Arkadaşlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi sonucum 160 senağlama hafta içi yeniden test yaptırmak zorundayım ve bu kez tam 3 saat falan beklemem gerekiyormuş tahlil için hastanede..Niye olduğunu anlamadım..Doktor bebeğin suyununda biraz fazla olduğunu söyledi.. ( şeker böyle bir şeye sebep olabiliyormuş )
Sanırım aniden çok kilo aldığım için oldu..Çünkü ailemde hiç şeker hastası yok..
Benim gibi sonuçları yüksek çıkan başka bir arkadaş daha varmı??
Bundan sonra sanırım tekrar yüksek çıkarsa diyet o da 2 haftada sonuç vermezse insülin tedavisine başlanacakmış..
Doktor bebeğin kilosu 1200 gr dedi..Bu aslında normal kilosuymuş ve gizli şekeri olan hamilelerde bebek aniden büyüyebiliyormuş..
Hiç aklıma gelmezdi bende şeker çıkacağı.. :çok üzgünüm:
Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum desem..Dün gece sabahın beşine kadar ağladım hayatım boyunca bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum..Ama şunu iyice anladım ki, insan olan herşeyi yaşıyor asla bu benim başıma gelmez dediğim bir olayı yaşadım..Kayınvalidem yüzünden eşimden 6 aylık hamile olmama rağmen şiddet gördüm..bu kelimeyi kendim için birgün kullanacağım aklımın ucundan geçmemişti..Ağlamaktan harap oldum..Dün geceden beri hiçbirşey yiyemiyorum ağzıma su alsam bile çıkarıyorum, Allahım ölmek istiyorum..Bu durumu kabul edemem bu güne kadar kötü bir söz bile işitmediğim eşimi dün gece tanıyamadım ona ne oldu bilmiyorum..Allahım ne yapsam sakinleşemiyorum.....
Arkadaşlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi sonucum 160 senağlama hafta içi yeniden test yaptırmak zorundayım ve bu kez tam 3 saat falan beklemem gerekiyormuş tahlil için hastanede..Niye olduğunu anlamadım..Doktor bebeğin suyununda biraz fazla olduğunu söyledi.. ( şeker böyle bir şeye sebep olabiliyormuş )
Sanırım aniden çok kilo aldığım için oldu..Çünkü ailemde hiç şeker hastası yok..
Bundan sonra sanırım tekrar yüksek çıkarsa diyet o da 2 haftada sonuç vermezse insülin tedavisine başlanacakmış..
Doktor bebeğin kilosu 1200 gr dedi..Bu aslında normal kilosuymuş ve gizli şekeri olan hamilelerde bebek aniden büyüyebiliyormuş..
ebrucum, geçmiş olsun...inan çok üzüldüm. inşallah insülüne filan gerek kalmaz. hafta içi sonuçların da normal çıkar.
benim de korkum -kendim için-aslında buydu. bebiş 29+2 oldu ama doktorum benden şeker yüklemesi istemedi. 5 mart'ta kontrole çağırdı. belki o zaman isteyecek bilemiyorum.bu konuda biraz bilgi verir misin? aynı haftada olduğumuzu hatırlıyorum.
Murgizcim ben teste girerken açtım zaten yani sabah erken kalktığımız için kahvaltı yapmaya vakit bulamamıştım.. yerimseniben Zaten yol boyuncada kayınpederimle eşime bana yiyecek bişeyler alın diye söylenip durdum..Kayınpederim bana "sana hastanenin kafeteryasından alırız bişeyler şimdi durmayalım yolda geç kalacağız" deyince paşa paşa gittim hastaneye kadar..Onlar bişeyler alırken ben muayene oldum, testimi yaptırdım ama ikinci kan alımı için falan derken 11'e kadar aç gezdim..:bbo:
Bu arada mahallemizde pek kimseyi tanımıyorum ki..1.5 yıldan fazladır burada oturuyoruz..Ama herkes kendi halinde kimse kimsenin kapısına gitmiyor..Şimdi elimde gofretle dışarıya çıksam millet beni "çocuklarını kandırmaya çalışan sapık hamile" olarak damgalayabilir..:roflol:
:roflol:inan çok güldüm güzel tabir sapık hamile:roflol:
anladım canım ya demekki sen gerçekten tatlıyı abartmışın bak :1no2:
bu 50 grrda yüksek çıkan çoğu kişinin 100 gr daki değeri normal çıkıyomuş inş seninde öle olur iyi haberlerini bekliyoz
Arkadaşlar merhaba,
Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum desem..Dün gece sabahın beşine kadar ağladım hayatım boyunca bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum..Ama şunu iyice anladım ki, insan olan herşeyi yaşıyor asla bu benim başıma gelmez dediğim bir olayı yaşadım..Kayınvalidem yüzünden eşimden 6 aylık hamile olmama rağmen şiddet gördüm..bu kelimeyi kendim için birgün kullanacağım aklımın ucundan geçmemişti..Ağlamaktan harap oldum..Dün geceden beri hiçbirşey yiyemiyorum ağzıma su alsam bile çıkarıyorum, Allahım ölmek istiyorum..Bu durumu kabul edemem bu güne kadar kötü bir söz bile işitmediğim eşimi dün gece tanıyamadım ona ne oldu bilmiyorum..Allahım ne yapsam sakinleşemiyorum.....
[]ebrucum aynı dert bende de var 50 mg test yaptılar yüksek çıktı 100 mg tekrar yaptırmamı soyledi bende bayagısenağlama telaş yaptım ben 15 kilo aldı:1shok:a.s. şimdiye kadar sende cok kilo almışsın sanırım bizim ani kilo artışındaN birde ben oyle tatlı yiyen biri degilim ailemde şeker yok nasıl çıktı anlamadım bnen salı gunu yaptıracan insallah ikimizinde iyi çıkar:1no2a.s.:
benim oğlum 11 mayısta geliyoooor