2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya inan ki benim eşimde öyle çok istediğini bilmesem mutlu olmadı derim.dediğn gibi bahsetmiyo hiç ama benle ilgileniyo ...ama tabi isteği oldu daha niye konuşsun:smiley-cool:

ebru bişiy soracan seninde lekelenmelerin oluyodu bi ara nasıl oluyodu dr ne dedi.ya benimde bu 3.keredir akıntımda böyle kılcal damar şeklinde kan gördüm.ilkinde dra gittim ulturaSYOnla baktı.bişiy yok dedi ilşikliyi yasakladı ve progestaran verdi.2.cidede o ilacı kullanıyodum önemsemdim.işte dün akşam bidaha göerdüm sinirim bozxuldu.randevu aldım gitcem dra yarın ...ne diyon

Murgizcim,

Öbür başlıkta açtığın konuyla ilgili olarak geçmiş olsun demek istiyorum canım..Ayaklarının altına yastık koy yatarken, ağır kaldırma ve mümkün olduğunca dinlen..Biliyorsun belki benimde kahverengi akıntılarım oluyodu ama ben dinlenince çok şükür geçti..Yolculuğa falan dayanamıyordum..Belki doktorunda söyleyebilir ama eşinle çok fazla yakınlaşma bu aralar..Eşin anlayış gösterecektir merak etme..Doktor banada ilişkiyi yasaklamıştı..

Canım benim akıntımda kılcal damar gibi kanama yoktu..Sadece pıhtı şeklinde kahverengi lekeler geliyordu. Doktor ilaç fayda etmez dedi vermedi o zaman..Bunun tek çaresi yatıp dinlenmek dedi..Bence kendine fazla yüklenme..Stresste yapma..Dinlenince geçiyor merak etme..Eğer yapabilirsen biraz izin al evde hep yatarak dinlen..Benim sadece bir hafta falan oldu galiba..Yolculuk yaptığımda ve yorulduğumda artıyordu..Benim o dönem sinirlerim bozulmuş hatta doktora kızmıştım niye ilaç vermedi diye ama ilaçsızda geçiyor..

biliyom canım o yüzden sordum zaten çok şükür senin geçmiş,inş bidaha olaz..bişiy yaptığım yok sadece olula gidip evdede yemek yapıyom ,,,ayağımın altına yastık koyacam sağol canım tavsiyelerin için.banada 2 hafta öncesinden yasaklamıştı zaten napalım bebişimiz için herşeye değer

Canım benim tavsiyem istersen bir süre eşinle yataklarınızı ayır..Ben öyle yaptım..Biraz ayrı yattım..Ayrıca eşim geceleri yatakta döndüğünde bile hemen uyanıyordum ve uyanır uyanmaz midem bulanmaya başlıyordu..Ayrı yatınca öyle bir sorunumda kalmadı..Daha rahat uyudum..

bende ekimin sonunda gitcem ikili teste inş temiz çıkar ebrucum testlerimiz

İnşallah canım ya..

Bende biraz araştırıyordum internetten iki test nedir ne için yapılır nasıl yapılır diye..Allah bebeklerimize sağlıklı ve mutlu bir bebek olmayı nasip eder inşallah :))

ya işte herkesin farklı oluyo demekki benimde 2 haftadr 3 kere gördüm sürekli deil ama sinir bozucu bişiy yani gittiğimde dra diyeyim tehlike varsa rapor versin bari..benim neyle ilgili onuda anlamadım ki uzak durayım zaten okulum eve yakın geliyom hemen bişiyler yiyip tüm günde yatıp uzanıyom gerekirse daha çok yatarım hele bi dra gideyimde yarın zaten dediğin gibi o ilacında etkisi olup olmadığıda belli deil ki işte yinede 10 gün kullandım yine oldu ya canım çok sağol ilgilendiğin için inş sağ sağlim yavrularımızı klucaklarız

İnşallah canım ya..

Bende biraz araştırıyordum internetten iki test nedir ne için yapılır nasıl yapılır diye..Allah bebeklerimize sağlıklı ve mutlu bir bebek olmayı nasip eder inşallah :))

inş önce ulturasyondan bakcak( du bakalım senden önce gitcem ben)ense kalınlığına falan bakıyo sonra küçük tüpler şeklinde 4 tüp kan verecez.ikisinin sonucu beraber değerlendiriliyo diye bende okumuştum

yok canım benim öyle sorunum yok gariban beni rahatsız etmiyo ki.ben uykuya dalınca daha uyanmam uyku sorunum yok ama dün gece husursuz oldum uyuyamadım ...canım ya midenmi bulanıyo ...benim hiç olmadı ço k şükür inş seninde varsa hemencecil geçer

Murgizcim,

Bu akıntılar bazı kadınlarda olabiliyor..Ablamın ilk hamileliğinde de olmuş kayınvalidemde olmuş..Bir çok kişiden duydum..Bunu kafana takma bence..Ben ilk başladığı günü daha önce anlatmıştım; bir taksiye binmiştik eşimle taksi şöforü deli gibi kullanıyodu..Ben çok sarsıldım o gün (Aklıma geldikçe hala adama beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum) Muhtemelen sende biraz yormuşsundur kendini yada stess yapmışsındır yada ilişki esnasında bebek sarsılmış olabilir..Bunların hepsi geçecek..Sadece bunu düşünmemeye çalış canım..

canım ya uykum geldi gidip yatayım biraz ebrucum tavsiyelerin için sağol kendine dikkat et byeeee

Murgizcim,

Artık eskisi kadar bulanmıyo çok şükür..Daha iyiyim şimdi..Ara ara akşamları yokluyor ama eskisi gibi değil..İnşallah geçecek tamamen..Mide bulantının olmaması çok güzelmiş gerçekten..Çünkü beni baya bi zorladı..Yemek falan yiyemiyordum..En ufak kokuda midem kalkıyordu..Şimdi biraz biraz yemekte yapıyorum :))

belkide canım çok sağol kafaya takmıyacam inş geçecek canım allah bebelerimizi korusun ebrucum öpüyom yatayım biraz sonra konuşuruz:teselli:

arkadaşlar ben de çok yorulduğum zaman lekeler gelmişti ama şimdi bişey yok
yorulmayın

eda eda...............3 ağustos
murgiz.................5 ağustos
avebru................10 ağustos
be be be.............10 ağustos
tülay..................10 ağustos

kayra o resimdeki tombiş oğlunmu?ya bir türlü birbirimizi yakalayamıyoruz şikayetleriniz varmı?

Tülay' cım evet canım o benim aşkım..
Konu belki yerine oturmayabilir diye alıntı yaptım, çok sevindim bugün pamuk eller klavyelerden ayrılmamış, tesadüf bu ya ben de tüm günümü annemle geçirdim.:1hug:
Bunun dışında benim en büyük şikayetim uyuklamam ve iştahsızlığım,:1no2: hiç acıkmıyorum yaa bana ne oluyor anlıyamıyorum! Meyva da olmasaymış yeryüzünde limon tek tükettiğim şey olurmuş, herhalde açlıktan ölene dek!
Sende şikayet-ler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…