kızlar drdan yeni geldim bu gün çoook bekeldik ama olsun değidi çok şükür drum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ağrılarımın normal ağrılar olduğunu (kasık yan ağrısı)akıntı ve sık idrara çıkmamın normal olduğunu söyledi hiç bi sorun olmadığını söyledi
iki hafta sonra tekrar gitcem
karında olan kırmızı lekelerin ise çatlama belirtisi olduğunu söyledi,
buarada bu gün çatladıktamn sonra drumun önerdiği çatlak kreminide aldım adı bonal krem inş etkisi olur kızla karnın bacağım gögsüm her bi yerim çatladı
yasecim niye sezeryan tatlım.....
bu arada doğumunu nerde yapacaksın canım....
tıp merkezindeki dr un mu dedi....
Günaydın Mayıs Anneleri,
Ben de sizler gibi bir Mayıs Annesi olacağım inşallah. Pek çoğunuz gibi benim de bir oğlum olacak. Adı belli olmayan.
Uzun süredir, yazdıklarınızı takip ediyorum, üzüntülerinizi, sıkıntılarınızı, mutluluklarınızı... Sizleri tanır gibiyim. Siteye bugün dahil oldum. Hemen siz eski arkadaşlarıma a.s bir merhaba diyeyim dedim.
Takvimimi sizlerin kılavuzluk ettiği gibi eklemeye çalıştım, bilmiyorum başardım mı?
Hepinize tekrar merhaba diyorum, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
Azracım, gerçekten isim bulma işi biraz zor ve zahmetli bir iş. Şu an için aklımıza gelenleri bir yere kaydediyoruz. İnşallah doğuma kadar birinde karar kılacağız.
Doktorum Güven, Mesa ya da Zübeyde Hanım diyor. Biraz bütçeye bağlı yani. Tam karar veremedim. Ben de herkese nerede doğum yapacaksın diye sorup duruyorum zaten. Kafam karışık, normal doğum istiyorum gibi. Aslında her ikisi de beni korkutuyor. Sezaryen de normal doğum da. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ya biraz endişeleniyorum.:uhm:
cnm bende ankarada yapıcam doğumu.Güven hastanesine gittim,gerçekten çok iyi olduğunu da duymuştum zaten.Diğerlerini bilemiyorum,ben gatada yapıcam doğumu.Doğum yapacağın yerin tam teşkilatlı olmasına özen göster,yenidoğan ünitesi ,kardiyoloji muhakkak olsun.Ben sezaryan olucam cnm:dance:
bizde hala isim konuusnda karar veremedik aklıma gelen bi mert var birde egemen ama egemen uzun kısa bir isim olsun istiyorum o yazdığın isimleri bi söylermisin neler var?
hastane önemli tabiki ama dr daha önemli bence tecrübeli bir dr olsun.bence hiç bir sorunun yoksa normal doğum yap daha sağlıklı hemde iyileşmesi daha kolay.yinede sana kalmış tabiki
kızlar arkadaşlar en kısa yoldan anlatmışlar ama yapamayanlar bu alıntıdan deneyincanım bak en baştan anlatayım sana
www.baby-gaga.com adresine gir
tickers->pregnancy tickers->
due date (muhtemel doğum tarihi)ni gir->
weekly text(bebeğin gelişimi)ni seç->
get my ticker->
yes I know abaut cordblood->
şimdi 3 tane yazı çıkıyor kutucukların içinde ortadaki yazının arasındaki
http:/tickers.baby-gaga.com/p/dev147(başka sayıda çıkabiliyor)pb---.png
kısmını kopyala(ama sadece bu kısmı)
kontrol panelinden profil ayarlarını aç en sondaki kilo doğum tarihi takip çizelgesi
diye bir yer var oraya yapıştır değişiklikleri kaydet de.a.s
Murgizciğim iyi haberlerlerle döndüğüne cok sevindim canım..inş sonuna kadar hepimiz iyi ve güzel haberler alırız..
Günışığı aramıza hoşgeldina.s.