saadetcim korkma inş bişiy yoktur,benim okuduklarıma göre 28. haftadan sonra bebek hareketlerine dikkat etmek gerekiyomuş
özellikle akşam yemeklerinden sonra 1 ssaat sessiz bi odaya çekilip sol tarafa yatıp saymak gerekiyomuş hareketleri 10 defa olmalı çok hafif bi hareket te olurhttp://www.gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/hareket.html
bak bunu oku inş bişiy yoktr
valla biz annelere ne olsa beğendiremiyoruz....
benimde şikayetim çok hareketli olması....
kaç günlerden beri uykusuzuz eşimle.....
ne sağıma ne soluma yatırıyo bizim sıpa.....
sanki karnımda top oynuyo.....
hangi tarafıma yatsam ordan nasıl sert tepikler atıyo artık karnım acıyo kimi günler.....
akşam hatta dedim eşime ya bişey mi oldu niye bu kadar hareketli diye....
oda olurmu öle şey diyo.....
işte böle kızlar bizim durumda bende dr agidince sorucam niye bu kadar hareketli olduğunu...
kızlar bişey sorcam bebek bezi almaya başladınızmı hangi marka aldınız ben huggis aldım ama güzelmidir bilmiyorum fikir verin bana yoksa primamı iyidir
günaydıınn:)))))))
betülcüm bol bol dinlen ne güzel ben anca haftasonu dinlenebiliyorum(
kızlar bugün hastaneye gidecem geçen hafta verdiğim şeker yüklemesinin
sonucunu almak için bakem ne çıkacak
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün 28+1 oldum oğluşumun hareketlerini 1 haftadır pek hissedemiyorum.sanki önceden daha fazla hareket ediyordu ama hareketleri azaldı gibi. Normalde günde kaç kere hissetmem gerekiyor hareketlerini bilmiyorum ama 1 veya 2 kere oda çok hafif olarak oluyor. Sizlerin yazdıklarını okuyunca açıkcası biraz korktum ben neden bu kadar şiddetli harketlerini hissetmiyorum diye. cumartesi günü kontrolüm var bu durumu doktoruma sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim. sizdede böyle oluyor mu?
murgizcim teşekkür ederim gönderdiğin linki okudum. akşam bende biraz erken yatıp daha fazla konsantre olarak oğluşumla konuşmayı deneyeceğim. umarım faydası olur. gündüzleri iş yoğunluğundan iş stresinden çok fazla ilgilenemiyorum belkide bana kızıyordur ve bunun içinde bana tepki vermiyordur. Hani derler ya anne karnında herşeyi hissedermiş bebişler...
Arkadaşlar,
İlk defa bugün farkettim göğüslerimin altı çatlamış ya(( Mor mor bir sürü çizgi olmuş..İlk baktığımda heralde damar diye düşündüm ama damar falan değil resmen çatlak ve korkunç görünüyorlar..Göğüslerim çok büyüdüğü için altlarına bakmak hiç aklıma gelmemişti..Çok acıyor ve kaşınıyordu ama çatlayacağını hiç tahmin etmemiştim. Üstelik oralar pek çatlamaz diye kakao yağını falanda az sürüyodum..Göbüşümde de hafif açılmalar var ama onları net göremedim..İnşallah çok çatlamazlar artık..
Arkadaşlar,
İlk defa bugün farkettim göğüslerimin altı çatlamış ya(( Mor mor bir sürü çizgi olmuş..İlk baktığımda heralde damar diye düşündüm ama damar falan değil resmen çatlak ve korkunç görünüyorlar..Göğüslerim çok büyüdüğü için altlarına bakmak hiç aklıma gelmemişti..Çok acıyor ve kaşınıyordu ama çatlayacağını hiç tahmin etmemiştim. Üstelik oralar pek çatlamaz diye kakao yağını falanda az sürüyodum..Göbüşümde de hafif açılmalar var ama onları net göremedim..İnşallah çok çatlamazlar artık..
:sm_cool: bende nasipse mayıs 13 doğum yapıcam.Fırat 'ımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.
Arkadaşlar,
arkadaşlar çatlaklar aldığımız kilolarla ve beslenme şeklimizle alakalı sanırım, herkeste oluyor bu tür açılmalar. doğumdan sonra sporla kilo verdiğimiz takdirde cildimiz sıkılaştığında bu görüntüler de kaybolur gider...
günaydın kızlar dünden beri başım ağrıyor bugün izinliyim evdeyim.göğüslerimin altına bakmak pek aklıma gelmedi bi ara bakayım benim karnımda zaten var olan çatlaklar görünüyo