2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaren, kardelenn, gizem, yaseemin daha sayamadığım bilmediğim bütün arkadaşlara kontrollerinin iyi geçmesini diliyorum..Umarım herbiriniz güzel haberlerle dönersiniz. Hamilelik döneminin en büyük motivasyonu bebeklerimizin iyi olduğunu öğrenmek oluyor değil mi...

sağol nazecim,seninde dediğin gibi yavrularımız yeterli sağlıklı olsunlar e tabi annelerde üzülmücekler,kendilerine bakıcaklar moralleri hep yüksek olcakki mutlu bebekler dünyaya getirelim demi:teselli:

Teşekkür ederim Nazecim :1hug:

En çok hala gofret yeme şansımın olmasına seviniyorum yerimseniben Bu arada tatlıya düşkün olmaman gerçekten çok güzelmiş, gerçekten tatlı hiç sağlıklı değil ama uyuşturucu gibi geliyor bana yemezsem krize falan girecekmişim gibi geliyor..Her markete gidişimde kendi kendime telkinde bulunuyorum "gofret değil elma alcas, gofret değil elma alcas, nasıl olsa ikiside şekerli" diye ama yinede kendimi tutamıyorum..Bir insan ancak bu kadar iradesiz olabilir.

Senin ailende şeker hastası yoksa, çok kilolu doğuma başlamadıysan yada çok kilo almadıysan şeker pek çıkmıyormuş sanırım. Ama yinede doktoruna bir sor..Çünkü bazen kiloyla alakalı olmayabiliyor.. Ayrıca merak etme sen huzurlu olduğun sürece, bebişin doğacağı güne kadar beklicek annesi..Sabret bişicik kalmadı zaten..Sayılı gün çabuk geçiyo..a.s.

Saadetcim, Yasemincim, Ayperincim, Eylülcüm, Tülaycım, Şeydanurcum, Nazecim çok teşekkür ederim hepinize..:1hug:

Artık çoğu gitti azı kaldı..Doğum yaklaştıkça daha bir heyecanlanıyorum..Hafta sonu oğluşa ilk defa hazırlık için bişeyler aldık ve ben ilk defa gerçekten anneliğe kendimi bu kadar yakından hissettim. Hep rüya gibi geliyordu..Acaba doğduğunda nasıl görünecek, kime benzeyecek, onu kucağıma aldığımda neler hissedeceğim diye düşünüyorum, emzirmek nasıl bir duygudur acaba diye merak ediyorum, bütün sorumluluğu size ait minnacık bişey, insan bunları düşünürken bile şefkat hisleri coşuyor..İnşallah hepimiz kolaycacık doğururuz, bebişlerimiz sağlıklı olur ve anneliğin hep keyifli taraflarını yaşarız..:içelim:

iyi dileklerin için teşekkürler nazecim allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun ben tatlı çok yiyorum ya inşallah şekerimi etkilemez gizemcim bebeğin doğum tarihini 25 mayıs gibi canım öptüm canım

Bu arada Şeydanur'cum

Hakikaten bu 100'lük yükleme işkence gibi değil mi? Daha önceki 50 'lik yüklemede hemşire damarımı patlatmıştı..Kolumun morluğu hala geçmedi..100'lük yüklemede bu kezde öbür kolumdaki damarı patlattı Sonuçta iki kolumda 5 delik kevgire döndüm..Allah'tan sende bende eşlerimizle gitmişiz..O glikozlu sudan sonra insan zaten kötü oluyor üstüne bi de açlık..Çok fena.. Sanada geçmiş olsun tekrar..

Yasemincim ben zaten kremi şu an göğüslerimde oluşan çatlaklar için kullanmaya başladım..Çünkü göğüslerimin alt kısmı sadece çatlamakla kalmadı çatlayan yerler çok acıyor..Hem hazır kırmızıyken müdahale etmek en doğrusuymuş..Sonra beyazlaşacaklar hepten kalacak.

bebebe ciğim geçmiş olsun..dikkat et canım kendine bolca su iç...inş sağlıkla ve zamanında gelir bebişlerimiz...

Çok geçmiş olsun canım..

Az kalmış izninin başlamasına.. Allah yardımcın olsun..Çabuk geçecek merak etme..

murgiz selam yapıyorum dediğini ortadakini dediğin yerden kopyalıyorum ama olmuyo bana yaparmısın murgiz yaaa doğum yapıcağım tarih 16 mayıs

Ervuscum,

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev136pbs__.png bunu kopyala deyip kendi kontrol panelindeki

"Detay bilgilerinizi düzenleyiniz" kısmında bulunan "Kilo-Doğum Takip" ( en altta ) kısmına yapıştır.. Sonrada değişiklikleri kaydet de.. Bu sefer olur merak etme :))

Bu takvime göre 29+4 günlük annişsin :)

ervuşcum bak ebru yapmış sana o anlatmış yukarda öyle yapsan olur
mercancım sende doğum tarihini yaz sanada yapalım cnm
betülcüm geçmiş olsun tabi orasıda soğuk yer sende köylerde çalışıyon allh yardımcın olsun bende 17 sinde izine ayrılacam canım az kaldı dayanalım.)

kızlar drdan yeni geldim bu gün çoook bekeldik ama olsun değidi çok şükür drum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ağrılarımın normal ağrılar olduğunu (kasık yan ağrısı)akıntı ve sık idrara çıkmamın normal olduğunu söyledi hiç bi sorun olmadığını söyledi
iki hafta sonra tekrar gitcem
karında olan kırmızı lekelerin ise çatlama belirtisi olduğunu söyledi,
buarada bu gün çatladıktamn sonra drumun önerdiği çatlak kreminide aldım adı bonal krem inş etkisi olur kızla karnın bacağım gögsüm her bi yerim çatladı

Murgizcim benimde göğüslerimin altı çok çatladı ve acayip acıyor..Regl olduğumuz dönemdeki göğüs ağrıları gibi ağrıyor gerçekten..Bu arada Bonal kremi SSK ödüyormu ?

canim sagol,cok sevinirim.kismetse benim minik kizim 3mayista gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…