2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yarencim benimde sağ bacağıma kramplar girmeye başladı ve ağrısı hiç geçmiyor

Nazecim çok geçmiş olsun canım,

Kilosuna bakılırsa bebişin 2 hafta önden gidiyo..Anlaşılan bir an önce doğmak ve hayata atılmak istediği için doldurmuş depolarını yerimseniben Ya da belki benim gibi balık burcu olmak istiyodur annesi :dance:

Kendine iyi bir doktor bulmana çok sevindim canım..Hem evinize de yakın bir hastane olması avantaj olmuş.. Allah insana bir yerden dert veriyorsa öbür yerden dermanını da veriyor.. İnşallah bebişin zamanında ve sağlıklı doğar ama doğduğunda tosuncuk olacak orası kesin

Nazecim geçmiş olsun canım inşallah zamanında doğar bebişin sabırsız olacak galiba kendine iyi bak canım inşallah herşey yolunda gider...sağlıcakla kal canım

Teşekkürler kızlar miğde bulantım biraz hafifledi tuzlu kraker falan iyi geldi

ayyy canım süt istedi :uhm: iyice süt kolik oldum bu aralar eşim diyor sırtına bir bidon süt koyalım birde hortum çek oradan hiç uğraşma diyor ama ne yapayım öylede iştahla içiyorumki kızlar sütü

Eylülcüm çok Geçmiş Olsun Benimde Arada Mide Bulantim Oluyor Dikat Et Kendine öptüm Canim

nazecim çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha tekrarlanmaz.kk pek giremiyorum oğlum hasta teyzeleri,ishal olmuş iştahsız,gece ateşlendi,kustu çok kötü bir geceydi öğleye kadar evdeydim çok şükür ateşi çıkmadı kusmadıda ama ishali devam ediyor.iştahsız inşallah akşama düzelir

Geçmiş olsun yasemincim inşallah şimdi daha iyidir ayy yerim onu kıyamam hastamı olmuş

Geçmiş olsun yasemincim inşallah şimdi daha iyidir ayy yerim onu kıyamam hastamı olmuş

sağol canım bazen keşke çocuklar hiç hasta olmasa diyorum.bizde onunla eprişan oluyoruz akşam yemeğinde canım hiç bişey istemedi moralim bozuldu senağlamaoğluma üzüldüm.sabahta 12 ye kadar açtım ama hiç açlık hissetmedim karnımdaki bebeğimin hareketleriyle onada bakmam gerektiğini düşündüm öğlen yedim.ALLAH çocukları daha kötü hastalıklarla boğuşanlara sabır versin çocuğunu o hallerde görmek gerçekten çok üzücü.karnındayken bu kadar sevip düşünüyorsun dünyaya gelince hastalansa tekrar içine almak istiyorsun sanki onu korumak istermiş gibi.senağlama

Annelik böyle birşey olsa gerek...onun canı yanınca bizim canımızdan parça kopacak heralde ...canım inşallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun kendinide üzme

nazecim çok geçmiş olsun ianaki yazdıklarını olurken çok duygulandım gözlerim doldu inanki çok etkilenedim
ama çok şükür inş kızın sabredecek ve zamanını bekleyecek annesi kendine çok dikkt et allaha dua et canım çok şükür

berçemcim canım çok sağol güzel dieklerin için
17 sinde gitcez bi daha doğum iznimizi alcaz inş
sende 14 ünde git gör kuzucuğuny ondan önce gitmene gerk yok bence canım bak şu linke bak korkularının yersiz olduğunu görcen
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=514
http://www.gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/hareket.html
ayrıca canım önemli olan bebeğin kilosu değil genel durumu amabiz hamişler illaki tosuncuklar istiyoz dimi
sana bi kaç öneri verim
süt yoğurt muz kuru incir tahin fındık fıstık badem(canım avuç avuç değil tane ile ye ama)pekmez et bebeğe kilo aldıran şeyler bunalrı daha çok tüket ama az ekemk ye gerçi kilon iyi ya niye dr çok demiş hadi bana çok diyo o normalde senin kilon iyi bence berçemcim ve yemeklerden sonra sola yat bebek beslensin:)

eylülcüm canmı bende çok yesem gece yatarken bile reflü oluyo
mide bulantın sandığın şey ise aslında reflüymüş
canannın dediklerine katılıyom gece münkün olduğunca az ve erken ye bencede canım ya

yasemincim çok geçmiş olsun canım allh büyük hastalık vermesin çoçuklar hemen ytopluyolar merak etme annesi karnındakini de düşün:)

Yasemincim geçmiş olsun canım..

Oğluşa haşlanmış patates yedirip bol su içir..Galiba mikrop kapmış..Yediği birşey de dokunmuş olabilir..Küçük çocuklar genelde kendini pek koruyamıyor malesef..Annelik hakikaten çok zor..

bu arada benim bebiş te hep 2 hafta kadar geriden geliyor bende mi sütü arttırıp bide pekmeze mi geçsem. benim yaramazda beni öyle üzüyor. annesi şişiyor kendinde tık yok.

Berçemcim bebeğe yararlı olan besinler süt, peynir, yoğurt, et, kuru baklagil ve kuruyemiştir. Yani protein ağırlıklı besleneceksin..Günde iki büyük bardak süt içmeye kahvaltıda biraz fazla peynir ve öğle ile akşam yemeklerinde de yoğurt yemeye gayret et..Haftanın 5 günü günde bir tane haşlanmış yumurta yemelisin.. Pekmeze başlayacaksan çok fazla abartma çünkü kalorisi yüksek,içgüdüsel olarak fazla yeme ihtiyacı hissedersen çok kilo alabilirsin (günde en fazla 2 tatlı kaşığı kadar )

Birde belki son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilirsin..

Ama şunu unutma bebeğin ağırlığı değil sağlıklı olması önemli yani bebeğin kilolu doğması sağlıklı olduğu yada zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor..O yüzden kilosunu çok fazla sorun etme bence..Eğer ortalama değerlerdeyse sorun yok zaten sorun çıkaracak kadar kilosu düşük olsa doktorun sana bu konularda mutlaka tavsiyelerde bulunurdu..

Nazeciğim çok geçmiş olsun canım..zor saatler geçirmişsin...inşallah bebeğin sağlıkla ve zamanında gelir..bolca dinlen canım iyi şeyler düşün..

Yaseminciğim geçmiş olsun..biran önce iyleşir ufaklık inşallah..aman kendini ihmal etme canım..diğer ufaklığınıda unutma :)

bu arada benim bebiş te hep 2 hafta kadar geriden geliyor bende mi sütü arttırıp bide pekmeze mi geçsem. benim yaramazda beni öyle üzüyor. annesi şişiyor kendinde tık yok.

sadece pekmezle sütle olan birşey değil,,,protein ,meyve ,sebze ağırlıkta beslenmek,haftada 2 veya 3 kez balık yemek bebeğe iyi geliyor canım..
berçemciğim bebişinin şuanki hafatasının geriliğine bakma canım,.sonradan bebeğinin kilosu ve bulunduğu haftalar değişebiliyor,.değişmese bile önemli olan sağlıklı olması..sen iyi düşün güzel şeyler düşünki bebeğin üzülmesin..

Son düzenleme:
murgızcım denedim yapmayı ama oldumu bilmiyorum olmadıysada boşver canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…