2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

millet neden geliyo
bizimle bu özel günü paylaşmak için sıkılan zaten gelmesin dimi ama benim oğlumun günü ogün ve herşey onun için olmalı,gelenler onun için gelmeli kendileri için değil
benim slaytım sanırım 5 dk civarında ilk doğduğu günden son güne kadar resim ekliicem sürekli çekiyorum çocuk artık makinayı görünce gülümsüyo yada çirkin oluyo kendince poz veriyo yaane

lelalcim dün nesrin tongun sayfasında görmüştüm bu pastayı , ben de ordan kopya ektim pasta modelini zaten , pastacıyla da anlaştım kurabiyelerle pastamızı yapıcak... pasta modeli sürpriz olsun dedim göndermiyorum :lepi:

andinacım o kurabiyeler süper
ben kendim yapıcam o kurabiyelerden
Durunun diş buğdayında diş şeklinde süslü kurbiyeler yapmıştım belki görmüşssün
yapması biraz meşekatli olsa da zevkli bişey
sanırım pasta için de nesrin tong dan yardım alacaksın :))))
ben de onunla görüşmeyi düşünüyorum
arkadasımın kızının doğum günüde onlara özel bir pasta yapmıştı süperdi
bende öle bişey düşünüyorum bakalım
hatta bak bulabilirse onların pastalarını da eklerim buraya :)

canım pastada nesrin tongdan yardım almıycam ama onun gibi pasta yapan başka birini buldum kaydirigubbakcemile anlaştık bile hem de uygun fiyata yapıcak çünkü ek iş olarak yapıyor bunu :1rolleyes:

ben henuz nasıl pasta yaptıracagıma ve dıger ıkramlarımın ne olacagına karar vermedım
bıraz gezıp fıkır edınmem lazım ama vakıt bulamadım kı
fıyat aralıgını da bılmıyorum acıkcası bakıcaz artık

hedıyelerımız ıcın bende magnetlı bırseyler olsun ıstıyorum
hatıra kalır hem de dedım ama emınonune gıtmem lazım bunlar ıcınde
henuz bır fıkrım yok ama orada cok cesıtlı hatıralardan bırını secerız sanırım

kalimerocum pastalar çok pahalı , 20 kişilik pastaya 140 lira istedi delüler benden , gider oğluma aktivite masası alırım ben o paraya beeeee

hakıkaten fazla ıstemısler
ben kadıkoyde oglumun cıkolatalarını yaptıdıgım yerle gorusmeyı dusunuyorum
ama kalabalık olursak 20 kısılık pasta yetmez bıze

bılemıyorum ucuz pahalı deme luksu bırakmıyorlar kı zaten
ılk dogum gunu bu guzel bır sekılde hazırlanmak ıstıyorum

kızlar aklınızda bulunsun dıye soyluyorum mesela 30 kısı cagırıyorsunuz 15 kısılık pasta bıle yetıyor
dılımler genellıkle cok buyuk hesaplandıklarından pastalar zaten büyük oluyor .
davetli sayınızın altında pasta siparişi verin derim ben
zaten bir sürü ikramlıkta hazırlanıyor pasta kalıyor ölece ..

Bu konuda cok sanslisiniz kzilarya,esimle habire arastiriyoruz ama burada türkiyedeki gibi öyle süslü püslü pastalar yapmiyorlar:KK43: yani söyle yapiliyor,normal bi pastanin icine ne istedigini söylüyorsun ve disinada santiyle süsleme yapiliyor hepsi bu:KK43: dün bi bayanla görüstüm evde yapiyor pastalari resimlerini filan gösterdi ama cok begenmedim.haa birde ben 12 kisilik yaptiricam ve 160 tl :KK43: saka gibi yaa gerizekali millet bu kadar fiyat cok diilmi kizlarya delimine.süsünede ayri fiyat alicaklar oda ayri bisiy.offf ne degisik bi ülke burasi.

cilekcigim o zaman sen kendin pasta yapimini ogren orada bu isi yap evden bir de web sitesi kurarsin cok para kazanirsin:lepi:

millet neden geliyo
bizimle bu özel günü paylaşmak için sıkılan zaten gelmesin dimi ama benim oğlumun günü ogün ve herşey onun için olmalı,gelenler onun için gelmeli kendileri için değil
benim slaytım sanırım 5 dk civarında ilk doğduğu günden son güne kadar resim ekliicem sürekli çekiyorum çocuk artık makinayı görünce gülümsüyo yada çirkin oluyo kendince poz veriyo yaane

kız mayatabım 5 dk normal de cok ıyı bır sure ama benım bınlerce fotom var ayol yarım saat surer belkım benımkı bırde vıdeolar var belkı onları eklerım gelenler sıkılırmıkı dıye ondan dedım ama eleme yapmayı dusunuyorum nasıl yapacaksam hepsı bırbırınden guzel.cok ıs var cokzemuszemus

Ben ilk boş zamanımda pasta yapım kursuna gidicem valla , süper bir iş bence hem keyifli hemde iyi para var

Çilekcim burda da aynı canım pasta fiyatları , uçmuş durumdalar sanki içine altın koyuyolar

mmf slaytına muzık olarak ne sectın canım

ozsute ugradım begendıgınız herhangı bır pastanın dılımını 7 tl ye yapıyoruz dedı
bır katalog verdı ama ben begenemedım yaa
daha yaratıcı bırseyler olsun ıstıyorum

ayyy kasım anneleri ne heyecanlı ilk doğum günü:))
inşallah aklınızdaki hayalinizdeki gibi güzel geçer kuzularınızla ilk doğumgünü anınız olur:)))

hediye düşünüyomuşsunuz ben de anahtarlık önerebilirim veya cep tel kılıfı, araba süsü olabilir. magnetler de iyi fikir:)

biz de son aylarımızı yaşıyoruz 2009 anne adayları olarak:))
başlığı görünce dayanamadım, heyecanınızı hissetmek istedim.

hepinize sevgiler...

size yardımcı olabilmek adına bulduğum bilgileri gönderiyorum:)

alıntıdır.

1 yaş doğum günü partilerini düzenlerken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle doğum günü organizasyonu için belli bir konsept belirlemeliyiz. Eğer bütçemizde buna uygunsa kullanılacak tüm malzemeleri, kağıt tabakları-bardakları,masa örtülerini ,balon süslemeleri mavi veya pembe renkte veya masal kahramanı desenli seçmeliyiz.Bütçemiz buna uygun değilse evdeki masamıza cicili bicili bir masa örtüsü koyup evdeki malzemelerimizi de kullanabiliriz.Ama evimizi mutlaka renkli balonlarla süslemeliyiz.
ılk yıllarda minikler palyaçolardan korkabileceği için tedbirli davranmalı, davet ettiğimiz diğer çocukların da eğlenebilmeleri açısından kostümlü bir "animatör abi" veya "animatör abla" evimize veya seçtiğimiz mekana davet edilebilir.Animatörlerin giymesi için Sindirella'dan,Pamuk Prensese, Spiderman den, Batman'e veya Uğur Böceğinden Mickey-Minnie kostümüne kadar çok çeşitli alternatifler mevcuttur. Bebeğinizin yine korkmaması için organizasyon sırasında çok yüksek tempoda müzik çalmamaya özen göstermelisiniz.
Yiyecek içecek ikramlarına gelince örneğin ben kızımın ilk doğum günü partisinde davetli sayısı 20 olmasına rağmen 30 kişilik pasta ısmarlamıştım ve tabii parti sonrası günlerce pasta yemeye ve bol kalori almaya devam etmiştik.Yani her zaman pastalar zaten hazırlanırken hep ısmarlanan adetten fazla hazırlandığı göz önünde bulundurularak yeterli miktarda sipariş vermekte fayda vardır.Bunun yanı sıra partilerde en çok tüketilen yiyecekler mini pizzalar,salamlı sandviçler,tatlı-tuzlu kurabiyeler ve cipslerdir.

gerçekten pasta fiyatları uçmuş durumda
ben açıkcası tasarım bir pasta istiyorum
üzerinde benim istediğim figürler olmalı
o yüzden çok maliyetli olmasın diye kişi sayısını az tutan bir pasta yaptırıcam sanırım
ikinci pastayı da ben kendim yapmak istiyorum o da tamamen benim el emeğim göz nurum olmalı
şeker hamuru ile oynamak gerçekten çok zevkli

andina bende istiyorum ya pasta ve kurabiye kursu
ama ona bir boş vakit ayırabilsek
artık benim kuzu biraz daha büyüdüğünde inşallah istiyorum ..

kalimerocum benim slayt arkası müzüiğimiz hazır
gülben ergenin şarkısı
çilek

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

biz kızımla bu şarkıyı çok seviyoruz
sürekli bununla dans ediyoruz :))

Ben ilk boş zamanımda pasta yapım kursuna gidicem valla , süper bir iş bence hem keyifli hemde iyi para var

Çilekcim burda da aynı canım pasta fiyatları , uçmuş durumdalar sanki içine altın koyuyolar

hayatim sizin yaptircagini zpastalar cok süslü gösterisli deger biyerde onca para ödemek.

ama beni malicagim bildigimiz cikolatali pasta,üzerine isim yazilcak o kadar.arastiriyorum

simdilik daha bir ayimiz var bulursam öyle renkli filan yapan biyer oraya yaptiricam.

badem ezmesiyle kapatiyorlar burada pastanin üzerini onu renkli istiycem,olur insl.

slayt arkası şarkımız gülben ergen çilekli sakız
çooook güzel yakıştı bebeklik resimlerine kuzu gibiiii
9aydan sonraki kıpırdak hallerinede disko partizane varya o ay bayıldım ben valla içinde benimkuzum olduğu içineminim

X