- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
:teytey:Çok uzun bi zamandır aranızda olamadım kızlar.. Ancak zaman zaman yazılarınızı okumaya, haberlerinizi uzaktan da olsa takip etmeye çalıştım.. Oğlumun okuldan taşıdığı grip vb. rahatsızlıklarla, evdeki işlerle, etrafımdaki insanlarla süren tatlı koşuşturmacanın içinde bi de baktım ki güzel sohbetlerinizden kopmuşum...
Hani bunca zaman sonra dönüş yapmak da kolay olmuyor; dışımda öyle çok konuyu paylaşmışsınız ki, arkadaşlıklarınız öyle güzel bi kıvam almış ki, bi nebze de olsa bu sayfayı oluşturarak bunda katkım olmuştur diye büyük sevinç duydum...:teytey:
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum; oldukça iyi olduğumu da merakta bıraktığım herkesten özür dileyerek yazmak istiyorum..:teytey: Aranızdayım Sevgili Mayıs Anneleri ve tüm arkadaşlara yeniden MERHABA diyorum....a.s.
kızlar benimde karnımda çatlaklar oluştu maalesef artı hergün düzenli olarak lierac kullanmama rağmen. Yani bunun önüne geçmek imkansız gibi olucaksa oluyo
arkadaşlar, gece yatarken nefesim daralıyor ve asit geliyor boğazıma, karnım geriliyor sanki sağa yatamıyorum.sola dönemiyorum. düz yatarken de ayaklarımı tam uzatamıyorum. nasıl yatacağımı şaşıdım. oturur gibi yatıyorum adeta. bugün uykularım kaç parçaya bölündü bir bilseniz...bazen kramp giriyor karnıma, bacağıma giren krampla uyanıyorum. üstelik artık bacaklarım da şişiyor...kilo aldığım için kendimi hantal hissediyorum. çalışıyorum eve yürüyerek gidip geliyorum ancak eve geldiğimde kimse beni yerimden kaldıramıyor...
daha önce söylemiştim...eşim askerde; annemle altlı üstlü oturuyoruz. annem yanımda kalıyor geceleri..canım anacım, gözümün içine bakıyor birşey olmasın diye..ben de naz yapıyorum tabi..
kızlarr içimden geldiii hepinizin annelerinizin ellerinden muhabbetle ve saygıyla öpüyorum
Murgiz canım yaklaşık 1 ay önce gördüm minik kuşumu.. Öyle huzurlu ve mutlu görünüyordu ki; hepimizi inanılmaz duygulandırdı.. Burnu minicik ve dudakları da tıpkı Angelina Julie' yi andırıyordu, hatta bu şimdiden aramızda espri konusu bile oldu!! Bu arada kızımla yarın yine görüşücez teyzesi, yani Bersu Alin' imle..
Ben sabırlı olmaya çalışarak geçiriyorum zamanı, herşey yolunda; ancak bacaklarımda aniden beliren varisler biraz huzursuzluk, biraz da mutsuzluk verdi ister-istemez..
Sen nasılsın görüşemeyeli, çatlamalar dışında bi sorun yok değil mi? Zaman zaman yazılarımla olamasam da yazdıklarınızı okuyarak aranızda olmaya çalıştım ya bebiş kaç haftalık oldu? Ayy daha yazsam çok sorum var ama bunu ilerleyen günlere yayıyım iyisimi..
Öptüm canım...