2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

güliz çok güzel canım şekerlerinizzz....
yağmur canım senin de kapı süsün çok güzel olmuş becerikli hatunun hali başka oluyor:)

Bunlarda bizim doğum günü davetimizi gelenlere verilecek olan şekerlerimiz..

dsc03095r.jpg

dsc03096q.jpg

dsc03098g.jpg

dsc03101x.jpg

ay çok sevdim çok güzel olmuş hakkaten gülizcim misafirlerin de çok sevecek eminim

GÜLıZcim çok tatlı olmuş kokuların özellikle kelebekli olan harika

bunlarda bizim kokularımız kalplerin aralarında boşluk var oraya magnetleri yerleştirip öle dağıtıcam..mevlütten kalan bebeklerim vardı birtek kalpleri aldım birde tüllerini kendim yaptım 3 tanede kelebek yaptık çünkü bebeklerim eksik kaldı.........
sd531167.th.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda magnetim ve davetiyelerimiz lelalin davetiyesinin erkek versiyonu eşim kendi ellerinle yaptı yazılarımız biraz farklı lelalime teşekklürlerimi sunuyorum buradan.....
büyük duruyorlar ama küçük herikiside buzdolabında magnet davetiyeleride magnet yaptık isteyen koyar isteyen atar artık
sd531180.th.jpg
[/URL][/IMG]

işte böle dağıtılcak kalplerin arasına magnetler giricek buda kocişimin fikri almış bunları benim haberim olmadan torbayla dağıtçamıza böle daha hoş dedi FıKıRLERıNıZı BEKLıYORUM
sd531183.th.jpg
[/URL][/IMG]

megnetleri koymadım kalple doğumgününe kadar eğrilir belki
sd531190x.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ayy bu resimleri koymak için orta yerimden çatladım burda bi çok büyük oldular düzellttim sonra çok küçük oldular ayarlarıyla oynamama rağmen böle kalsınlar artık büyük görmek isteyen tıklayıverin üzerine gari hanımlar çok zor oldu bu resimler çünkü

ya kızlar bende güzel şeyler hazırladım bu aralar doğumgünü için , bugün vakit bulursam ekliyim bi görüş bildirin bana

krikitoscum çok güzel olmuş haızrlıklarınız
bak o kalplerin pembelerini ben doğumumda hazırlamıştım hastane de dağıtmak için
onların üzerine ben boncuk boyası ile Duru yazmıştım bir de çok şık duruyor aklında olsun :))

andinacım evet senin hazırlıklarını hiç görmedik sende koy senin gibi zevkli bi gacının hazırlıklarını merak ettim doğrusu bu arada beğenmedinmi süsümü magnetimi canım

teşekkür ederim lelalcim nerden bulunur ki boncuk boyası birde parlak harfler bulan var mı kapısına mert efe yazıcam bulamadım egeserada köpüktenden olur ama yokkk köpükten parlak nazar boncuğu aldım bulamazsam onu koycam artık

tatlım çok güzeller , özellikle davetiye süper , ama biraz daha büyütsen resimleri daha net görsek diyorum : ))

bu arada gülizcim onların arkasına büyük çiçek marketlerden magnet alabilirsin canım yuvarlak silikonla yapıştırırsı bi arkadaş kelebekli olanınını yapmış magnet olarak yeni doğduğunda fikir olsun

Bu pasta motiflerimizden oluşan peçetelerimiz , ayrıca eminönünden aldığım happy birthday yazan peçeteler de var evde

peete.jpg

Magnetleri ve çerçeveleri bu hafta sonu hazırlayacağım , kurabiyeleri de haftaya Cuma yapacağım.. bide batu için hazırlayacağım doğum günü hediyesi var , onu d ayaptıktan sonra Pazar günü eklerim resimlerini

çok güzel canım herşey doğum günü pastanız değişmiş bu daha hoş daha cıvıl cıvıl olmuş harikasın

sd531193.th.jpg
[/URL][/IMG]
magnetlerimiz

mertdavet.jpg

buda davetiyemiz bu aile için basıldı birde aynısının arkadaşlar için olanı var tarih ve yazısı biraz farklı

Son düzenleme:
X