• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keseyi pazartesi görmüştüm doktor karından baktı ama bebeği göremedi. Bu gün başka bir doktora gittim o doktoru beğenmediğim için. Bu doktor vajinal muayene ile baktı bebeğide gördüm, kalp atışınıda duydum🥰 sizle aynıyız gğn hafta olarak
yaaa darısı basımıza

Kızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor

Kızlar benim 10 gündür inanılmaz midem yanıyor. Bunu yaşayan var mı. Doktor zencefilli kurabiye önerdi. Zencefilli bi folik asit başladı. Ama geçmiyor
Çok geçmiş olsun ya. Mide yanması gibi değil de, mide ekşimesi oluyordu öğrenmeden önceki hafta

kurabiyeyi bilemedim acıkcası tereyağ veya margarin daha cok yakabilir. Mide asidini artırman lazım bunun icin mide bulantın yoksa turşu salatalara sirke probiyotik takviyesi faydalı olabilir diye dusunuyorum canım.

Çok geçmiş olsun ya. Mide yanması gibi değil de, mide ekşimesi oluyordu öğrenmeden önceki hafta
Gaviscon denedim onda bile bana mısın demedi bende daha fazla içmek istemedim ne olur ne olmaz. Ama açkende bi şey yediğimde de su bile içtiğimde yanıyor ağrıyor çok çok😪😪 bu yaşıma kadar mide yanması nedir bilmezdim

Naneli sakız öneririm iyi geliyor. Elinde bulundur

kurabiyeyi bilemedim acıkcası tereyağ veya margarin daha cok yakabilir. Mide asidini artırman lazım bunun icin mide bulantın yoksa turşu salatalara sirke probiyotik takviyesi faydalı olabilir diye dusunuyorum canım.
Kefir içiyorum😪 turşu sirke daha çok yakmaz mı acaba😪

Naneli sakız öneririm iyi geliyor. Elinde bulundur
Kiz senin kaçıncı gebeliğin

Gaviscon denedim onda bile bana mısın demedi bende daha fazla içmek istemedim ne olur ne olmaz. Ama açkende bi şey yediğimde de su bile içtiğimde yanıyor ağrıyor çok çok😪😪 bu yaşıma kadar mide yanması nedir bilmezdim

Acaba kefir iyi gelir mi? Denesen mi diye düşündüm

Back