- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
canım benim bunlar çok güzel şeyler.. imrendim size..benim bebişimin odası yok malesef aslında bir oda var ama oturma odası olarak kullanıyorduk..eşim askerden döndükten sonra ayarlamayı düşünüyoruz..yatağını babaannesi almak istiyor, kıramadım..şimdilik oğluşumun yatağı benim yatağımın karşısında olucak, ama odadan tuvalet masasını çıkarmam gerekecek yoksa sığamayız..ben sadece hastane çıkışımı hazırladım..
gece karnım çok ağrıdı bebiş geliyor sandım o kadar tedirgin oldum ki..eşim olmayınca çok zooooorrrrrr
Herkese merhaba arkadaşlar...Bu hafta sonu çok yoğun geçti..Sonunda bebeğime bir oda yapmaya karar verdim..Beşiğini aldık şükür..O kadar çok çeşit var ki baktıkça insan kararsız kalıyor.Madem oda yaptım güzel birşey olsun odayı doldursun istedim..Büyükçe pembe bir beşik aldık mağazada bu kadar büyük durmuyordu ama evde odanın yarısını kapladı nerdeyse..şimdi gelip gidip beşiğe bakıyorum...Doğum çantamı hazırladım..Oda yapma işinde kararsızdım ama odaya pembe örtülü kanepeyi koyunca iyi oldu...Eşim bebişimin uyumadığı geceler bu kanepe işine yarayacak diyor :))
Hım çok ilginç 15 Nisan görünüyorsa demek ki 40. haftasını o zaman dolduracak ama doktor bir hafta önce almayı planlamış..O zaman sen adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin acaba :uhm:
Kizlar bilmiyorum bu konu daha once acildi mi ama ben size birsey soracagim.Hep ilk dogumumla ikinciyi karsilastiriyorum .Aslinda her hamilelik birbirinden farklidir deniyor.
Sorunum su....Mercana hamileyken doguma nerdeyse 6 hafta varken sutum gelmeye baslamisti ve hamileligin 3. 4. haftasindan sonra goguslerimin dolldugunu hissediyordum..Buna ragmen o kadar sutum cokken mercanim bir damla bile almamisti ve cokkkkkkkkkkk uzulmustum.Bu sefer de aynisi olsun istemiyorum.Ama bunda da tam tersi sanki hic sutum yokmus gibi geliyor.Gogus olcum buyumesine ragmen o dolgunluk ve gerilme ,sisme durumu yok....Bunda da bebiism ister de benim sutum gelmez diye korkuyorum ...sizde ayni seyleri yasiyor musunuz???????????
sorma canım.. 2 haftaya yakın önde gidiyor,o yüzden tarih öne çekildi birazda...sezery.olacağı içinde 1 hafta önceyi planladı sanırım..
bugün kontrolüm vardı...nst ye girdim,sonuçlarını gösterdim...cuma günüde mua.gideceğim...tarih cuma günü belli olacak..:bbo:
sorma canım.. 2 haftaya yakın önde gidiyor,o yüzden tarih öne çekildi birazda...sezery.olacağı içinde 1 hafta önceyi planladı sanırım..
bugün kontrolüm vardı...nst ye girdim,sonuçlarını gösterdim...cuma günüde mua.gideceğim...tarih cuma günü belli olacak..:bbo:
ridacim esinin asker oldugunu bilmiyordum.Dun sancilandiginda ne yaptin? yaninda kaln biri var mi?
Gerci bizimkiler yanimizda ama bazen I(benim esim icin soyliyeyim) varligiyla yoklugu bir..Sen tek basina butun hazirliklarin altindan nasil kalkiyorsun?
Bizim ki bu ara gelecekmis gibi biiz korkutuyor,ozelliklede dun ....Yatip kalkip"kiizm lutfen haftaya kadar dayan diyorum" Pazartese annem geliyor....Yatagi dahil hic birseyi hazir degil annemle hazirlyacagiz....suan dogsa herhalde koltukta yatiracagim bebisimi
Öncelikle ayperincim hayırlı doğumlar inşallah..Bende sezeryan günü bekleyenlerdenim..Allah hepimize hayırlısını versin inşallah....
Kızlar doğum sonrası depresyonundan önce sanırım ben doğum öncesi depresyona girdim..:)) Artık kendimi hiç çekici bulmuyorum, göbek kocaman eşim eski haline dönseydinn biii deyip duruyor..Ölçülere çok önem veren biri olduğu için beni kötü etkiliyor tabi.. Çoktandır da kendime bakım yapamadım iyice paspal oldum çıktım gibi geliyor..eee haliyle giyeceklerimde kısıtlı iki hamilelik bir eşofman bir pijama takımı almıştım sürekli onları giyip çıkarıyorum...
Hafta sonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum...Kızlar belden aşağı ağda yaptırmayı düşünüyorum ne zaman için yaptırsam karar veremedim...Bikini bölgesini göremiyorum gecen banyoda ayna koyup yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım..yakınlarımdan birine yaptıramam eşim zaten beceremez..aslında ilk kez kuaförde yaptırıcam mecburiyettennn...
Öncelikle ayperincim hayırlı doğumlar inşallah..Bende sezeryan günü bekleyenlerdenim..Allah hepimize hayırlısını versin inşallah....
Kızlar doğum sonrası depresyonundan önce sanırım ben doğum öncesi depresyona girdim..:)) Artık kendimi hiç çekici bulmuyorum, göbek kocaman eşim eski haline dönseydinn biii deyip duruyor..Ölçülere çok önem veren biri olduğu için beni kötü etkiliyor tabi.. Çoktandır da kendime bakım yapamadım iyice paspal oldum çıktım gibi geliyor..eee haliyle giyeceklerimde kısıtlı iki hamilelik bir eşofman bir pijama takımı almıştım sürekli onları giyip çıkarıyorum...
Hafta sonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum...Kızlar belden aşağı ağda yaptırmayı düşünüyorum ne zaman için yaptırsam karar veremedim...Bikini bölgesini göremiyorum gecen banyoda ayna koyup yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım..yakınlarımdan birine yaptıramam eşim zaten beceremez..aslında ilk kez kuaförde yaptırıcam mecburiyettennn...
nazecim..hamile kadının da ayrı bir çekiciliği vardır.....sen anne oluyorsun kolay mııı?????
ben de kendimi hiç çekici bulamıyorum ama dün eşimle nette görüştük, hamilelik sana çok yakışmış, ben kıskanırım seni o kadar güzel olma dedi..
aman Allahım nasıl mutlu oldum..:dance:
Eşlere büyük görevler düşüyor... eşiniz tarafından söylenen küçük ama güzel bir söz kendinizi iyi hissetmenize vesile oluyor..
nazecim ağda konusunda acizane düşüncemi paylaşmak istedim, mecbur kaldığını belirtmişsin..tabi ki bu senin tercihindir beni yanlış anlamanı istemem. bu yüzden çok düşündüm yazıp yazmama konusunda ancak belden aşağısı bayan bile olsa haramdır..
Ayperincim,
Şaka maka sen gelecek hafta doğuruyo musun şimdi yani :uhm: Aaaa ilk bebişimiz geliyooooooooo:dance:
Kocişin öyle davranması çok normal canım ..Senide anlayabiliyorum onu da ..Baba olcak tabee..Erkekler belli etmeselerde babalık onları korkutuyo gerçekten..Çünkü öncesinde sadece eşinden sorumlu oluyo ama bebek eş gibi değil gerçek bir sorumluluk..Yerinde olsam tartışırken bana cevap veriyosa şakacıktan doğum sancıları çekmeye başlardım..Paçaları tutuşurdu kesin :)))
Bende bebişi kendim büyüteceğim için hafta sonu bir kaç kitap baktım ama almadım..Artık çoğu şeyi yaşayarak tecrübe edicem..Zaten çoğu annenin söylediği kitapta okunanlar pek işe yaramıyormuş her bebeğin kendi karakteri olduğu için.. Artık eşim bana yardımcı olcak mecburen..Doğum sonrası depresyon beni de çok korkutuyor..İnşallah yaşamayız hiçbirimiz..Gerçi depresyon belirtileri bu haftalarda başlarmış çok şükür bende belirti yok..