Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
6000 beta ile zor göründü ama ben kiloluyum 🫣
Merhaba benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşım veya ablam 😂 bende kiloluyum 10 bin üstü betam vardı benimde doktor göremedi karından sadece kese gördü. 3 gün sonra alttan muayene ile gördük bebeği
Bende gruba bu gün yazcaktım kilolu olup benim gibi gebe olan var mı diye. Çünkü kilolu gebelik zor derler
İlk gebeliğimde 65 kiloydum ama pcos hastalığım yüzünden şuan 100 küsür varım
Mide ameliyatı düşünüp doktor araştırıyordumki hamile olduğumu öğrendim😂

Hemen doğursak diyoruz ama doğduktan sonrada özlicez bu günleri. İlk gebeliğimden tecrübe edindiğim şey bu ❤️ Tadına vara vara yaşayalım gebeliğimizi
valla bence de ☺️ilk hamileliğimde bir elimde cımbız ötekinde ayna umurumda mı dünya şeklinde yaşıyordum :) ama stresi çok bebek iyi mi sağlıklmı tatlı heyacan çoktu

Niyeki beta her saglik ocaği alir
Aklımdasın bu arada benim kızım ultrason görüntüsü ile o listeyide alıp atmış bi yerlere bulamıyorum
Ondan atamadım yok saydım seni sanma 🙏🏻❤️
Bulunca atıcam
Kardeşi olucak ya çantamdan alıp alıp bakıyor kaybetmiş😂

Merhaba benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşım veya ablam 😂 bende kiloluyum 10 bin üstü betam vardı benimde doktor göremedi karından sadece kese gördü. 3 gün sonra alttan muayene ile gördük bebeği
Bende gruba bu gün yazcaktım kilolu olup benim gibi gebe olan var mı diye. Çünkü kilolu gebelik zor derler
canım diyetisyene
Sabah yaptım testi pozitif çıktı 😇 Lioo Lioo listeye ekler misin sat 11ocak
canım zahmet olmazsa testini paylaşabilir misin ☺️

canım diyetise gidebilirsin ben öyle yapmıştım bulursam listemi atayım sizlere kilolular çok az kilo alıyor genelde hamileliklerinde korkma:)

canım diyetisyene

canım zahmet olmazsa testini paylaşabilir misin ☺️
Diyetisyene randevu almam için önce iç hastalıklarından randevu almam lazım. az öncede baktım hatta randevu düşmüyor düşsün direk gidicem
İlk gebeliğimde de diyetisyen ile ilerlemiştim kilom olmamasına rağmen normal doğum yapmak adına. Şimdi hayli hayli ihtiyacım var. Teşekkür ederim düşünceniz için❤️

Niyeki beta her saglik ocaği alir
Bizim burdaki doktorlar bir garip anlam veremediğim bi şekilde. Bi ara haftalık crp baktırmam gerekiyordu ona bile bakmamışlardı. Gebelik içinde orda da idrar testi yapıyorlar saçma bi şekilde.
Bi doktorla tartışmıştım hatta ama biraz danki doktor gbii değilde dükkan sahibi gibi davranıyorlar. O yüzden gidip yüz göz olmaktansa kadın doğuma giderim daha mantıklı

1000017770.jpg

paris2023 paris2023

Aklımdasın bu arada benim kızım ultrason görüntüsü ile o listeyide alıp atmış bi yerlere bulamıyorum
Ondan atamadım yok saydım seni sanma 🙏🏻❤️
Bulunca atıcam
Kardeşi olucak ya çantamdan alıp alıp bakıyor kaybetmiş😂
Yaa yerim ben onu💜heyecanli demekki kizin kaç yaşinda bu arada seni etiketlemistim cnm gozunden kaçmis olanilir bayrampasa devlt hastanesi yakinmi sana💜

Bizim burdaki doktorlar bir garip anlam veremediğim bi şekilde. Bi ara haftalık crp baktırmam gerekiyordu ona bile bakmamışlardı. Gebelik içinde orda da idrar testi yapıyorlar saçma bi şekilde.
Bi doktorla tartışmıştım hatta ama biraz danki doktor gbii değilde dükkan sahibi gibi davranıyorlar. O yüzden gidip yüz göz olmaktansa kadın doğuma giderim daha mantıklı
Anladim kuzum saglik ocaginizi degistriren ben de memnun degilim degistrcem💕

Yaa yerim ben onu💜heyecanli demekki kizin kaç yaşinda bu arada seni etiketlemistim cnm gozunden kaçmis olanilir bayrampasa devlt hastanesi yakinmi sana💜
5 yaşında ❤️ şimdi baktım bayrampaşa devlet hastanesi bana 11 km mesafede yani yakın sayılır çok uzak değil. 11 dakika gösteriyor arabayla

Anladim kuzum saglik ocaginizi degistriren ben de memnun degilim degistrcem💕
Yakınımda yokki öyle acil olupta gidebileceğim canım. Allah muhtaç etmesin de hiç olmadı aile hekimini değişirim

Back