2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

murgizcim teşekkür ederim gönderdiğin linki okudum. akşam bende biraz erken yatıp daha fazla konsantre olarak oğluşumla konuşmayı deneyeceğim. umarım faydası olur. gündüzleri iş yoğunluğundan iş stresinden çok fazla ilgilenemiyorum belkide bana kızıyordur ve bunun içinde bana tepki vermiyordur. Hani derler ya anne karnında herşeyi hissedermiş bebişler...

haklısın kardelen bak sen çok hareketli olmasından yakınıyorsun bende hareketsiz olmasında... Allah ım hayırlısını nasip etsin inşaallah.

kızlar bişey sorcam bebek bezi almaya başladınızmı hangi marka aldınız ben huggis aldım ama güzelmidir bilmiyorum fikir verin bana yoksa primamı iyidir

cnm ben primanın yenidoğan bebek bezlerinden almayı düşünüyorum...aslında deneyerek hangisinin daha iyi olduğuna karar verebiliriz gibi geliyor :)...

günaydıınn:)))))))
betülcüm bol bol dinlen ne güzel ben anca haftasonu dinlenebiliyorum (

kızlar bugün hastaneye gidecem geçen hafta verdiğim şeker yüklemesinin
sonucunu almak için bakem ne çıkacak

tülaycığım güzel haberlerle gelirsin inşallahh...

saadetciğim telaş etme cnm...genellikle olan bir durum bu...cevremde yeni doğum yapmış bir kaç arkadaşım var ve hepsi düzensizliğin olabileceğini söylüyor...birde gün içerisnde harekli olduğumuzdan anlayamayabiliyoruz..benim meleğimin hareketleri de hergün farklı oluyor,bazen cok az hissedebiliyorum....tatlı yemek ve sonra sesiz bir ortamda sola doğru uzanıp beklemek gercekten işe yarıyor,kısa sürede tepki veriyor..veya cok yüksek sesli müzik dinlediğimdede kısa bir süre tepki verebiliyor..:)

canım ikimide iyiyiz allaha şükür gece uykuları şimdiden bölünmeye başladı allahtan fazla uykuya düşkün değilim şimdiden uykusuz kalmaya alışalım bence bebeklerimiz iyi olsunda biz uyumasakta olur dimi kıslar görüşürüz murgızcım öptüm canım

kızlar selam nasılsınız bişey sorcam sohbet bölümü nereye gitti acaba bilen varmı

Arkadaşlar,

İlk defa bugün farkettim göğüslerimin altı çatlamış ya (( Mor mor bir sürü çizgi olmuş..İlk baktığımda heralde damar diye düşündüm ama damar falan değil resmen çatlak ve korkunç görünüyorlar..Göğüslerim çok büyüdüğü için altlarına bakmak hiç aklıma gelmemişti..Çok acıyor ve kaşınıyordu ama çatlayacağını hiç tahmin etmemiştim. Üstelik oralar pek çatlamaz diye kakao yağını falanda az sürüyodum..Göbüşümde de hafif açılmalar var ama onları net göremedim..İnşallah çok çatlamazlar artık..

canım zatenm yoğun çalışan anneler çok hissetmezmiş bebişlerini korkma bişiycik yoktr zaten cumartesiyede bişiy kalmamış

ebrucum bilsem söylerdim benim çoktan çatladı gögüslerim berlki 1 aydr karnımda yok çatlak ama gögsümün altı ve yanları aynı dediğin gibi oldu bende çatladıktan sonra kakao ve badem yağı sürmeye başladım etkisi olmadı yan.i(((((((((( ya bide benim gögsüm acayippppppp büyüdü ya

eburcum sorma ya bende 2 aydır var o çatlaklar. bende senin gibi ilk gördüğümde çok şaşırdım ne oluyor dedim kendi kendime kan toplanmış damar gibiydi çünkü. Aynaya iyice yaklaşıp baktığımda yarıkları gördüm. benim bacaklarımda, baldırlarımda , kalçalarımda heryerimde oluşmaya başladı . o kadarda bebe yağı kullandım ama sanırım bende fayda etmedi. ama napalım bebişlerimiz için değer :)

bu arada dün akşam çikolata ve tatlıları yiyince oğluşum biraz tepki verdi. Sanırım abur cuburu çok sevecek :)

arkadaşlar çatlaklar aldığımız kilolarla ve beslenme şeklimizle alakalı sanırım, herkeste oluyor bu tür açılmalar. doğumdan sonra sporla kilo verdiğimiz takdirde cildimiz sıkılaştığında bu görüntüler de kaybolur gider...

günaydın kızlar dünden beri başım ağrıyor bugün izinliyim evdeyim.göğüslerimin altına bakmak pek aklıma gelmedi bi ara bakayım benim karnımda zaten var olan çatlaklar görünüyo

Gögüslerim cok aşırı büyümediği halde gös.alt kısmında mor bir iki cizgi gördüm üstelik aklıma nezaman gelse yağlanıp duruyorum , şuan karnımda da birşey görünmüyor,yada göremiyorummm..tabi son aylarda ne durumda olacağız bilinmez..
inşallah en ufak cizgilerle,çatlaklarla atlatırız hepimiz....:))

Ridacığım,çatlaklar öncelikle genetikle,tenimizle,kilolarla ve bizim tenimizi nekadar nemlendirmemizle alakalı aslında :))

Çatlak sonrasındada kaybolmayan birşey canım,istediğimiz kadar spor yapalım,onlar kalacak,belki görüntülerini en aza indirebiliriz ( benim gelişim cağında kilo alıp vermekten kalcalarımda catlaklarım vardı,ki sonra bolca spor yaptığım halde kaybolmadılar..yağlandım ,kremlendim..fayda etmedii..şimdi tenimi bolca nemli tutarak yavaşlatmaya ,geçiktirmeye çalışıyorum... sonunda ne olacağı bellide hadi neyse (

günaydın kızlar dünden beri başım ağrıyor bugün izinliyim evdeyim.göğüslerimin altına bakmak pek aklıma gelmedi bi ara bakayım benim karnımda zaten var olan çatlaklar görünüyo

yaseminciğim bolca dinlenmene bak..duş al..uzan..geçer inşallah canım..
benimde sabah kaldığımda başım cok ağrıyordu..banyo yaptım biraz iyi geldi...

kızlar benimde karnımda çatlaklar oluştu maalesef artı hergün düzenli olarak lierac kullanmama rağmen. Yani bunun önüne geçmek imkansız gibi olucaksa oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…