ben yeni üye oldum öncelıkle herkese merhaba demek istiyorum yaa açıkçası ben bu işi pek çözemedım neyse tamam sustum bende 6 aylık hamileyi inşallah bir aksilik çıkmazsa 2008 mayıs annesi olacagım bu yuzden çoooooooooooook mutluyum
hoşgeldin nagehan.......
kızlar elevit yok hiç biryerde siz ne kullanıyorsunuz yaaaa
ben yeni üye oldum öncelıkle herkese merhaba demek istiyorum yaa açıkçası ben bu işi pek çözemedım neyse tamam sustum bende 6 aylık hamileyi inşallah bir aksilik çıkmazsa 2008 mayıs annesi olacagım bu yuzden çoooooooooooook mutluyum
bende demir ve kalsiyum kullanıyorum.Kalsiyumu bırakmıştım ama gece birden ayaklarıma kramplar girmeye başlayınca tekrar başladım kalsiyuma,içince kesiliyo kramplar.Kızlar göbişim her geçen gün büyüyor valla,kilo alımım yavaşladı ama.Eskisi gibi yok iştahım,biraz da dikkat ediyorum sık yiyip az yiyorum.
murgızım slm canım görüşemedik nezamandır nasılsın bebeşin nasıl iyisinizdir inşallah öptüm canım
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün 28+1 oldum oğluşumun hareketlerini 1 haftadır pek hissedemiyorum.sanki önceden daha fazla hareket ediyordu ama hareketleri azaldı gibi. Normalde günde kaç kere hissetmem gerekiyor hareketlerini bilmiyorum ama 1 veya 2 kere oda çok hafif olarak oluyor. Sizlerin yazdıklarını okuyunca açıkcası biraz korktum ben neden bu kadar şiddetli harketlerini hissetmiyorum diye. cumartesi günü kontrolüm var bu durumu doktoruma sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim. sizdede böyle oluyor mu?
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün 28+1 oldum oğluşumun hareketlerini 1 haftadır pek hissedemiyorum.sanki önceden daha fazla hareket ediyordu ama hareketleri azaldı gibi. Normalde günde kaç kere hissetmem gerekiyor hareketlerini bilmiyorum ama 1 veya 2 kere oda çok hafif olarak oluyor. Sizlerin yazdıklarını okuyunca açıkcası biraz korktum ben neden bu kadar şiddetli harketlerini hissetmiyorum diye. cumartesi günü kontrolüm var bu durumu doktoruma sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim. sizdede böyle oluyor mu?
Saadetcim benim oğluşta iki gündür daha az hareketli..Bende cumartesi gidince sormayı düşünüyorum doktora..Annemle konuştum her zaman öyle şiddetli hissetmezsin dedi (5 kez hamile kalmış biri olarak konuyu benden iyi biliyor :)) Yani geceleri yattığında daha net hissedersin.. Birde ben sanki şekerli şeyler yediğimde daha bir hareketli oluyor gibi ..