2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ya denızannem su tarıfı tam versene cnm.bende hazır seker hamuru aldım ama daha denemedım paketıyle duruyo.benımde ıcım cok rahat degıl gercekten...

canım sade lokum kullandı, pudra şekeri ve nişasta katarak yoğurdu, ölçü verdiyse bile ben ilkeden alamadım ama ustanın sitesinde vardır eminim, ben bulamazsam gözkararı yapacam:) site cemaltürkkan.com olması lazım, ha en son gıda boyasıyla renklendirdi

denızannem nette de bakındım bunu buldum sende bak cnm.bende deneyeyım tam olcusuyle.bırde su gıda boyası ben aldım ama toz haldeydı.dogrumudur acaba???

yağmurcum yeni bakabildim canım, tvde beyaz lokum değilde hani sade lokum vardırya bal rengi gibi ondan kullanmıştı, bu ölçü ile deneyecem bende

teşekkürler yağmur.
bende pastamızı kendim yapmaya karar verdim.
süsü için bu tarifi kullanıcam.

toz gıda boyasını saklama kabında rafta saklarsak bir şey olur mu yoksa buzdolabında mı saklamalıyız
ben bir ay önce eminönünden komşum için aldığım kırmızı toz gıda boyasından bir parça da kendime ayırmıştım buzdolabına koymadım bozulmuş mudur acaba kurabiye hamuruna katacaktım milleti zehirlemeyeyim

toz gıda boyasını saklama kabında rafta saklarsak bir şey olur mu yoksa buzdolabında mı saklamalıyız
ben bir ay önce eminönünden komşum için aldığım kırmızı toz gıda boyasından bir parça da kendime ayırmıştım buzdolabına koymadım bozulmuş mudur acaba kurabiye hamuruna katacaktım milleti zehirlemeyeyim

yok remediosum bozulmamıştır..aktarlarda dolapta saklamıyorlar..bozulan bişi olsa onlarda dışarda olmazdı bence

Ya kızlar kımse kaĞı susumem bısı yazmamıs.begenmedınızmı yoksa ???

Rıca ederım azocum ınsallah guzel olur bende denıyecem.deneyenler sonucu yazsın kızlar...

dsc07285.jpg

ıste kızlar kapı susumuz...tamamen el emegım....

canım ben gormemıstım
guzel olmus sonucta el emegın var

Yağmurum çok güzel olmuş hayatım , ben bu topiğe fazla bakmıyodum arkada kalmış kaçırmışım..ellerine sağlık

kızlar sizleri tebrik ediyorum gerçekten böyle ince detaylarla uğraşıp süslü püslü hazırlıklar yaptığınız için

ay ne zamandır gelmemişim buraya bizm doğum günümüz geçti yaa uğramaz oldum zemuszemus

yağmurcum çok güzel olmuş maviş maviş 1'ler mertimin de resmi var üstünde daha da güzel olmuş

X