2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kayra ile bir ara özelden mesajlaştık ama şimdi o da yok msn i de açmıyor
sondurumu iyiydi bi sorunu yoktu

Aramıza hoşgeldin nagehanceylin :)

hoşgeldin nagehan.......
kızlar elevit yok hiç biryerde siz ne kullanıyorsunuz yaaaa

tülaycığım, elevit artık burdaki eczanelere gelmiyormuş..ilk dönemlerde Megadyn adlı vitamin hapı içiyordum,o zamanlarda dr elevit al bundan sonra demişti.. iki ilacın farkını sormuştum aynı cok büyük fark yok demişti..oyüzden eleviti bulamayınca Megadyn adlı vitamin hapını yeniden aldım,şimdi onu kullanıyorum..

aramıza hoşgeldin canım :)

Arkadaşlar ben eleviti bırakalı baya oldum..Artık kullanmıyorum..Piyasada bulamıyorsanız bile beslenmeniz düzenli ise sorun olmuyor merak etmeyin.

elevit piyasadan kalkmış ankarada eczn yok megadyn var sadece onu alabiliyoruz ben düzenli pekbeslenemiyorum iş yerinde felan vitamin almam lazım

bende elevit bulamadığım için megadiyn içiyorum ikisinin içeriği aynıymış

kızlar ben hala sadece demir ilacı kullnıyom drum vitamin önermiyo zaten çok şükür ihtiyacım olduğunuda hissetmiyorum açıkçası iyi beslendiğimi düşündüğümden

murgızım slm canım görüşemedik nezamandır nasılsın bebeşin nasıl iyisinizdir inşallah öptüm canım

Azracım gece bacaklarının alt kısmına kramp girerse hemen kramp giren bacağının ayağını iyice öne doğru bük ( eşin biliyodur ona sor sporculara kramp girerse ayaklarını nasıl büküyolar diye ) öbür türlü bütün gece acı çekiyorsun..Bende ilk başladığında üç gece kıvrandım sonra görümcem söyledi bana şimdi geceleri girdiği zaman hemen ayağımı büküp hallediyorum böylece magnezyum almamada gerek kalmadı..Ama kramp giriyosa içtiğin su yeterli değil demek ki ayrıca günde bir muz yemeye ve soda içmeye, yatmadan önce ılık duş almaya çalış canım..

günaydın kızlarrrr.bende kramp girceni anladığım zaman bacağımı geriyorum kramp girmiyo.birde maden suyunu günde 1 tane içiyorum ben mide yanmalarıma iyi geliyor belki ondaki kalsiyumda iyi geliyor olabilir.

günaydıınn:)))))))
betülcüm bol bol dinlen ne güzel ben anca haftasonu dinlenebiliyorum (

kızlar bugün hastaneye gidecem geçen hafta verdiğim şeker yüklemesinin
sonucunu almak için bakem ne çıkacak

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün 28+1 oldum oğluşumun hareketlerini 1 haftadır pek hissedemiyorum.sanki önceden daha fazla hareket ediyordu ama hareketleri azaldı gibi. Normalde günde kaç kere hissetmem gerekiyor hareketlerini bilmiyorum ama 1 veya 2 kere oda çok hafif olarak oluyor. Sizlerin yazdıklarını okuyunca açıkcası biraz korktum ben neden bu kadar şiddetli harketlerini hissetmiyorum diye. cumartesi günü kontrolüm var bu durumu doktoruma sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim. sizdede böyle oluyor mu?

murgızım slm canım görüşemedik nezamandır nasılsın bebeşin nasıl iyisinizdir inşallah öptüm canım

canım çok şükür iyiyiz siz nasılsınız bebişle nasıl gidiyo evet uzun zman oldu bi rara bende sık giremedim gerçi ama sende yoksun uzun zamandr
bebeişler büyüyo bizim şikayetlerimiz artıyo bende geceleri uyuymamamaya başladım uykuya çok düşkün olduğum için zorlanıyorum bu durumdan onun dışında çok şükür sürekli bi şikayetim yok

Saadetcim benim oğluşta iki gündür daha az hareketli..Bende cumartesi gidince sormayı düşünüyorum doktora..Annemle konuştum her zaman öyle şiddetli hissetmezsin dedi (5 kez hamile kalmış biri olarak konuyu benden iyi biliyor :)) Yani geceleri yattığında daha net hissedersin.. Birde ben sanki şekerli şeyler yediğimde daha bir hareketli oluyor gibi ..

saadetcim korkma inş bişiy yoktur,benim okuduklarıma göre 28. haftadan sonra bebek hareketlerine dikkat etmek gerekiyomuş
özellikle akşam yemeklerinden sonra 1 ssaat sessiz bi odaya çekilip sol tarafa yatıp saymak gerekiyomuş hareketleri 10 defa olmalı çok hafif bi hareket te olurhttp://www.gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/hareket.html
bak bunu oku inş bişiy yoktr

valla biz annelere ne olsa beğendiremiyoruz....

benimde şikayetim çok hareketli olması....
kaç günlerden beri uykusuzuz eşimle.....
ne sağıma ne soluma yatırıyo bizim sıpa.....
sanki karnımda top oynuyo.....
hangi tarafıma yatsam ordan nasıl sert tepikler atıyo artık karnım acıyo kimi günler.....
akşam hatta dedim eşime ya bişey mi oldu niye bu kadar hareketli diye....
oda olurmu öle şey diyo.....
işte böle kızlar bizim durumda bende dr agidince sorucam niye bu kadar hareketli olduğunu...

ebrucum teşekkür ederim bende tatlı ve çikolatayı biraz bu gün bol tüketip birde öyle bakayım o zaman. Bu arada annelerimiz tecrübeliler onların sözünü dinlemek lazım :) İnşaallah bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…