bu arada yasemintakvimin hayırlıolsun
yaren, kardelenn, gizem, yaseemin daha sayamadığım bilmediğim bütün arkadaşlara kontrollerinin iyi geçmesini diliyorum..Umarım herbiriniz güzel haberlerle dönersiniz. Hamilelik döneminin en büyük motivasyonu bebeklerimizin iyi olduğunu öğrenmek oluyor değil mi...
Şeker testine sevindim..Ne gerekiyorsa en iyisini yapacağından eminim..Bu arada benim için doktor şekerden hiç bahsetmiyor ne test yaptırmamı önerdi ne de tatlıyı çok yiyormusun diye sordu..Sanırım görüntüme bağlı olarak kendince yorum yapıyor..Bende görüntü olarak sadece kocaman bir göbiş var göbeği çıkarırsan halen zayıf görünüyorum...Şuan için yaşadığım sıkıntılardan nefes alırsam doğum olmadan inşaaallah o zaman şeker testi talebinde bulunabilirim belki..Hamileliğimin 12. haftasında şeker testi yapmışlardı o zaman normalden çok düşük çıkmıştı..Seninde söylediğin gibi hani erkek bebekte testeron hormonu sebebiyle artan tatlı ihtiyacı da olmadığı için tatlıyı hiç yemiyorum desem yeridir..zaten dayandığım tek şey de bu..Neyse gözün aydın diyorum..Güzel günler seninle olsun..
ebrucum şekerinin yüksek çıkmamasına sevindim.göğüs kremi için acele etme bence belki de bebeğin emmeyi tam yapabilirse ihtiyacın bile kalmayacak.
murgizcim seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.benim kontrolüm cuma günü,dr test yapacakmı acaba 100 lük testi istemez diye düşünyorum 50 lik düşük çıkmıştı.
merhaba kızlaaar.idrar yolları enfeksiyonu yüzünden sıkıntılı ve stresli günler yaşadm erken doğum tehdidi ile karşı karşıya kaldım ama çok şükür iiyim.şimdi dinlenerek vakit geçiriyorum.yarın işe başlayacağım ve 15 gün sonra izne ayrılacağım.bakalım şu 2 hafta nasıl geçecek.çoook yoruluyorum artık kıpırdamak bile istemiyorum
merhaba kızlaaar.idrar yolları enfeksiyonu yüzünden sıkıntılı ve stresli günler yaşadm erken doğum tehdidi ile karşı karşıya kaldım ama çok şükür iiyim.şimdi dinlenerek vakit geçiriyorum.yarın işe başlayacağım ve 15 gün sonra izne ayrılacağım.bakalım şu 2 hafta nasıl geçecek.çoook yoruluyorum artık kıpırdamak bile istemiyorum
kızlar drdan yeni geldim bu gün çoook bekeldik ama olsun değidi çok şükür drum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ağrılarımın normal ağrılar olduğunu (kasık yan ağrısı)akıntı ve sık idrara çıkmamın normal olduğunu söyledi hiç bi sorun olmadığını söyledi
iki hafta sonra tekrar gitcem
karında olan kırmızı lekelerin ise çatlama belirtisi olduğunu söyledi,
buarada bu gün çatladıktamn sonra drumun önerdiği çatlak kreminide aldım adı bonal krem inş etkisi olur kızla karnın bacağım gögsüm her bi yerim çatladı
ervuşcum bak ebru yapmış sana o anlatmış yukarda öyle yapsan olur
mercancım sende doğum tarihini yaz sanada yapalım cnm
betülcüm geçmiş olsun tabi orasıda soğuk yer sende köylerde çalışıyon allh yardımcın olsun bende 17 sinde izine ayrılacam canım az kaldı dayanalım.)