2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

Andinacım biraz dolaşıyordum nette senin peçetenin tabağı bardağıda varmış onları gördüm onlarda çok hoş olur takım şeklinde onlarıda almayı planlıyormusun

okumadan yazmışım kuşum özür bende kağıt tabak kullanıcam ama cam bardak kullanıcam yanında çünkü bardaklar hoşuma gitmedi tutulmuyor bile ama tam takım pasta peçete tabak winiie olacak

Son düzenleme:
andina sağol canım hemen bakıcam,

ya bişii dicem sizin pastalar çok güzel görünüyor, ben kendim yapıcamya rezil olurmuyum acaba , ve nerdeyse hayatımda ilk defa yaş pasta yapıcamdelikafaduldendelikafadulden

andinacım pastanız kaç kişilik ve kaç liraya yapılacak

denizannem 30 kişilik ve 70 liaraya mal olucak

neden önceden bir deneme yapmıyorsun? bence gayet güzel yaparsın ama deneme yaparsan daha kolay olur

aa ne kadar uygunmuş, ya ben taktım işte kendim yapayım diye, zaten yarın akşam hazırlayacam olmazsa cumartesi sabah eşim hazırlardan alcak bişey, şeker hamurlu kurabiye yaptım fena olmadı, tabi bunlar kadar muntazam değil ama benim ürünüm:)

peki sizin pastayı bu sitenin sabibesimi yapıcak? ay ne çok sordum dimidelikafadulden

Yok canım benim pastayı , evinde bu tarz şeker hamurlu pastalar yapan bir bayan yapıcak o yüzden bu kadar uygun fiyata zaten canım , önceki çalışmalarını gördüm çok beğendim.. sizin doğumgünü ne zamandı? ıstersen senin için görüşebilirim bayanla

cumartesi:))) heralde yetişmez bu saatten sonra, yapamazsam başka bir güne yaptırırım nasılsa öyle davetlimiz falan olmayacak kendi kendimize sonra bir daha kutlarız güzel bir pastayla:))

andişş bende dün parti paketinin erenköydeki mağazasındaydım :)))))
yahu aynı anda aynı şeyleri yapıos biz seninle yoksam kardeşmiyiz :))

bende doğumgünü yazısı ve bayrak dizisi falan aldım oradan
çok şekerler gerçekten

bu arada kurabiye yapacak olan arkadaslara duyurulur
kurabiyede ufak bir değişiklik yaptım süper oldu
içine çekilmiş fındık,bir tatlı kaşığı tarçın ve 1 çay kaşıgından biraz az zencefil koydum
tadı gerçekten süper oldu
tavsiye ederim

ay hakiketten e kadar uygunmuş izmirdede olsa ya bu pasta tasarımcılar yaw çok aradım netten ama bulamadım biz 20 kişiliğe 100 verioz yaww pazarlık yaptık ta 2 tane pastayı 150 ye yapıcak oda biri şeker hamuru diğeri krema ikiside şeker hamuru olursa 190 yani

yağmur kapı süsün çok güzel olmuş canım..çok beğendim..
gulizgül sizin şekerlerde bi harika bende istiyorum:))
ve
krikitos mağnetlerin, davetiyen çookk güzel olmuş arkadaşım..ellerinize sağlık:))
GÖNDERİRİM HİLALİM YAZ ADRESİNİ HEMEN GÖNDEREYİM

Saolun canlarım , lavinyam valla gizli değil yaptıklarım , ama o topic bu topic millete laf yetiştirmekten paylaşamadım burda doğru dürüst bişey : ))

Gülizim o ne biçim söz öyle , hepimizin hazırlıkları birbirinden güzel tatlım , olur mu öyle şey...

Yağmurum bende pastaya kıyamıycam sanırım , saklarmışım pastayı ömür boyu : ))))

Güliz adresimi veriyim özelden tatlım gönderiver ayımı bana tamam mı ?
TAMAM CANIM YAZ ADRESİNİ HEMEN GÖNDEREYİM..

oo kızlar neler yapmışsınız hepsi birbirinden güzel
yağmurcum emeğine sağlık çok güzel kapı süsünüz
krikitosçum sizinkilerde süper davetiyeniz filan...
gülizim eylül ün şekerleri müthiş ya bayıldım
andişim pastaya bayıldım bayıldım süper valla renkler filan çok canlı, hani o dediğin pasta vardıya oda güzeldi ama bu daha bir güzel sanki
ayrıca kapı süsü ve davetiyelerde çok güzel
teşekkür ederim piroşum..

denizannem ne zaman istersen hayatım , ben aracılık yaparım pasta konusunda : ))

lelallll gerçekten sen benim kayıp kardeşimsin galiba , yok böle bişey yaaaaaa...seviyom seni diyorum inanmıyosunnn opuyorumnanaktan

andına pastanız ve peceteler cok hos
kapı susunu de cok ıyı dusunmussun
bız cay servısı yaptık canım cok cocuk olmasına ragmen
cunku cocuklar yıyeceklerını cocuk odasında yedıle buyukler salonda
bızde ıckı olmadıgı ıcın mesrubat, cay vs ıkram edıldı sorun olmadı

krıkıtos canım bu arada cok begendım magnetını

miniğim bizde çocuk olmayacak , bi batu bi piroş , 1-2 bebek daha olucak ama yaş ortalaması en fazla 1,5 yani , onlar da göz önünde olurlar , ayrı odaya göndermek mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum.. o yüzden çay tehlikeli olabilir ..

GÜLİZcim çok tatlı olmuş kokuların özellikle kelebekli olan harika

bunlarda bizim kokularımız kalplerin aralarında boşluk var oraya magnetleri yerleştirip öle dağıtıcam..mevlütten kalan bebeklerim vardı birtek kalpleri aldım birde tüllerini kendim yaptım 3 tanede kelebek yaptık çünkü bebeklerim eksik kaldı.........
sd531167.th.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda magnetim ve davetiyelerimiz lelalin davetiyesinin erkek versiyonu eşim kendi ellerinle yaptı yazılarımız biraz farklı lelalime teşekklürlerimi sunuyorum buradan.....
büyük duruyorlar ama küçük herikiside buzdolabında magnet davetiyeleride magnet yaptık isteyen koyar isteyen atar artık
sd531180.th.jpg
[/URL][/IMG]

işte böle dağıtılcak kalplerin arasına magnetler giricek buda kocişimin fikri almış bunları benim haberim olmadan torbayla dağıtçamıza böle daha hoş dedi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
sd531183.th.jpg
[/URL][/IMG]

megnetleri koymadım kalple doğumgününe kadar eğrilir belki
sd531190x.th.jpg
[/URL][/IMG]

Kızlar bu pastamız , sonunda bu modelde karar kıldık

pastav.jpg

Bu pasta motiflerimizden oluşan peçetelerimiz , ayrıca eminönünden aldığım happy birthday yazan peçeteler de var evde

peete.jpg

Bu sokak kapısına asacağım ipler

kapgx.jpg

bayıldım valla hepsine hepsi birbirinden güzel kızlar
büyük şehirde olmanın böylede avantajları var işte bazı konularda mesela o peçetelerden istedim bende bulamadım nazilli de
ay keşke bizim de doğum günümüz kasımın sonunda olsaymış bunların hepsinden kopya çeker yapardık kaydirigubbakcemile3

meleğim ben netten aldım bunları , haberim olsaydı alırdık sana da.. neyse artık seneye tatlım inşallah

andişim çok güzelmiş pastan,peçetelerin..
dur ben kendim yamayı düşünüyorum pastamızı seninkinin çıktısını alıp kopya çekeyim çok beğendim:)

isteseydin yollardık sana canım burdan benim nazillide arkadaşlar var orası küçük yer tanıyorsundur belkide onlar her hafta gelirler buraya karı koca isteğin olursa bi tel aç onlar getirir sana iyi gençlerdir çetin optik dükkanlarının ismi

miniğim bizde çocuk olmayacak , bi batu bi piroş , 1-2 bebek daha olucak ama yaş ortalaması en fazla 1,5 yani , onlar da göz önünde olurlar , ayrı odaya göndermek mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum.. o yüzden çay tehlikeli olabilir ..

hem kayıp kardeş diosun bana hem de bizi saymıosun :umursamaz:
:dilcikar:bizde gelmeyis o zaman :))

Hılalcım , pırayecım tesekkurler kızlar kapı susumu begendıgınız ıcın.cok mutlu oldum.

Lelalcım su kurabıyenı tam tarıf edıver tatlım ya...

yağmurcum, ben kapı süsünü gördüm ve beğendim ama yazmamışım, kusura bakma, çok güzel olmuş emeğine sağlık,

kızlar diğer tarafta yazdım burayada yazayım dedim, pastamızı yaptık, üç boyutlu olduğu için biraz zorlandık ama , sizlerinkiler kadar güzel ve muntazam olmasada ben çok beğendim:))

X