- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
Kizlar bilmiyorum bu konu daha once acildi mi ama ben size birsey soracagim.Hep ilk dogumumla ikinciyi karsilastiriyorum .Aslinda her hamilelik birbirinden farklidir deniyor.
Sorunum su....Mercana hamileyken doguma nerdeyse 6 hafta varken sutum gelmeye baslamisti ve hamileligin 3. 4. haftasindan sonra goguslerimin dolldugunu hissediyordum..Buna ragmen o kadar sutum cokken mercanim bir damla bile almamisti ve cokkkkkkkkkkk uzulmustum.Bu sefer de aynisi olsun istemiyorum.Ama bunda da tam tersi sanki hic sutum yokmus gibi geliyor.Gogus olcum buyumesine ragmen o dolgunluk ve gerilme ,sisme durumu yok....Bunda da bebiism ister de benim sutum gelmez diye korkuyorum ...sizde ayni seyleri yasiyor musunuz???????????
ebrucum sorma bizimkide bi başka çeşit
korkuyo bizizmkide dokunmaya korkuyomuş bebeğe bişey olur diye elini koyuyo hareket edince kaçırıyo elini
ben bazen elimi karnıma koyuyom diyoki rahatsız etme çoçuğu:))bunu ciddi söylüyo yaaaa inanaırmısınız
hepsi bi çeşit bu erkeklerin
Ya Kizlar Kimse Benim Yazdiğimi Görmedi Galiba Kimse Cevap Vermedi:çok üzgünüm: tekrar sorayım benim bebiş bazı gün çok hsreketli bazen durgun sizlerdede öylemi nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevap :teselli::1hug:
Sanırım erkeklerin büyük bir kısmı bebeği anneye ait görüyor..Ancak bebek doğupta belli bir büyüklüğe gelip babayla iletişime geçince adamlar da " aaa benim çocuğum varmış" oluyorlar :roflol: Ben bunu çok kişiden duydum..Bebişlerimiz sağlıklı doğsunda nasıl olsa ilgilenecekler eninde sonunda yerimseniben
Kizlar bu hafta sonu buranin paskalya bayramiydi.Bu tur bayramalrda buyukkkk indirimler oluyor.Bende firsattan istifade melegime nefis seyler aldim....Hemen siz eyazmak istedim esim pek orali olmadi bile acikcasi kirildim.Karnima dokunuyo ama onun disindaki herseyi bana birakiyor.ayni heyeceni gormek isterdim.
Magazalardaki insanlar bile kiyafetlere bakip bayildilar.Inanamazsiniz ne kadra guzeller...minnacik elbiseler,bandanalari,tokalari..keske gosterebilme imkanim olsa....kusura bakmayin cok heyecanlandim icinde bir an bebesimi canlandirdim sanim pembe pembe yanaklari,elleri ve ayaklariyla....
Burasi cocuklar icin bir cennet...Almaya doyamiyor insan....keske sizleri yuzyuze gorebilseydim..bebislerinizi kucagima alip ,koklasaydim...Bu kiyafetler beni fazla duygusal yapti sanirimmm
selam kızlar murgızcım ben bebeğin hıçkırığını hiç anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz bebek hareketlerinin haftalar geçtikçe yavaşlaması normalmiş alanı daraldığı içinmiş öyle okumuştum canım öptüm kıslar
ya demekki herkes aynı götrüşte hareketlweri azalıyo gitgide
ya kızlar bişey diyecem yaaa siz hiçkırıkları nı nerde hissediyorsunuz bebeğin başı aşağıda olduğu için aşağıda hissetmek lazım ama ben iki gündür hıçkırığını göbek deliğimin hizasında sağ böbreğimin etrafında hissediyom ve bana bu tek bi ihtimali düşündürüyor bebiş yan
siz ne diyonuss
ben oğluşumun hıçkırığını sağ altta hissediyorum..demekki benim bebiş aslında 2 hafta önce dönmüş de ben anlamamışım...hep aynı yerde hissediyorummm:dance:aslında bebiş hıçkırırken tüm vücudunda hissedilebiliyor..bence yan değildir gizemcim ama olabilir de..
bizde başladık yavaş yavaş odasını yapmaya eksiklerini almaya cumartesi yatağı geldi ilk bebek arabasını aldık oğluşumun. çok komikti eşim ilk günleri arabasını biz hangi odaya gidiyorsak oraya götürüyordu sürerek yemek yicez 'hadi oğlum yemek yicez' diyerek mutfağa yatarkende 'hadi oğlum yatalım' diye yatak odasına getiriyordu gülmekten öldürüyordu :roflol: ilk olduğu için ikimizdede heyecan var:)) süslicem odasını filanda kapı süsü aldım odanın tülünüde kırık beyaz düz olarak almıştın önceden üzerine küçük mavi kelebekler filan takıcam serperek. bebek şekerleri filanda alıcaz hastaneye gelenlere vermek için. ya çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum kısssslaaaaar...........:dance::sm_cool::sm_cool::1hug:
Herkese merhaba arkadaşlar...Bu hafta sonu çok yoğun geçti..Sonunda bebeğime bir oda yapmaya karar verdim..Beşiğini aldık şükür..O kadar çok çeşit var ki baktıkça insan kararsız kalıyor.Madem oda yaptım güzel birşey olsun odayı doldursun istedim..Büyükçe pembe bir beşik aldık mağazada bu kadar büyük durmuyordu ama evde odanın yarısını kapladı nerdeyse..şimdi gelip gidip beşiğe bakıyorum...Doğum çantamı hazırladım..Oda yapma işinde kararsızdım ama odaya pembe örtülü kanepeyi koyunca iyi oldu...Eşim bebişimin uyumadığı geceler bu kanepe işine yarayacak diyor :))[/QUOTE
bebişinin odası dolu olsun inşallah, hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın canım benim..
Mercancım bazı hamilelerde erken zamanda süt gelebiliyor ama bana daha hiç olmadı..Memişlerim kocaman oldu orası ayrı tabi ama normal doğumdan yarım saat sonra bebekleri emzirmek gerekiyor..Almadı diye bırakmamak gerekiyormuş. Çünkü bebek memeyi istemiyorsa yanlış pozisyonda tutulmasıyla alakalı olabilirmiş..Bazıları sabırlı olun ve sürekli deneyin mutlaka emecektir diyorlar..Eğer emzirme konusunda ısrar edilmeyip biberon verilirse biberon bebeğin daha çok işine geliyormuş ve yüzden emmiyormuş..Ayrıca anne emzirdikçe sütü daha çok artıyormuş..