- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
Canim bned eilk hevesle 2degiisk lazimlik aldim ama hic yapmadi surekli biiz gorsun diye babada bende wc nin kapisini acik biraktigimizdan oda klozet istermis meger...dedigin gibi klozete kapak aldigim ilk gun kende kendine basladi buyuk ,kucuk ikisinide yapiyor..ama aksam uykudan uyanmiyor o kotu tabi....bunada sukur...Sokakta kesinlikle wc ye girmwk istiyor onun icinde burada portatif kapaklar var...klozetin her tarafini sariyor,tutma yeride var ,,,hic bir yeri ellemiyor ve katlanip cantaya giriyor....dun ondan bulup aldim.Sanirim turkiyede de gormustum ebebegim sitesinde sanirim.sanada tavsiye ederim.Benim kiizm 2005 kasim dogumlu.Oglun hangi ay...
2005 nisan doğumlu oğlum.bugün komşuda normal wc oturdu ayağı kaydı küçüğünün yarısını ayakta,büyük tuvaletini daha yapmadı 2 gündür yapmıyordu bende sık sık soruyordum yapsın die ama akşam altına yaptı büyüğünü tuvalete yine oturdu ama devamı gelmedi başaramıcakmıyım acabaaaa:1no2: klozet adaptörüne bi bakayım e bebeğim di demi site bulamzsan senden isterim artık ordana.s