Yok ama vajinamda kasinti oluyo bazenYani ben iki ay önce enfeksiyon için test vermistim herhangi bir sıkıntım yoktu idrar yaparken yanma falan yok sende varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ama vajinamda kasinti oluyo bazenYani ben iki ay önce enfeksiyon için test vermistim herhangi bir sıkıntım yoktu idrar yaparken yanma falan yok sende varmı
Çok haklısın bende aynı tedirginlikle bekliyorumNe bileyim daha öncekilerde olmuştu. Bian önce kalp atışını bir görsek rahatlicazda
Hic doktora sordunzmu normalmi acabaBenim de genelde sarımsı ama yoğun sayılmaz
Kontrole gittiğinde idrar testi ver istersen bide bol su içYok ama vajinamda kasinti oluyo bazen
Yok ama rahmimde kasinti oluyo bazen
Normal kuzum eğer ağır bı koku yoksa kokulu kaşıntılı olursa da aile hekimliğinde idrar verip lökosit ve eritrositine baktır travazol krem veriyorlar ilk gebeligim de çok yaşadığım için içini rahat tut kuzumAnladim kuzum sarimtirak olursa nrmlmi pki
35 canım tahmini dogum 5ekim ikinci gebeliğimYas kaç. Tahmini doğum tarihi ne zmn. İnşallah boş değildir canım içini ferah tut.
yaaa darısı basımızaKeseyi pazartesi görmüştüm doktor karından baktı ama bebeği göremedi. Bu gün başka bir doktora gittim o doktoru beğenmediğim için. Bu doktor vajinal muayene ile baktı bebeğide gördüm, kalp atışınıda duydum sizle aynıyız gğn hafta olarak
benımde akıntı oluyormus gibi bir his geliyor öyle renkli birşey yok cok az su gibiCanım ben de var hatta bazen su gibi bazen sarımsı bazen de beyaz oluyor
Sanırım 2 hafta falan sonra. Bir öğrencim var kadın doğum doktoru, o hemen gitmemi önermedi. Biraz beklememi tavsiye etti stres olmamak içinNe zaman gideceksiniz kese görmeye
Çok geçmiş olsun ya. Mide yanması gibi değil de, mide ekşimesi oluyordu öğrenmeden önceki haftaKızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor
kurabiyeyi bilemedim acıkcası tereyağ veya margarin daha cok yakabilir. Mide asidini artırman lazım bunun icin mide bulantın yoksa turşu salatalara sirke probiyotik takviyesi faydalı olabilir diye dusunuyorum canım.Kızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor
Gaviscon denedim onda bile bana mısın demedi bende daha fazla içmek istemedim ne olur ne olmaz. Ama açkende bi şey yediğimde de su bile içtiğimde yanıyor ağrıyor çok çok bu yaşıma kadar mide yanması nedir bilmezdimÇok geçmiş olsun ya. Mide yanması gibi değil de, mide ekşimesi oluyordu öğrenmeden önceki hafta
Naneli sakız öneririm iyi geliyor. Elinde bulundurKızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor
Koku nasıl bir koku oluyor pekiNormal kuzum eğer ağır bı koku yoksa kokulu kaşıntılı olursa da aile hekimliğinde idrar verip lökosit ve eritrositine baktır travazol krem veriyorlar ilk gebeligim de çok yaşadığım için içini rahat tut kuzum
Kefir içiyorum turşu sirke daha çok yakmaz mı acabakurabiyeyi bilemedim acıkcası tereyağ veya margarin daha cok yakabilir. Mide asidini artırman lazım bunun icin mide bulantın yoksa turşu salatalara sirke probiyotik takviyesi faydalı olabilir diye dusunuyorum canım.
Naneli sakız öneririm iyi geliyor. Elinde bulundurKızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor
Kiz senin kaçıncı gebeliğinÇok geçmiş olsun ya. Mide yanması gibi değil de, mide ekşimesi oluyordu öğrenmeden önceki hafta
1.5litre iciyorum gunluk siz ne kdr iciyorsuzKontrole gittiğinde idrar testi ver istersen bide bol su iç
Benim ilk randevum cumartesi o zaman soracağımHic doktora sordunzmu normalmi acaba
Gaviscon denedim onda bile bana mısın demedi bende daha fazla içmek istemedim ne olur ne olmaz. Ama açkende bi şey yediğimde de su bile içtiğimde yanıyor ağrıyor çok çok bu yaşıma kadar mide yanması nedir bilmezdim