nazecim çok geçmiş olsun canım.yaşadığın üzücü olaylar bebeğini de etkiledi
ve erken gelmeye çalışıyor sanırım.o yüzden mümkün olduğunca stresten uzak
dur canım biliyorum senin için biraz zor olacak ama bebeğin için değer.zaten
eşin de hatasını anlamış ve kendini affettirmeye çalışıyor o da böyle olsun istememiştir.belkide yaşamanız gereken en güzel günler bu günler tadını çıkarın
canım
kızlaaaaaaaaaar bende hasta oldum faranjit:bbo:boğazlarım çok kötü ve sesim
kısıldı hastalar ne dediğimi anlamıyor kafayı yiyecem
kızlar benim midem çok kötüü sürekli yanıyor......
bugün 28+2 günlük oldu bebişim,arkadaşlar zaman artık geçmek bilmiyor sanki,eskiden doğumdan korkup yavaş geçsin zaman diyordum,şimdide 9 ay biran önce geçsin diyorum.Kilo alımım yavaşladı artık.Eskiden daha çok yiyordum o yüzden mi bilmiyorum bebiş daha çok tekmeliyordu,şimdi sadece uzanırken ve uyanırken hissediyorum tekmeleri sizde de durum aynı mı?
Merhaba hanimlar,a.s.
ben araniza biraz gec katildim,buyuk kayipBende mayis 5de kizima kavusacagim.Bir kizim daha var ismi Dilara Mercan.Amerika'da yasiyoruz.
Soyle bir yazilanlara goz attim da herkes bebisinin ismini bulmus sanirim.Biz bu konuda biraz tembeliz hala bir isim bulamadik...Yardim eder misiniz?????
Bir de hamileliklerimin ikisinde de seker cikti,ayni problemi yasayan baska arkadaslar varsa dertlesmek isterim.
Sizlerle tanismak guzel
Canım benim bildiğim mide asidi fazla salgılandığında oluyo bunlar..Bunun en iyi çareside leblebi diye duydum çünkü o asidi dengeliyomuş..Belki çok stress yapıyorsun ondandır ama leblebiyi bir dene.. İnşallah faydasını görürsün..
Merhaba hanimlar,a.s.
ben araniza biraz gec katildim,buyuk kayipBende mayis 5de kizima kavusacagim.Bir kizim daha var ismi Dilara Mercan.Amerika'da yasiyoruz.
Soyle bir yazilanlara goz attim da herkes bebisinin ismini bulmus sanirim.Biz bu konuda biraz tembeliz hala bir isim bulamadik...Yardim eder misiniz?????
Bir de hamileliklerimin ikisinde de seker cikti,ayni problemi yasayan baska arkadaslar varsa dertlesmek isterim.
Sizlerle tanismak guzel
Canım benim bildiğim mide asidi fazla salgılandığında oluyo bunlar..Bunun en iyi çareside leblebi diye duydum çünkü o asidi dengeliyomuş..Belki çok stress yapıyorsun ondandır ama leblebiyi bir dene.. İnşallah faydasını görürsün..
Yasemincim, benim de sorunum aynı, hamilelikten önce mideden endoskopi olmuştum. Gevşek les gözlendi. Yani yemek borusuna açılan mide kapakçığım gevşek olduğu için midemdeki asit direkt olarak boğazıma geliyor. Az ve sık yememi önerdi doktor. Ama malesef ben iş yerinde buna pek dikkat edemiyorum. 2 öğün yiyorum. Acıkınca çok yiyorum.Bu nedenle bu sorunu çok yaşıyorum. ben yapamıyorum ama sana sık sık atıştırmanı öneriyorum. Bir de yediklerini karıştırma. Yani abur cubur, baharatlı, yağlı şeyler. Çikolata, hamur işi, kızartma türü..vb. Aksine ben bu tür şeyleri yoğunlukta yiyorum ama şu an bile boğazım yanıyor..ben ettim sen etme...
Kızlar teşekkür ederim yazılarınız için..Dün akşamdan beri sancılarım azaldı sanırım ilaç etkisini gösterdi..Kanama ve su olmadığı müddetçe sancılar için hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..bu şekilde günlerimi gecireceğim gibi görünüyor..Mümkün olduğu kadar stres yapmamaya çalışıyorum..Sağolsun annem yanımda kalıyor o olmasaydı işim çok zordu..Bol bol yatıyorum..İştahım tamamen kaybolmuştu tartılar artık beni 1,5 kilo eksik gösteriyor bir hafta içinde kilo vermişim..Sancılarla bir sorunum olmazsa birkaç gün içinde inşallah iştahım düzelir, neyseki bebeğin kilosu iyi tek tesellim o zaten..
Kızlar teşekkür ederim yazılarınız için..Dün akşamdan beri sancılarım azaldı sanırım ilaç etkisini gösterdi..Kanama ve su olmadığı müddetçe sancılar için hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..bu şekilde günlerimi gecireceğim gibi görünüyor..Mümkün olduğu kadar stres yapmamaya çalışıyorum..Sağolsun annem yanımda kalıyor o olmasaydı işim çok zordu..Bol bol yatıyorum..İştahım tamamen kaybolmuştu tartılar artık beni 1,5 kilo eksik gösteriyor bir hafta içinde kilo vermişim..Sancılarla bir sorunum olmazsa birkaç gün içinde inşallah iştahım düzelir, neyseki bebeğin kilosu iyi tek tesellim o zaten..
merhaba kızlar...
Umarım hepiniz iyisinizdir yani hasta değilsinizdir. Ben grip olmuşum 3 gündür bununla boğuşuyorum. çok şükür bu gün daha iyiyim. dün sabah yastıkdan başımı kaldıramadım bunun için işe bile gelemedim. Güzel bir istirhatten sonra bu gün işimin başındayım.
Nazecim yaşadıklarına adına çok üzüldüm. Ama şuan bunları kafana takmamalısın . tek düşüncen bebeğin ve sağlığın olmalı. eşinle sorunlarını doğum sonrasına bırak ama yapılan hiç birşeyide unutma. bunları güzellikle doğum sonrası çözmeye çalış. Bebişin içinde lütfen sabırlı ve sakin bir anne ol onuda üzme biliyorsun senin üzülmen onuda üzüyor bunun için bir an önce dışarı çıkmak istiyor. Allah ım zamanında hayırlı doğumlar yapmanı nasip etsin.
Ebrucum şeker testin için inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın.
Seydanur sana da çok geçmiş olsun lütfen sende dikkatli ol bol bol istirhat et rabbim zamanında hayırlı doğumlar sana da nasip etsin.
Mercan Dilara hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun .bu arada benimde annemin adı Mercan :)
yasemincim leblebiler kepek ekmeği kadar masum değil eğer fazla kaçırırsan kabızlık yapar ama dikkat et. kilo vericem diye karın ağrısı çekme :)