2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ben hazır aldım şeker hamurunu, mmmf denemişti bir tarif ama tutmamıştı
darkcım önceki sayfalarda lelalin verdiği bir tarif var, denedim başka deneyenlerde var çok güzel oluyor ama nişastalı olduğu için ben başka yapıcam

Hazırlara güvenemiyorum ben. Şeker hamursuz yapsam çok mu basit olur? Bir de ben nazar boncuğu şeklinde yapmayı düşünüyordum. Boyası falan olmazsa hiçbi anlamı olmayacak... Off haftaya doğumgünümüz daha ben nasıl bir kurabiye yapacağımı bile bilmiyorum...

elmalıcım hamuruda renklendirebilirsin ama sonuç nasıl olur bilmem, bende kendim yapayım diyordum senin gibi güvenmediğim için ama bu işin ticaretiyle uğraşan bir bayanla mailleştim onlarında zaman zaman hazır olanları kullandıklarını öğrenince aldım canım,

Yok canım ben vazgeçtim bu şeker hamuru meselesinden. Ne bileyim çok sanayi tipi geliyor. kendim yemeye güvenemiyorum misafirlere hiç ikram edemem. Aklıma 1 şeklinde mini turtalar yapmak geldi şimdi. Üzeri pembe çilekli jöle ile kaplı... Hem daha orijnal hem daha doğal olur. Tabi becerebilirsem...

Canlarım c.tesi günü Icırla bebek şekerleri malzemesi satan bi tükana gittik.Çok güzeldi.Yanınızda çalışabilir miyim dedim ama kabul etmediler.Sonuç olarak ordan aldığım bikaç malzemeyle yaptım hediyeliğimi.Sepette çerçeve var.Anılın en beğenilen 4 fotosundan çıktı alıp bunlara yerleştirecem.Arkaları mıknatıslı olacak...

resim056v.jpg

çok güzel olmuş yasmincim

Kendi bebek şekerimi ben hazırlayamamıştım.Son ay yattım gezemedim hamilelikte.Kaynanam hazırlamıştı.İçimde kalmıştı şeker olayı.Sünneti de sade oldu.Bunu kendim hazırlamak istedim.Çok severim şıkırtılı şeyleri.Şeker tadında oldu biraz, sağol canım:)))

Bende bebek şekerimi kendim hazrılayamamıştım saolsun annem o kadar heveslenmişti ki sesimi çıkarmamıştım hevesini alsın diye o yapmıştı , çok da güzel yapmıştı kuzum benim.. ama içimde kalmadı desem yalan olur , artık bi dahakine kendim yapıcam : )))

yasmıncım cok hos gorunuyor
herseyı kendım hazırladıgım ıcın hıc ıcımde kalmadı
sırada yazın yapacagım sunnet dugunu ıcın hazırlıklar var

yasmin çok güzel olmuş hediyeliğiniz...
hangi tükkandan aldın bunları diye sorup ben çıkıyorum ve 1 saat sonra geliyorum..
kızıma kitap alıcam ulustan:)))

Ahhh kızlar sızlerı okudukÇa daha bı ıÇerlenıyorum
ben kısÇemın ılk doĞum gÜnÜn de hıııÇ bırŞey yapamadım
oĞluŞum hastaydı kaldı Öylece ya

kızlar bugün derya baykalda şeker hamuru yaptılar hemde çok kolay bir yöntemle, keşke almamış olsaydım bende öyle yapardım, neyse sürekli yapılan bişii değil nasıl olsa, bir dahakine öyle yaparım

lokum, pudra şekeri ve nişasta kullandılar çok pratik

yasmıncım cok gusel gorunuyor zaten alırkende karar veremedık :)))))
resımlerıde ekleyınce en son halını buraya ekle gorelım canımcım
:)))
denızanası derya baykalda pazartesılerı bı usta cıkıyor omu acaba cok pratık bılgıler verıyor ama uygulayana:)))

bende pazar günü gittim büyük çiçek marketlerine bir dünya şey aldım zaten mevlüttede kendimiz yapmıştık onlardan kalan lavantalar bir sürü biblo bebeğim kalmıştı onları değerlendireceğim hemde magnetleri koyupta vereceğim şeyler aldım evde eşimle yaptık biraz dün ama bebekleri sikonlıcam bugun inşallah koyarım resimlerini magnetlerimde çıkınca sapişimle biblo bebeklerimiz bile aynıymış ben şimdi kalan bebeklerle yine yapıcam değişik bişeyler

kızlarrrr hazırlıklar son surat devam edıyor.dungeceden berı ugreastıgım kapı susumden bahsetmek ıstıyorum.praktıkerden kopuk strafor aldım bırde kaplama folyosu.once 1 seklınde kestım(her yer kopuk parcalarıyla doldu bu arada)sonra bu folyoyla arkalı onlu kapladım.sonra dogum gunu stıckerı satın almıstım bunun ıcın onları yapıstırdım evdede paket susleme de kullanılan cıcek sekıllı rafyalardan vardı onladan da koydum bırde oglusumun resmını koydum ustunude saten ıple donatıp fıyonkladım bu saten ıpın arkasını bıraz bol buraktım kı oradan asayım dıye. resımlerı az sonra koyacam.bu arada hedayelıkler ıcın partı posetlerı cocuklar ıcın sapka ve kaynana dılı de aldım.balonlarımızı ve suslemelerımızı daha once almıstım .

denız annem sıtenın adı pastakalip
Pasta Kalip.com Pastacilik Malzemeleri E ticaret bu lınkı tıkla tarıf orda cnm.ama ben denemedım.

yasmıncım cok gusel gorunuyor zaten alırkende karar veremedık :)))))
resımlerıde ekleyınce en son halını buraya ekle gorelım canımcım
:)))
denızanası derya baykalda pazartesılerı bı usta cıkıyor omu acaba cok pratık bılgıler verıyor ama uygulayana:)))

evet canım cemal usta yaptı ve çok ta güzel oldu mutlaka deneyecem:)

yağmur sağol canım

X