- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
canım benim bunlar çok güzel şeyler.. imrendim size..benim bebişimin odası yok malesef aslında bir oda var ama oturma odası olarak kullanıyorduk..eşim askerden döndükten sonra ayarlamayı düşünüyoruz..yatağını babaannesi almak istiyor, kıramadım..şimdilik oğluşumun yatağı benim yatağımın karşısında olucak, ama odadan tuvalet masasını çıkarmam gerekecek yoksa sığamayız..ben sadece hastane çıkışımı hazırladım..
gece karnım çok ağrıdı bebiş geliyor sandım o kadar tedirgin oldum ki..eşim olmayınca çok zooooorrrrrr
Allah sabır versin sana ridacığım. bende eşimi evlenmeden önce askerliğini beklemiştim ama senin durumun daha zor hem evli hem hamilesin Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi inş. eşin gelince herşeyin güzelini yaparsınız beraber sen hiç üzülme. hem doğduktan sonra olması ileriye dönük şeyler almanıza yardımcı olur. ben bekek odalarından almadım mesela park yataklardan aldım kullanışlı olsun diye senin gibi odama koyucam doğunca birde çekmeceli dolap tamamdır. biraz büyüsün ikinciyle beraber yapıcam tam odasını