- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
merhaba kızlaaar.idrar yolları enfeksiyonu yüzünden sıkıntılı ve stresli günler yaşadm erken doğum tehdidi ile karşı karşıya kaldım ama çok şükür iiyim.şimdi dinlenerek vakit geçiriyorum.yarın işe başlayacağım ve 15 gün sonra izne ayrılacağım.bakalım şu 2 hafta nasıl geçecek.çoook yoruluyorum artık kıpırdamak bile istemiyorum
kızlar drdan yeni geldim bu gün çoook bekeldik ama olsun değidi çok şükür drum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ağrılarımın normal ağrılar olduğunu (kasık yan ağrısı)akıntı ve sık idrara çıkmamın normal olduğunu söyledi hiç bi sorun olmadığını söyledi
iki hafta sonra tekrar gitcem
karında olan kırmızı lekelerin ise çatlama belirtisi olduğunu söyledi,
buarada bu gün çatladıktamn sonra drumun önerdiği çatlak kreminide aldım adı bonal krem inş etkisi olur kızla karnın bacağım gögsüm her bi yerim çatladı
bu arada benim sezeryan günüm belli oldu söyledimmi hatırlamıyorum ama 19 mayıs olarak dr karar verdik.normal görünen tarihten tam 1 hafta önce olacak.yavrum doğunca şaşıracak yaa anne benim daha vaktim vardı amaaaaaaaaaaaaaaaa
Hoşbulduk ayperin aramızda hamileliği en ileri olan sen misin? 31 haftayı devirmişsin:hooray:
evet canım sağol,belkide döner daha erken değilmi.canı sitemiyodur dönmeyi belki
gün ışığı hoş geldin canım. bende aylardır siteyi takip ediyorum fakat çok sık girme imkanı bulamıyorum.
umarım herkes bebişlerini sağlıkla kucaklarına alır.
evet ilk önce doğum yapacak benim canım..ama sanırım bana mercandilara da katıldı :)
:dance:merhaba kızlaR bebişlere neler aldınız hastane çıkışı aldınızmı ne renk aldınız ben yeşil aldım 1 tane daha almayı düşünüyorum kendimede doğum için pijama ve gecelikler aldım siz neler yaptınız
murgizcim senin ve ardacığımın iyi olmasına çok ama çok sevindim cnm.murgizcim ben pehlivan gibi yağlanıyom hergün duştan sonra)))pek fazla çatlamadım.Bende pazartesi gidicem doktora ulaşımı görmeye 1,5 aydır görmedim,özledim valla.Dün rüyamda gördüm doğumu sezaryanla oluyodum,cnm yanmıyodu ve 4 dikiş atıyodu doktor aman sadece 4 dikişmi iyiymiş diye seviniyodum,hayırlara çıksın inşallah,hepimiz için
murgızım benim oğluşta ters yatıyo ilk oğlumda öyleydi anılım çok aksi inş bu uslu olur bakalım hafta sonu görücez dönmüşmü zaten sezeryan dönmesede olur rahat olsunda içerde biede sol bacağıma çok kramp giriyo benim sizdede varmı aynı şikayet kıslar