ayyy kasım anneleri ne heyecanlı ilk doğum günü:))
inşallah aklınızdaki hayalinizdeki gibi güzel geçer kuzularınızla ilk doğumgünü anınız olur:)))
hediye düşünüyomuşsunuz ben de anahtarlık önerebilirim veya cep tel kılıfı, araba süsü olabilir. magnetler de iyi fikir:)
biz de son aylarımızı yaşıyoruz 2009 anne adayları olarak:))
başlığı görünce dayanamadım, heyecanınızı hissetmek istedim.
hepinize sevgiler...
size yardımcı olabilmek adına bulduğum bilgileri gönderiyorum:)
alıntıdır.
1 yaş doğum günü partilerini düzenlerken nelere dikkat etmeliyiz?
Öncelikle doğum günü organizasyonu için belli bir konsept belirlemeliyiz. Eğer bütçemizde buna uygunsa kullanılacak tüm malzemeleri, kağıt tabakları-bardakları,masa örtülerini ,balon süslemeleri mavi veya pembe renkte veya masal kahramanı desenli seçmeliyiz.Bütçemiz buna uygun değilse evdeki masamıza cicili bicili bir masa örtüsü koyup evdeki malzemelerimizi de kullanabiliriz.Ama evimizi mutlaka renkli balonlarla süslemeliyiz.
ılk yıllarda minikler palyaçolardan korkabileceği için tedbirli davranmalı, davet ettiğimiz diğer çocukların da eğlenebilmeleri açısından kostümlü bir "animatör abi" veya "animatör abla" evimize veya seçtiğimiz mekana davet edilebilir.Animatörlerin giymesi için Sindirella'dan,Pamuk Prensese, Spiderman den, Batman'e veya Uğur Böceğinden Mickey-Minnie kostümüne kadar çok çeşitli alternatifler mevcuttur. Bebeğinizin yine korkmaması için organizasyon sırasında çok yüksek tempoda müzik çalmamaya özen göstermelisiniz.
Yiyecek içecek ikramlarına gelince örneğin ben kızımın ilk doğum günü partisinde davetli sayısı 20 olmasına rağmen 30 kişilik pasta ısmarlamıştım ve tabii parti sonrası günlerce pasta yemeye ve bol kalori almaya devam etmiştik.Yani her zaman pastalar zaten hazırlanırken hep ısmarlanan adetten fazla hazırlandığı göz önünde bulundurularak yeterli miktarda sipariş vermekte fayda vardır.Bunun yanı sıra partilerde en çok tüketilen yiyecekler mini pizzalar,salamlı sandviçler,tatlı-tuzlu kurabiyeler ve cipslerdir.