kızlar yarın doktora gidicem şeker testi için dua edin bana emi arkadaşlar herşey yolunda gitsin oğluşumuda görücem yarın öptüm sizi
kızlar yarın doktora gidicem şeker testi için dua edin bana emi arkadaşlar herşey yolunda gitsin oğluşumuda görücem yarın öptüm sizi
kızlar selam doktora gittim bugün testi yaptıramadım eşimin işi vardı ama oğluşumu gördüm 1104 gram olmuş ve çok iyiymiş oğluşum pazartesi yapılıcak şeker testim hayırlısı bakalım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar öptüm sizi
merhaba arkadaşlar
naze öncelikle sana çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu son haftalarda sürekli ayak bileklerimde şişme var, genelde tüm gün bilgisayar başındayım akşam bir bakıyorum ayaklarım şişmiş fakat yatınca geçiyordu. 2 gündür ise maalesef şişlikler inmiyo özellikle sol ayağım vede ağrı yapıyor, doktora sormuştum tuz bulgur filan yeme dedi. Ağrısı olmasa hadi neyse fakat birde ağrı yapıyo maalesef, çok endişelendim. aynı durumda olanınız varmı acaba.
Herkese hayırlı ve zamanında doğumlar inşallah.
Hoşçakalın
hepinize teşekkür ederim kızlar,oğlum akşam biraz daha iyiydi ishali devam ediyor tabi iştahsızlığıda.öğlen işe gelirken akşam gezmeye götürceme söz vermiştim,tam gezmeye çıkıcaz yavrum kıvrandı karnının ağrısından babasına da gitmiyo 'annee karnımmmm'diyodu yavrum biraz ovaladım bacaklarını sıcak tuttum,karnının ağrısı geçince hemen ayağa kalktı :)) hadi gidelim diye.dolaştık geldik tost istedi yaptım saat 10 da artık ben geçen geceninde uykusuzluğuyla yattım,babasıda oğlumu yanıma yatırmış oğluma sarılıp uyudum :) inşallah bugün daha iyi olur.iştahı olsa patates,pilav,muz vs yedircem ama yemiyoki.....süt istiyo kayısı istiyo .)
femina uzun süredir yoksun geçmiş olsun benim şişliklerim şu an aşırı boyutta ve ağrılı değil canım
doğum öncesi izne ayrılacanm ne zaman:?
ı ayrılırsan belki hafifler şikayetlerin
anladım canım ya zor olcak 37. haftaya kadar çalışmak bide yoğun diyosun allh yardımcın olsunteşekkürler murgizcim, evet uzun zamandır yoktum çünkü işlerim okadar yoğunduki günler nasıl geçiyor anlayamadım. Doğum iznine ayrılacağım ama ancak 37. haftada filan alabilirim. çünkü bizim şirket özel şirket olduğundan öncesine pek sıcak bakmıyor. Benim şişliklerimdede ağrı yoktu ama iki gündür özellikle sol ayağım bayağı ağrıyor, umarım bir an önce geçer.