatlaştımı daha dönmüyolar dönemeleri gereken yeresırnaşık şey

yarencim benimde bazen sağ bazen sol tarafımda ağrı oluyor sanki bi şey kasılıyo yırtılcak gibi baya ağrı yapıyo

bu arada bugün doğum iznime ayrıldım nihayet evdeyim.hastenede toplam 45 dkda halloldu işim tabi bunda dün akşam ultrasona girmemin baya faydası oldu yoksa 1 gün daha uzayacaktı işim.ohhh raporu aldım rahatladım......

betülcüm tekrar gelmene sevindim neden geldi kayınvalide ve kayınbaba anlaamdım karnım burnunda bide onlaramı hizmet edicen??yada sana yarımamı geldiler?zor bir durum ben açıkcası artık misafir felan kabul etmiyorum yoruluyorum ayakta fazla kalamıyorum...cuma günü oğlumun doğum günü var oğlumun halası ve onun kızı gelicekler pek bişey yapmayı düşünmüyorum açıkcası,bi pasta birde mum yeter a.s ona bile pek mutlu oluyolar
yasemincim nihayet izne ayrılmışsın canım hafta sonu gidicem bakalım dr inşallah problem yoktur eşimde bana aynı şeyi sölüyo artık misafir kabul etme sen gez diyo bende öyle yapıyorum artık hareket etmekte bile güçlük çekiyorum Şeniz

sağol canıma.s.
caı m bendede oluyo ara sıra bir gün sürüyo ertesi gün geçiyo canım korkma sorun yoksırnaşık şey
gizemcim dediğin gibidir inşallah iyiki varsınız kıslar ne mutlu bana ne mutlu hepimize birbirimize destek olmak çokkkkkkkkkkkkkk güzelŞeniz

Kizlar hepnize tesekkurler,sonunda annneme kavustuum cok mutluyum .Her turlu nazi ve simarikigi yapmayi duusnuyorum :teytey:
Nazecim osancilar artik hayatimin parcasi oldu....Onla yasamaya alistim.dr um surekli dalga geciyo 5 dakikada bire dusene kadar gorusmeyelim diyor....Umarim cok fazla sikinti vermiyordur sana....

Sevcecim umarim simdi daha iyisindir.atesini olctun mu peki?cunku bazen bende alev alev yaniyorum diyorum ama bi bakiyorum atesim yok.dr hormonlarin bir oyunu oldugunu soyledi ben arada bir klima bile aciyorum o kadar sicak geliyor ki bayilacagimi zannediyorum.umarim simdi daha iyisindir.

Kizlar hepnize tesekkurler,sonunda annneme kavustuum cok mutluyum .Her turlu nazi ve simarikigi yapmayi duusnuyorum :teytey:
Nazecim osancilar artik hayatimin parcasi oldu....Onla yasamaya alistim.dr um surekli dalga geciyo 5 dakikada bire dusene kadar gorusmeyelim diyor....Umarim cok fazla sikinti vermiyordur sana....

Sevcecim umarim simdi daha iyisindir.atesini olctun mu peki?cunku bazen bende alev alev yaniyorum diyorum ama bi bakiyorum atesim yok.dr hormonlarin bir oyunu oldugunu soyledi ben arada bir klima bile aciyorum o kadar sicak geliyor ki bayilacagimi zannediyorum.umarim simdi daha iyisindir.

Mercancığım, gözünaydın canım:teytey: tadını cıkar bolca..:teytey:

gizemcim dediğin gibidir inşallah iyiki varsınız kıslar ne mutlu bana ne mutlu hepimize birbirimize destek olmak çokkkkkkkkkkkkkk güzelŞeniz

yarencim iyiki sende varsına.s.Şeniz
canım bene geziyom misafir istemiyom ayy beklesinler doğumda gelsinler dimi ama:smiley-cool:

Kalp kalbe karşı..

İştahlı bir insanın yanında olsam etkilenirim diye düşünüyordum.. Elevite gelince onu kullandığım zamanlarda iştahım oluyordu..güya megadyn ve elevit aynıydı ama bende işe yaramadı..Cuma günü kontrolum var doktoruma eleviti yazdırmayı düşünüyorum az bir zamanım kaldı umarım son birkaç hafta toparlarım..
Süt ve süt ürünlerine gelince benim yoğurt yeme işim tam bir sorun haline geldi..Hazır yoğurtları pek sevmiyorum, hazır yoğurtları denemekten bir hal oldum, neyse geçen eşim sütaşın yoğurdunu almıştı yoğurt resmen sünüyor ya yok böyle birşey..sonra komşunun sütcüsü varmış kapısına kadar getiriyormuş neyse aldım, annem yoğurt yaptı iki kaşık almamla bırakmam bir oldu bu seferde yoğurt kokuyor ben pek bilmem ama annemin söylemesine göre sütte küspe kokuyormuş sanıyorum yem kokusuymuş iğrenç bir kokuydu.. Derken başka bir komşu 5 kilosu 9 milyondan bir yoğurt alıyormuş onuda getirttim, ama nafile yoğurdun tadı bir tuhaf...o kadar denemeye rağmen kendime kusur bulacağım ama benim haricimde annem eşim ve oğlumda yoğurdu yiyemediler...Hayır inadına canım yoğurt istiyor ama bir türlü yoğurt yiyemiyorum...Allahtan yatmadan önce bir büyük bardağım var su bardağı ile 1,5 bardak geliyor onunla süt içiyorum...:)) ağlarmısın gülermisin...İmdaaat yoğurt konusunda yardım istiyorum...:))

Canim illa yogurt diye diretmemeliisn bence,bir kere tiksindi mi insan bi daha duzelmiyo....Ben de yogurt sevmiyorum ama ayrana bayiliyorum....sut ve peynirde yiyorsan harika bence....

mercancım oh insanın anası gibisi varmı ya bende bekliyom gelince tüm nazımı yapcam
kızlar burda yakın köylerden bakraçda yoğurt geliy bakkallara yada şarkütelere ben onlara bayılıyom hazır yoğurt sevmem hiç hele şimdi koyun yoğurdu çıkmış çok güzel oluyo ama nazecim hiç canın çekmesin bu koyun yoğurdu bayağı kokulu bişiy alışık olmayan yiyemiyo kokusundan özellikle ilk çıktığı zamanşlar çok kokuyo ve hazır yoğurda göre daha sağlıklı ama tabi en sağlıklısı iyi bir köy sütü bulup evde yoğurt yapmak onuda ben edemiyom ya annem izmirde alıyo mandardan sütü hep yoğurdunu kendi yapıyo temiz mis gibi
ben yoğurt ve yoğurtlu sarmısaklı yemekler çok seviyıorum bide çok tüketiyorum

kızlar drdan geldik herşey yolunda bebişim iyi benim tansiyonum herşey normal
normal doğum için bi engel yok dedi şimdi erken karar vermeyecez dedi doğum şekline dedi bu kadar kızlar:) tahlil verdim sonucu yarın çıkcak inş iyi çıkar kan tahlili ve idrar tahlili

Murgiz' cim,
Herşeyin yolunda olmasına sevindim..:teytey: İnşallah sonuna kadar da böyle sürer..
40 hafta derken 40 güne indi tarih, bu gerçekten de inanılmaz!
Kısmetse yarın ben de minik kuşumu görmeye gidicem; inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar canım benim.. Yeniden güzel haberleri burdan hepbirlikte paylaşırız....

Nazeciğim güzel dileklerin için teşekkürler:içelim: Şükürler olsunki doğum sancılarım şuan yok,zaten öyle birşey olsa dr sanki en kısa zamanda bebişimi alacak gibi:sm_confused: dediğin gibi canım 1 hafta bile cok önemli,o yüzden nekadar geç olsa o kadar iyi..dr keyfi yerindeyse süreyi uzatırım dedi ama:uhm:bakalım artık,
İnşallah canım hepimiz için herşey yolunda gider..zamanında ve zamanına yakın gelir bebişlerimiz..
endişenide anlıyorum canım,bende aynı şeyleri düşünüyorum.az zamanda elinden geldiğinden fazlasını vermek istiyorsun ama işte...üzülme canım,meleğin senden alacağını alıyordur yine:nazar: görürüsün bak:))

Ayperin' cim,
Sancılarının olmıyacağını düşün lütfen. Aynı şeyleri Naze için de yazdım.. Biz onları karnımızda; ama ruhumuzun verdiği güçle taşıyoruz canım. Bebişini vaktinde kucağına alıcağını sık sık tekrarlarsan eminim ki öyle de olucaktır..

sağol murgizcim
az önce doktordan geldim boğaz enfeksiyonu olmuşum ateşte o yüzden olmuş
ateş için parol verdi
boğazım içinse antibiyotiik verdi
ama ben antibiyotiği kullansammı acaba diye düşünüyorum
dedğin gibi ateş bebeği ilk aylarda daha çok etkliyomuş
şimdi ateşimi ölçtüm 35,5 çok iyi allaha şükür

Selam Sevce,
Sanırım daha önce karşılaşmamıştık. Ateşinin düşmesine sevindim.. Geçmiş olsun..

Murgiz' cim,
Herşeyin yolunda olmasına sevindim..:teytey: İnşallah sonuna kadar da böyle sürer..
40 hafta derken 40 güne indi tarih, bu gerçekten de inanılmaz!
Kısmetse yarın ben de minik kuşumu görmeye gidicem; inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar canım benim.. Yeniden güzel haberleri burdan hepbirlikte paylaşırız....

sağol canımŞenizinş canım sonun akadar iyi haberle geliriz hep seninde güzel haberlerini bekliyos:içelim:

kayra alincim olumsuzlukları bir kenara bırak tekrar burada olman güzel güzel şeyleri paylaşalım bak bebişleri ne kadar büyüttük hepimizin bebişleride sağlıklı ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.a.s.[/QUOTE

Yasemin selam canım,
Yazdığın şeyleri bil ki dün akşamdan beri beni karşılayan tüm arkadaşlara iletmeye çalıştım. Hepinizi öyle özlemişim ki, ufacık şeylerle kafamı doldurmak istemiyorum.
Doğum için Çorlu' ya geliyorsun değil mi?

sellaaaam kızlaar ben geldiim.evi taşıma telaşı ardından kayınvalidemleri almaya kastamonuyagittik.gerçi pişman oldum getirdiğime ama ne yapacaksın artık çekicem.kayınvalşidem 65 yaşında ve cahil.bana bugün kalkmış kızımın ismi niye begüm oluyo şefaatçi isim diilmiş diye akıl veriyıo yetmiyo eşimin yanında eğer kızım okumazsa kuran kursuna veririz dio.eşimde kızdı kızım okuyacak karışmayın evimizin işine die.ayyy son ay hiiiç çekemiyorum kahrını valla.iiki yardımı olsun die getirdik.sağolsun hiç suya sabuna dokunmuyo.
kızım ve ben iiyiz .çok şükür.büyüyo gitgide.artık iice büyüdüm büyüdükçede zorlanıyorum ama sona yaklaştığmı ve kızımı göreceğimi düşündükçe çook seviniyorum

Hoşgeldin Betülcüm,

Kayınvalideni ve kayınpederini çok fazla takma canım çünkü malesef o zamanında öyle görmüş, öyle yetiştirilmişler, sende bir eğitimcisin biliyorsun insanlar nasıl yetiştirilirlerse öyle devam ediyorlar..Aslında kayınvaliden size yemek yapsa o bile yeter ..Sen bence uygun bir dille rica et..Gerçi 65 yaşında bir kadın çok fazla yardım edemez..Ancak aniden sancılanırsan belki eşin gelene kadar yanında olması iyidir..Kendini yalnız hissetmezsin..Ayrıca benim kayınvalidem ve kayınpederimde üniversite mezunu ama onlarında seninkilerden bi farkı yok..Pek sorumluluk almayı sevmiyolar, birde kayınpederim hep yöneticilik yaptığından bizleride yönetmeye çalışıyo, kendi nasıl istiyorsa herşey öyle olsun diye uğraşıyo, en son benim oturma odamdaki koltuk takımının yerini değiştirmeye çalışmışlardı sinir olmuştum. Yahu kardeşim bu evde ben oturuyorum, bu odayı da en çok ben kullanıyorum, evin hanımı da ben değilmiyim elbetteki benim istediğim gibi duracak takım. Herşeyimize karışmaları pek hoş değil tabi, eşimde zamanında bu yüzden çok çekmiş şimdi o da pek yakın hissetmiyo babasına kendine..fisfisfis

Son düzenleme:
X