ridacım ALLAH sağ salim kavuştursun hem eşine hem bebişine.eşinin olmaması zor bir durum olsagerek ALLAH yardımcınmercancım eşim şuan kıbrıs'ta asker. 4 Mayıs'ta tezkere alıyor. Bebişim de 9 Mayıs'ta gelebilir...yani eşim yetişebilir mi bilmiyorum... ama yanımda olmasını çok isterim..
Kuzenim var üniversiteye hazırlanan, benim yanımda kalıyor..ama sonuçta ondan medet umamıyorum..sancılandığımda düşünmeye başladım..
abimlerle aynı binada oturuyoruz.abimin o an evde olması beni rahatlattı bazen gece mesaisi oluyor...ama eşimin olmasını daha çok arzu ediyorum..oturduğum semtteki taksi durağının numarası her hangi bir tersliğe karşı yanımda duruyor..hastane çantama göz attım..çantaları vestiyere bıraktım..
hiç gelmeyecekmiş gibi görünen 'o an' geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum...çok korkuyorummmm
Allah herkesin yardımcısı olsun (amin)
seninki uzakta olduğu için yapıyordur heralde özlem olduğu için dile getiriyordur. benim eşim durmadan benimle şişko diye dalga geçiyor bazen umursamıyorum inadına ne bulursam yiyorum ama bazende çok zoruma gidiyor oturuyorum ağlıyorum ozaman anca diyor ben seni böylede çok seviyorum çok güzelsin diye ama iş işten geçmiş oluyor. bendede psikoloji başladı heralde. durmadan ağlıyorum bide eşim sağolsun bişey söylüyorum şakasına ters cvp veriyor bana geliyor o eşşek şakası başlıyorum ağlamaya anlamıyor bazen beni böyle konularda. dediğin gibi eşlere büyük görev düşüyor ama görevini bilene iştesenağlamabenneyaptımki
avebru saçımı boyatıcam yazmışsın merak ettim benimde saçım sarı ve röfle var normalde ama artık baya diplerim çıktı ve kötü duruyo seninde sarı sanırım sen ne zman boyatmayı düşünüyosun ben dopumdan 1 hafta önce düşünüyorum
kızlar kimyasal maddelerden dolayı saç boyasının zararlı olduğunu biliyorum hamilelikte
ridacım ALLAH sağ salim kavuştursun hem eşine hem bebişine.eşinin olmaması zor bir durum olsagerek ALLAH yardımcın
olsun canım ama neyseki abinler aynı binadaymış seninle ilgilenecek birilerinin yanında
olması güzel bişey
mercancım eşim şuan kıbrıs'ta asker. 4 Mayıs'ta tezkere alıyor. Bebişim de 9 Mayıs'ta gelebilir...yani eşim yetişebilir mi bilmiyorum... ama yanımda olmasını çok isterim..
Kuzenim var üniversiteye hazırlanan, benim yanımda kalıyor..ama sonuçta ondan medet umamıyorum..sancılandığımda düşünmeye başladım..
abimlerle aynı binada oturuyoruz.abimin o an evde olması beni rahatlattı bazen gece mesaisi oluyor...ama eşimin olmasını daha çok arzu ediyorum..oturduğum semtteki taksi durağının numarası her hangi bir tersliğe karşı yanımda duruyor..hastane çantama göz attım..çantaları vestiyere bıraktım..
hiç gelmeyecekmiş gibi görünen 'o an' geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum...çok korkuyorummmm
Allah herkesin yardımcısı olsun (amin)
Yasemincim oglun kac yasinda sanirim kizimla ayni...bizde 1haftadir tuvalete alisiyoruz....Hem cokkkk kolay oldu hemde cok zorrrr...Herseyi kendi yapiyor problemsiz ama yaninda 1saat oturmam gerekiyor.Bir decok hosuna gittigi icin gunde 40 kez giriyoruz...Inanir miisn dikis yuksugu kadar yapiyor ve cikiyor her defasinda...Bir de bu ara alisveris isleri icin sik sik sokaga cikinca zor oluyor..her yerde sokamiyorum tuvalete....sana kolay gelsin ..umarim seninki de benimki kadra cabuk halleder.....
Öncelikle ayperincim hayırlı doğumlar inşallah..Bende sezeryan günü bekleyenlerdenim..Allah hepimize hayırlısını versin inşallah....
Kızlar doğum sonrası depresyonundan önce sanırım ben doğum öncesi depresyona girdim..:)) Artık kendimi hiç çekici bulmuyorum, göbek kocaman eşim eski haline dönseydinn biii deyip duruyor..Ölçülere çok önem veren biri olduğu için beni kötü etkiliyor tabi.. Çoktandır da kendime bakım yapamadım iyice paspal oldum çıktım gibi geliyor..eee haliyle giyeceklerimde kısıtlı iki hamilelik bir eşofman bir pijama takımı almıştım sürekli onları giyip çıkarıyorum...
Hafta sonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum...Kızlar belden aşağı ağda yaptırmayı düşünüyorum ne zaman için yaptırsam karar veremedim...Bikini bölgesini göremiyorum gecen banyoda ayna koyup yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım..yakınlarımdan birine yaptıramam eşim zaten beceremez..aslında ilk kez kuaförde yaptırıcam mecburiyettennn...
Öncelikle ayperincim hayırlı doğumlar inşallah..Bende sezeryan günü bekleyenlerdenim..Allah hepimize hayırlısını versin inşallah....
Kızlar doğum sonrası depresyonundan önce sanırım ben doğum öncesi depresyona girdim..:)) Artık kendimi hiç çekici bulmuyorum, göbek kocaman eşim eski haline dönseydinn biii deyip duruyor..Ölçülere çok önem veren biri olduğu için beni kötü etkiliyor tabi.. Çoktandır da kendime bakım yapamadım iyice paspal oldum çıktım gibi geliyor..eee haliyle giyeceklerimde kısıtlı iki hamilelik bir eşofman bir pijama takımı almıştım sürekli onları giyip çıkarıyorum...
Hafta sonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum...Kızlar belden aşağı ağda yaptırmayı düşünüyorum ne zaman için yaptırsam karar veremedim...Bikini bölgesini göremiyorum gecen banyoda ayna koyup yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım..yakınlarımdan birine yaptıramam eşim zaten beceremez..aslında ilk kez kuaförde yaptırıcam mecburiyettennn...
gizemcim geçen yıllardan kalan bi kaç günlük izinlerimi kullanıyorum 31 martta drla randevum var o gün ayrılcamdoğum iznine.ben pek keyif çatamıyorum oğlum ben evdeyim die sürekli peşimde bide wc eğitimi veriyorum sürekli t uvalete koşuşturuyoruz birde benim meşhur ev temizlik ve düzenleme çalışmalarım devam ediyor:bbo:
yasemincim buarada izne ayrıldın herhalde hayırlı olsun canım evde olmak çok güzel dimi ben bir haftadır keyif çatıyoummmm ohhhhh
mercancım benim oğlum 2005 doğumlu bakıcı bakıyordu açıkcası pek işine gelmediği için ilgilenmedi bende akşamları pek öğretemedim açıkcası ama bi kaç haftaya kadar hiç wc yapmamıştı bende izine ayrılınca alıştırmaya başladım.seninde dediğin gibi azcık yapıyo çıkıyoruz ama bende yanında duramıyorum bi tane tabure koydum banyoya:1rolleyes: bazen duruyrum ama öyle alışmasın diye ara sıra çıkıyorum bitince beni çağır diyorum.küçük tuvaletini yapıyor ama büyüğüne hiç yapmadı dünden beri bugün sıktığı belli yapmıyor.birde benimki klozete adaptör aldım ona oturmayı istiyor aslında lazımlıkta aldım o daha kolay olur ama bilmiyorum.normal tuvaletede alışsa iyi olur bir yere gidince sorun olmaz.evet alışverişte sen napiyorsun nasıl yapıyor?ben yanıma bi küçük pet şişe alayım diyorum ayakta yapmaktan hoşlanıyorsırnaşık şey.geceleri bağlıyorum hala ama sabah hiç kuru kalkmadığı için:dilcikar: senin kız 1 haftada öğrendimi gece gündüzü tuvaletini benimle aynı şeyleri yaşayan annelerin olması güzel mercancım teşekkür ederim
tülaycım ben saçımı boyattım dr boyayabilirsin dedi ama röfle olmaz dedi.bitkisel denilen boyalardada sonuçta kimyasal illaki varkızlar kimyasal maddelerden dolayı saç boyasının zararlı olduğunu biliyorum hamilelikte