2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar drdan yeni geldim bu gün çoook bekeldik ama olsun değidi çok şükür drum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ağrılarımın normal ağrılar olduğunu (kasık yan ağrısı)akıntı ve sık idrara çıkmamın normal olduğunu söyledi hiç bi sorun olmadığını söyledi
iki hafta sonra tekrar gitcem
karında olan kırmızı lekelerin ise çatlama belirtisi olduğunu söyledi,
buarada bu gün çatladıktamn sonra drumun önerdiği çatlak kreminide aldım adı bonal krem inş etkisi olur kızla karnın bacağım gögsüm her bi yerim çatladı:KK43:

gizemcim herşeyin yolunda olmasına sevindim.sık idrara çıkmak çok su içmekten oluyo yaaa.ilk doğumumdan benim var olan çatlaklarım gümüş rengi almıştı şimdi yine onları kullanıyorum sanıırm yeni çatlak göremedim kırmızı...senin gibi ilk gebeliğini yaşayanların canını baya sıkıo bu çatlaklar.ben krem kullanmadım drum eğer bünyen müsaitse ne yaparsan yap yine çatlar dedi bende hiç bişey kullanmadım

betülcüm geçmiş olsun sanada idrar yolu enf.mantar ne yazıkki gebelerde sık yaşanabiliyor ilaçlarını ihmal etme dr nasıl olsa bebeğine zararı olmayan ilaçlar yazmıştır

bu arada benim sezeryan günüm belli oldu söyledimmi hatırlamıyorum ama 19 mayıs olarak dr karar verdik.normal görünen tarihten tam 1 hafta önce olacak.yavrum doğunca şaşıracak yaa anne benim daha vaktim vardı amaaaaaaaaaaaaaaaa

yasecim niye sezeryan tatlım.....
bu arada doğumunu nerde yapacaksın canım....
tıp merkezindeki dr un mu dedi....

Günaydın Mayıs Anneleri,

Ben de sizler gibi bir Mayıs Annesi olacağım inşallah. Pek çoğunuz gibi benim de bir oğlum olacak. Adı belli olmayan.

Uzun süredir, yazdıklarınızı takip ediyorum, üzüntülerinizi, sıkıntılarınızı, mutluluklarınızı... Sizleri tanır gibiyim. Siteye bugün dahil oldum. Hemen siz eski arkadaşlarıma a.s bir merhaba diyeyim dedim.

Takvimimi sizlerin kılavuzluk ettiği gibi eklemeye çalıştım, bilmiyorum başardım mı?

Hepinize tekrar merhaba diyorum, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

Günaydın Mayıs Anneleri,

Ben de sizler gibi bir Mayıs Annesi olacağım inşallah. Pek çoğunuz gibi benim de bir oğlum olacak. Adı belli olmayan.

Uzun süredir, yazdıklarınızı takip ediyorum, üzüntülerinizi, sıkıntılarınızı, mutluluklarınızı... Sizleri tanır gibiyim. Siteye bugün dahil oldum. Hemen siz eski arkadaşlarıma a.s bir merhaba diyeyim dedim.

Takvimimi sizlerin kılavuzluk ettiği gibi eklemeye çalıştım, bilmiyorum başardım mı?

Hepinize tekrar merhaba diyorum, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

aramıza hoşgeldin gizli dost gün ışığıyerimseniben

Azracım, gerçekten isim bulma işi biraz zor ve zahmetli bir iş. Şu an için aklımıza gelenleri bir yere kaydediyoruz. İnşallah doğuma kadar birinde karar kılacağız.

Doktorum Güven, Mesa ya da Zübeyde Hanım diyor. Biraz bütçeye bağlı yani. Tam karar veremedim. Ben de herkese nerede doğum yapacaksın diye sorup duruyorum zaten. Kafam karışık, normal doğum istiyorum gibi. Aslında her ikisi de beni korkutuyor. Sezaryen de normal doğum da. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ya biraz endişeleniyorum.:uhm:

Azracım, gerçekten isim bulma işi biraz zor ve zahmetli bir iş. Şu an için aklımıza gelenleri bir yere kaydediyoruz. İnşallah doğuma kadar birinde karar kılacağız.

Doktorum Güven, Mesa ya da Zübeyde Hanım diyor. Biraz bütçeye bağlı yani. Tam karar veremedim. Ben de herkese nerede doğum yapacaksın diye sorup duruyorum zaten. Kafam karışık, normal doğum istiyorum gibi. Aslında her ikisi de beni korkutuyor. Sezaryen de normal doğum da. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ya biraz endişeleniyorum.:uhm:

bizde hala isim konuusnda karar veremedik aklıma gelen bi mert var birde egemen ama egemen uzun kısa bir isim olsun istiyorum o yazdığın isimleri bi söylermisin neler var?

hastane önemli tabiki ama dr daha önemli bence tecrübeli bir dr olsun.bence hiç bir sorunun yoksa normal doğum yap daha sağlıklı hemde iyileşmesi daha kolay.yinede sana kalmış tabiki

cnm bende ankarada yapıcam doğumu.Güven hastanesine gittim,gerçekten çok iyi olduğunu da duymuştum zaten.Diğerlerini bilemiyorum,ben gatada yapıcam doğumu.Doğum yapacağın yerin tam teşkilatlı olmasına özen göster,yenidoğan ünitesi ,kardiyoloji muhakkak olsun.Ben sezaryan olucam cnm:dance:

Doktorum Güvenin teşkilatını iyi buluyor. Ben de bir miktar araştrma yapmaya çalışıyorum. Güven için doğum hastanesi gibi bir şey oldu diyorlar. Ama dediğin gibi her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak gerekiyor. Kuzenimin başına gelmişti, özel bir hastanede yaptı orada da yeni doğan ünitesi yokmuş, başka bir hastanede yer bulup bebeği yatırabilmek için çok zahmet çekmişlerdi.

Ama Gata iyi bir seçim bu hususlarda, inyallah hiçbirimiz karşılaşmayız aksiliklerle

Murgizciğim iyi haberlerlerle döndüğüne cok sevindim canım..inş sonuna kadar hepimiz iyi ve güzel haberler alırız..:nazar:

Günışığı aramıza hoşgeldina.s.

bizde hala isim konuusnda karar veremedik aklıma gelen bi mert var birde egemen ama egemen uzun kısa bir isim olsun istiyorum o yazdığın isimleri bi söylermisin neler var?

hastane önemli tabiki ama dr daha önemli bence tecrübeli bir dr olsun.bence hiç bir sorunun yoksa normal doğum yap daha sağlıklı hemde iyileşmesi daha kolay.yinede sana kalmış tabiki

yanlış hatırlamıyorsam egemen ismini eşin istiyordu, yanılıyor muyum? benim çok sevdiğim ama ailemizde olduğundan dolayı karışma riskine karşı koyamayacağım bir isim.

Bizim listede ise senin beğendiğin mert, doruk, bartu, batu, çınar, ilker (bunlar hatırladıklarım) daha isimler sözlüğünde ortadaki harflerdeyiz. liste uzayabilir:dance:

Yaseminciğim,günün belli olmuş canım hadi hayırlısı.....:) bende haftaya kontr,gideceğim..ve bizde belirleyeceğiz..şuan bizim ufaklık dönmediğinden sezeryan olabilirsin diyor dr..bakalım..

Bizde henüz isme karar veremedik....ne söyledimse eşim bir kulp buldu...birtürlü beğendiremedim....
Oğluşum olsaydı aklımda..sualp,ayberk,rüzgar,toprak,bulut,deniz,ışık isimleri vardı..belki işinize yarar..:)

canım bak en baştan anlatayım sana
www.baby-gaga.com adresine gir
tickers->pregnancy tickers->
due date (muhtemel doğum tarihi)ni gir->
weekly text(bebeğin gelişimi)ni seç->
get my ticker->

yes I know abaut cordblood->
şimdi 3 tane yazı çıkıyor kutucukların içinde ortadaki yazının arasındaki
http:/tickers.baby-gaga.com/p/dev147(başka sayıda çıkabiliyor)pb---.png
kısmını kopyala(ama sadece bu kısmı)
kontrol panelinden profil ayarlarını aç en sondaki kilo doğum tarihi takip çizelgesi
diye bir yer var oraya yapıştır değişiklikleri kaydet de.a.s
kızlar arkadaşlar en kısa yoldan anlatmışlar ama yapamayanlar bu alıntıdan deneyin
bi de belki olur

yasemincim ben geçen hafta çorludaydım ailemi ziyarete gittim doktorumla konuşucam bu hafta bende 19 mayıs ta doğum yapmayı istiyorum tabi doktorum ne der hafta sonu belli olucak hayırlısı canım allah yardımcımız olsun

gizemcim bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim canım çatlakları sorma ilk oğlumdan yeterince çatlamıştı tekrardan yeniledi bende harran ovasına döndü karnım sorma gitsin görüşürüz canım öptüm

Murgizciğim iyi haberlerlerle döndüğüne cok sevindim canım..inş sonuna kadar hepimiz iyi ve güzel haberler alırız..:nazar:

Günışığı aramıza hoşgeldina.s.

Hoşbulduk ayperin aramızda hamileliği en ileri olan sen misin? 31 haftayı devirmişsin:hooray:

X