2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

denizanası ellerine sağlık
çok güsel olmuş yağmur hanımın magnetleri
eee içindeki güsel olunca :)))

Kızlar parti malzemelerinizi nereden aldınız, illa Eminönü'ne mi gitmek gerek?

Bu arada kurabiye tarifleri için teşekkürler. Ben de bu hafta sonu bi deneme yapsam iyi olacak. Tutturamazsam rezil olmayayım...

elmalıcım hayır hiç gitmene gerek yok
üstelik sana çok yakın bir yer var akmerkezin karşı sokağında akatlar tarafında
bak dur sana adresini de bulayım vereyım :))

parti paketi
etiler mağazası
Adres: Nispetiye Cad. Ece Apt. A Blok 29/2 Etiler /ıstanbul
Tel: +90 (212) 352 52 23

ben bir kısmını eminönünden aldım
ama oradan alacaklarım var
onların erenköyde de mağazaları var oraya gidicem :))
orada ilk yaş kız setleri var iki tane
onlarda beğendiğim bir kaç parça şey var
onları almam lazım
hatta bak google dan parti paketi diye arat siteleri çıkıyor :))

Şimdi sitelerine bakıyorum canım. Parti Paketi'ni de hatırladım şimdi. Akmerkez'in karşısında bi binanın zemin katındaydı. Bikaç kez dikkkatimi çekmişti ama işim olmadığı için incelememiştim fazla... Kaynana dili ve yaldızlı şapkalardan arıyorum fakat orada yok sanırım onlar. Bakıyım bulamazsam yarın Eminönü'nden hallederim artık. Bir de aklıma Nezih geldi. Orda da bulabilirim belki

Yaaa sesimi duyan var mııı?Davetiyeleri yapacağımız programın adı photoshine di mi?Neredein indirdiniz kızlar?

Ben freehand'de yaptım ama photoshine diye bi program hiç duymadım. Photoshop'ta yapabilirsin bi de. Google'a photoshop indir diye arat çıkar canım.

çitoscum Photoshineda yapmadık biz ama benzerleri orada var gugıla sorunca geliyor ama bende vardı öyle indirmiştim, ama geçen hafta bilgisayar çökünce hiç bişii kalmadı canım, arat bir bulursun, bulamazsanda yarın kızlar verirler en kötü ihtimalle

Şimdi baktım da parti paketinde 6 tane kaynana dili 5.5 tl. Tanesi 90 krş'a geliyor yani. Nasıl fiyat, Eminönü'ne gitmeye gerek var mı?

ÇITOSCUM GOOLE PHOTOSHINE YAZ CNM AMA YABANCI STELERDE VAR YA DA BEN TURK SITELERINDE BUlamadım.onlardan programı ındır cnm.

bu arada denız annem magnetlerın cok hos dedıgınız gıbı malzeme cok sugar masallah :-)))
ya kızlar ben ıst netten pasta malzemelerı satan bı hatunun lınkını vermıstım ılk sayfalarda orda kurabıye tarıfı de vardı.denenmıs bır tarıfmıs.bırde bana seker hamırlarının suyla yapısacagını soylemıstı.cok ınce bır tabaka olarak fırcayla surun yapısır demıstı.

sağol yağmurcum, bugün eşim çıktıları almış kendi elleriyle yaptı hem denizinkileri hemde yağmurunkileri, fotolar çok olmuş magnet yetmedi

yağmurcum ben geçen hafta denemek için yaptım ve lelalin dediği gibi balla yapıştırdım çok güzel tuttu su denemedim

cnm suyla denerım tutmazsa bende balla tuttururum artıkın.ay ıkı hafta kaldı ben denemedım valla.bırde rezıl olursa kurabıyeler bak sen ıse :-))))
lınktekı tarıf soyle kızlar.

500 gr un
150 gr pudra şekeri
1 yumurta akı
50 gr badem tozu (fındık tozuda olabilir)
300 gr tereyag (yada margarin)
tarçın,zencefil
4-5 damla portakal aroması

Yapılışı;
Hepsini yogur hamuru dolapda 2-3 saat dinlendir.
Hamuru açarken yaglı kagıdın arasında açın o zaman pürüzsüz oldugunu ve yag bırakmadıgını göreceksiniz.
170 C 16 dakika pişirin. Dikkat fırına göre bu süre degişir. Fırınınız turbo ise 12 dak. yeterli oluyor.
Tabi geyrek mi yumuşak mı tercih edilir size kalmış ona göre pişirme süresini ayarlarsınız.
Bu tarifim şeker hamurlu kurabiyeler için uygun bir kurabiye tarifidir.

aynen boyle yazıyor tarıfte.

X