:dance:Sorun çıkmamasına çok sevindim Murgiz' cim, geçmiş olsun.. Geçen sene hamile olan bir tanıdığım da böyle nedensiz kanamalar yaşadı dönem dönem. Ama gerçekten de çok dikkatli ve titiz davrandı, doktorunun söylediklerine nerdeyse harfiyen uydu; şimdi çok sağlıklı ve nurtopu gibi bir oğlu var..
Annelik denen ve ömür boyu gönüllü süren mesai müjdeli haberi alır- almaz başlıyor işte, attığın adımda bile karnındaki o dünyada herşeyden önde tutuğun
minicik varlığa karşı sorumlu oluyorsun. Kutsallığımız da bundan kaynaklanıyor sanırsam..
İkili test için de birşeyler yazmak istiyorum Murgiz::1no2: Bu test son derecede hassas ölçümler yapan ve bebeğin ufacık bi yan pozisyonunda bile asılsız endişelere sebep olabilecek neticeler verebilen bir test canım. O yüzden önce ense pilisinin ölçülmesi ve sonrasında bu veriye göre 'gerekliyse ancak' bu testin yapılması araştırdığıma ve çıkardığım sonuca göre en doğrusu..
İnşallah doktorun da seni aynı şekilde yönlendirir, çünkü bu testin hassaslığından kaynaklanan sonuçları amniyosenteze kadar varabiliyor.. Ense kalınlığı normal verilerde çıkarsa, tercihin 3' lü test olsun canım. Bunu önemle yazmak istedim..
Bu arada ismini de yazmışsın memnun oldum. Hiç düşünmüyordum Murgiz' cim ama; arkadaş olucaksak rumuz kullansak da isimlerimizi bilmemiz gerekir herhelde.. Benim adım da şebnem canım..