yasemincim, ben de 32.haftaya yarın giriyorum izin için doktoru aradım.ne zaman istersen gel yazalım dedi. Galiba ben hiç bir sorun yaşamayacağım. İşyerindeki arkadaşım da aynı doktora gidiyordu. Hiç bir sorun yaşamamış
"32-34 haftalar arası NST'nin güvenilirliği kanıtlanmış olmasına rağmen 32. hafta öncesi güvenilirlik şüphelidir. 28-32. haftalar arasında test nonreaktif çıkar ise diğer bazı yöntemler ile bebeğin yeniden değerlendirilmesi önerilir"
tülaycım sağol canım geçti allaha şükür nerdesiniz güzel anneler kimse bişeyler yazmamış gizemcim yeni msn açtım msn ni açarsan kaydet aysun adına başlıyo yine tamam canım
günaydın kar yağmurla karışık yağıyordu ama şimdi durmuş... bu arada gece burnum kanamış hiç bişey hissetmedim gebelikte olabiliyormuş ilk defa oldu...
Geçenlerde benimde gündüz kanamıştı.. ve normal olduğunu okumuştum.. Hiçbir hamilelik diğerini tutmaz diyorlardı da bende kendi kendime diyordum ki,, ya benim hamileliğim çok rahat geçiyor..Hakikaten oğlumda en ufak bir şikayetim yoktu hoplayıp geziyordum desem yeridir :)) Allahım Allahım çok mu büyük konuştum bilmiyorum bu hamileliğimde çekmediğim eziyet kalmadı hem bedenen hem ruhen...Burun kanamasından tut.......... vs vs...:)))
nazecim bebeğin kilosuna takma sen emzirirsen zaten alıcak okiloyu gelişimine bak,haftasına göreyse dr ona göre alalım der.normalmi olcak doğumun serzeryanmı?3 kilo olmazsa 2750 olsun çok problem değil rahat ol strese giriyorsun
sezeryanı bilirim kötüüüüü.................ama sancın olup rahminde açılırssa normal doğum tabiki en iyisi.bebeğinide mümkün olduğunca içinde tutman tabikide ikiniz içinde iyi olur.
Canım, 28+2 de 1640 gramdı.. Şimdilerde 2 kiloyu geçmiş olması lazım..Bebeğe yönelik besleniyorum..Sanırım benden çok çekiyor...İdeal olanı 3 kilo bilirsin istiyorum ki olmassa eğer 3 kilo olmasını bekleyelim demek ama bilmiyorum işte ne olacağı belli değil..
Doğuma gelince ben oğlumu normal doğum yapmıştım..Bu doğum için eşim çok endişeli önceki doğumumda asker olduğu için bu olayları hep kaçırmıştı..Benim eşim özel eğitim uzmanı doğuma bağlı bebeklerde oluşan kusurlarla ilgileniyor o yüzden normal doğumdan benden çok korkuyor..Tabiki gereksiz buluyorum ama illaki sezaryan olacak diye tutturuyor..Üstüne birde doktor ile kendisi görüştü endişelerini anlattı doktor da sezeryan en iyisi hiçbir risk almıyorsun deyince...Yani doktor ile birlikte karar vermiş oldular ama benim isteksiz olduğumu gördüklerinde neyse o zaman gelsin daha konuşuruz dediler...Aslına bakarsan ben normal doğum istiyorum çünkü doğumu yapıcaksın hoplayıp kalkacaksın...Doğum yaptıktan sonra insan kuş gibi oluyor ne ağrı ne sızı yeniden doğmuş gibi oluyor benim oğlumda dikişim dahi yoktu, o yüzden öylesine iyiydim ki anlatamam hiçbir şeyim yoktu kuş gibiydim..Ama sezeryan öylemi doğum sonrası iyileşmek zaman alacak bilirsin...işte böyle...