canım ya inan ki benim eşimde öyle çok istediğini bilmesem mutlu olmadı derim.dediğn gibi bahsetmiyo hiç ama benle ilgileniyo ...ama tabi isteği oldu daha niye konuşsun:smiley-cool:Günaydın arkadaşlaryerimseniben
Bende ancak gelebildim..Akşam Yaprak Dökümünü izlemek için TV'nin karşısına oturdum ama eşim geldi "reklam arası biraz maça bakabilirmiyim" dedi.."İyi bak" dedim bende..Aaa bi baktım hiç kanal değiştirmeye niyeti yok.."Sen sonra internetten izlersin diziyi" dedi..İyi dedim bende erkenden yattım..Sabaha kadar deliksiz uyumuşum..Bu arada merak ediyorum özellikle ilk kez evlat sahibi olacak arkadaşlara sormak istiyorum..Sizinde eşiniz benim eşim gibi mi acaba..Yani benim eşim benim hamile olduğumu hala idrak edemiyo..Yada sanırım kafasında canlandıramıyor..Hamilelik nasıl bir şey, hamileler ne hisseder falan..Bütün gün çalıştığı için benim neler yaşadığıma pek şahit olamadı şimdiye kadar..Çok soğukkanlı duruyor..Hiçbir heyecan belirtisi yok adamda yav..Yani yapı olarakta zaten çok fazla duygularını belli eden biri değil..Bebekten hiç bahsetmiyo..fisfisfis:uhm: Hala göbiş büyümediğinden mi acaba :dance:
Canım benim akıntımda kılcal damar gibi kanama yoktu..Sadece pıhtı şeklinde kahverengi lekeler geliyordu. Doktor ilaç fayda etmez dedi vermedi o zaman..Bunun tek çaresi yatıp dinlenmek dedi..Bence kendine fazla yüklenme..Stresste yapma..Dinlenince geçiyor merak etme..Eğer yapabilirsen biraz izin al evde hep yatarak dinlen..Benim sadece bir hafta falan oldu galiba..Yolculuk yaptığımda ve yorulduğumda artıyordu..Benim o dönem sinirlerim bozulmuş hatta doktora kızmıştım niye ilaç vermedi diye ama ilaçsızda geçiyor..
İnşallah canım ya..
Bende biraz araştırıyordum internetten iki test nedir ne için yapılır nasıl yapılır diye..Allah bebeklerimize sağlıklı ve mutlu bir bebek olmayı nasip eder inşallah :))
Canım benim tavsiyem istersen bir süre eşinle yataklarınızı ayır..Ben öyle yaptım..Biraz ayrı yattım..Ayrıca eşim geceleri yatakta döndüğünde bile hemen uyanıyordum ve uyanır uyanmaz midem bulanmaya başlıyordu..Ayrı yatınca öyle bir sorunumda kalmadı..Daha rahat uyudum..
Murgizcim,
Bu akıntılar bazı kadınlarda olabiliyor..Ablamın ilk hamileliğinde de olmuş kayınvalidemde olmuş..Bir çok kişiden duydum..Bunu kafana takma bence..Ben ilk başladığı günü daha önce anlatmıştım; bir taksiye binmiştik eşimle taksi şöforü deli gibi kullanıyodu..Ben çok sarsıldım o gün (Aklıma geldikçe hala adama beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum) Muhtemelen sende biraz yormuşsundur kendini yada stess yapmışsındır yada ilişki esnasında bebek sarsılmış olabilir..Bunların hepsi geçecek..Sadece bunu düşünmemeye çalış canım..
aman aman nazar mazar değer valla onlar maşallahlarımıztülaycım dizmişsin nazar boncuklarını:))))))
kayra o resimdeki tombiş oğlunmu?ya bir türlü birbirimizi yakalayamıyoruz şikayetleriniz varmı?
eda eda...............3 ağustos
murgiz.................5 ağustos
avebru................10 ağustos
be be be.............10 ağustos
tülay..................10 ağustos