2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgizcim benimde göğüslerimin altı çok çatladı ve acayip acıyor..Regl olduğumuz dönemdeki göğüs ağrıları gibi ağrıyor gerçekten..Bu arada Bonal kremi SSK ödüyormu ?

canım ya benim acı yok ama görüntüsü sinir bozuyo
bir hafta önce sadece gögsümfe vardı çatlak bir haftada karın kalça basenede atınca belki bi ümit bu krem işe yarar dahada artmaz diye aldım bakalım drum bunu önermişti
ayrıca bebe yağı ve badem yağıda kullanıyom
ayrıca kakao ile badem yağları karışımınıda kullandım şimdiye kadar çatladfım yinede bu kadar yağlanmama rağmn
yok cnm ssk karşılamıyo 70 ytl ye büyük boyunu aldım 200 gr
50 gramıda 40 ytl
ayrıca meme ucu içinde medela purelan aldım oda 20 ytl
anlayacağınmız bu ay maaşım kreme gitti :sm_confused:

sağol yasemincim tabe ben günde 4-5 lt içiyom suyu sonrada oğluş biniyo üstüne:))
çok cnm sıkıldı çatlaklra ya sorma çatlamam sanıyodum bu kadar ama nafile :bbo:fena oldu ya
doğru aslında şimdiye kadar krwem kullanmadım ama yağlandım bayağı yinede çatladım ayol
buarada 19 mayıs çok güzel bi tarih ya süper olmuş
isim konus ise mert veya yiğit güsel

günışığı hoşgeldin aramıza
yarencim desene vucut falan kalmıyo annne olunca:)olsun bebeişlere değer
inş sende 19 mayısta olursun sezeryanı çok hoş olur
ayperincim benimkie ters hala bir ya öncede tersti hala aynı dr dönebilirde dei dönmeyebilirde dedi
doğumda 34. haftada konuşucaz dedi

teşekkürler canımm.................

egemeni benim eşim değil burda başka bir arkadaş vardı adından emin değilim onun eşi istiyordufisfisfis güzel liste devamı gelirse haberim olsun:1rolleyes:

Yaseminciğim,günün belli olmuş canım hadi hayırlısı.....:) bende haftaya kontr,gideceğim..ve bizde belirleyeceğiz..şuan bizim ufaklık dönmediğinden sezeryan olabilirsin diyor dr..bakalım..

evet canım sağol,belkide döner daha erken değilmi.canı sitemiyodur dönmeyi belki

aaa ne güzel bende geçen hafta ordaydım.drum şifa hastanesinde orda doğum yapıcam?sen neden 19 mayısı istiyorsun?

kızlar oleyyyyyyyy olmuş takvimim sağol avebru ve murgiz teşekkür ederim:):)

Günışığı aramıza hoşgeldin canım..

Vakit yaklaştıkça sayımız artıyor :))

Ervuscum takvimini güle güle kullan canım :))

Son düzenleme:

Hoşbulduk murgizcim :dance:

gunisigi hosgeldin aramiza, bende henuz yeniyim.bir cok seyi yeni ogreniyorum .bizim kizlarin hizina yetisemiyorum ,ben daha cevap yazana kadar konu degismis bile sırnaşık şey

Günışığı aramıza hoşgeldin canım..

Vakit yaklaştıkça sayımız artıyor :))

Ervuscum takvimini güle güle kullan canım :))

Ebrucuğum hoşbulduk :) test sonuçlarına ben de sevindim, sizleri okuyup çok şey öğrendim

gunisigi hosgeldin aramiza, bende henuz yeniyim.bir cok seyi yeni ogreniyorum .bizim kizlarin hizina yetisemiyorum ,ben daha cevap yazana kadar konu degismis bile sırnaşık şey

Çok teşekkür ederim, gerçekten mayıs anneleri çok hızlı. yetişmek mümkün olmuyor.:bbo:

gün ışığı hoş geldin canım. bende aylardır siteyi takip ediyorum fakat çok sık girme imkanı bulamıyorum.
umarım herkes bebişlerini sağlıkla kucaklarına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…